Det var rent och snyggt på färjan, samt bra fixat med buss för delar av vårt sällskap som skulle gå ombord. Bra mat, hade kanske önskat att det lilla caféet höll öppet en aningen längre - annars bra.... Ver más
Fartyget känns tyvärr något föråldrat och upplevelsen ombord kan förbättras. Utbudet av aktiviteter under 3,5 timmar är begränsat. Priserna i butikerna är betydligt högre än i vanliga butiker, ofta up... Ver más
Acerca de Stena Line Sverige
Escrito por la empresa
Hos Stena Line gör vi det enkelt, bekvämt och avkopplande att resa över havet. I mer än 60 år har vi fört människor, platser och upplevelser närmare varandra – tryggt och med omtanke om miljön.
Oavsett om du ska på semester, affärsresa eller hälsa på familj och vänner kan du se fram emot en resa med komfort från början till slut. Ombord finns bekväma hytter, god mat och underhållning för hela familjen – eller möjlighet att bara luta sig tillbaka och njuta av havsutsikten. Barn och husdjur är alltid välkomna, med särskilda områden där de kan leka och vila.
- Färjor från Sverige
- Göteborg – Frederikshamn
- Göteborg – Kiel
- Halmstad – Grenå
- Trelleborg – Rostock
- Karlskrona – Gdynia
Bra att veta
Reser du med bil? Ta med så mycket bagage du får plats med – utan extra kostnad. Går du ombord som fotpassagerare kan du ta med det du orkar bära, upp till 23 kg per kolli.
Om Stena Line
Stena Line är ett familjeägt svenskt rederi med 18 linjer i norra Europa. Vi är en av världens största färjeoperatörer och erbjuder säkra, hållbara och bekväma resor över Nordsjön, Östersjön och Irländska sjön. Vårt mål är att varje resa ska vara smidig, trevlig och fri från stress.
Boka din färjeresa
Besök www.stenaline.se för att planera din resa, se tidtabeller och upptäcka våra aktuella erbjudanden. Använd Low Fare Finder för att hitta bästa pris, eller välj Flexi eller Premium för extra komfort och flexibilitet.
Göteborg, Suecia
- stenaline.se
Gick i tid
Gick i tid, gott om plats. Men tycker att det är onödigt att spela musik på den sena avgången när det ser ut som att alla vill vila eller sova.
Hytten var mycket bra och servicen var…
Hytten var mycket bra och servicen var ok. Tycker eran prisbild i barerna är väldigt hög. Sänk priserna så kommer folk att köpa mer i barerna.
Det är lugnt och fridfullt och trevlig…
Det är lugnt och fridfullt och trevlig personal
Bra planering och enkelt check in.
Allting fungerade bra och färjan var…
Allting fungerade bra och färjan var punktligt. Hitta rätt i hamnen i Trelleborg är inte så enkelt.
Mitt rum var ren, men retaurangen inte så bra
Mitt rum var ren, fräscht och varm som vi ville, badrummet med. Maten i restauragen var också bra. Det enda som vi tyckte inte om var juice. Orange juice and apelsin juice var som vatten utan något smak alls. Jag tycker också att middagen var otroligt dyr och sokm jag skrev redan juice och kaffe utan smak, jag skulle aldrig köpa igen.
Immer wieder gerne!
Trevligt som vanligt!
Det var lite strul med bokningen
Det var lite strul med bokningen. Sände ett mail, snabbt fixat. Bra service ombord.
Det var mycke bra resa och det…
Det var mycke bra resa och det fungerade å barn med sej också 👍👍
Trevlig resa, men svårt att sova på grund av buller
Det var ett trevligt äventyr totalt sett och min son uppskattade resan mycket. Stämningen ombord var bra, och vi tyckte om att vara på däck och njuta av resan. Eftersom det var en nattfärja var sömnen viktig, men tyvärr sov vi väldigt dåligt på grund av det höga ljudet från färjan under natten. Det var den stora nackdelen med en annars fin upplevelse. Bra om Stena informerar om att vissa hytter kan påverkas av ljud beroende på placering vid bokning.
Trevligt som vanligt men dyrt- frukost…
Trevligt som vanligt men dyrt- frukost för 165kronor- ett skämt!
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Jag tycker att det var som vanligt
Jag tycker att det var som vanligt. Åker ungefär en gång i månaden sedan 5 år tillbaka. Vad jag stör mig mest på är de lite ofräscha toaletterna. Det borde finnas fler på fler ställen och lite trevligare.

Meny
Vi önskade pölser som gick som reklam ombord blev nekade 2 gånger men sedan löste personalen detta! + också för väldigt rent och fint ombord.

Allt var bra!
Personalen var trevlig och hjälpsam.
Personalen var trevlig och hjälpsam.
Men färjan blev 2 timmar försenad och den blev även försenad på vägen till Tyskland , trots att alla passagerare var ombord i tid.
Hytten på vägen hem till Sverige var dåligt , eller inte alls städat . Tog foto på några smutsiga ställen.
Mvh.
Karola Lindblad

Respuesta de Stena Line Sverige
Más información sobre otros tipos de reseñas.