Información sobre la empresa

4. Proveedor de techos
  5. Empresa de construcción
  6. Contratista de revestimientos

Escrito por la empresa

Sten & Byg er et professionelt byggefirma med fokus på kvalitet, struktur og ordentligt håndværk. Vi udfører både små og store byggeopgaver for private og erhverv, og vi går aldrig på kompromis med finish eller detaljer. Vi har særligt stor erfaring inden for tagarbejde, herunder tagudskiftning, tagrenovering og reparationer. Et nyt tag er en stor investering, og derfor lægger vi vægt på grundig rådgivning, gennemsigtige tilbud og en tryg proces fra start til slut. Vi overholder vores aftaler, afleverer til tiden og sørger altid for, at arbejdspladsen er ryddelig og sikker. Derudover udfører vi facadearbejde, mureropgaver, renoveringer og generelt byggeri med samme høje standard. Vores team består af erfarne fagfolk, som brænder for deres håndværk og for at levere løsninger, der holder i mange år. Hos Sten & Byg er god kommunikation en selvfølge. Vi tror på, at et vellykket byggeprojekt starter med klar dialog og realistiske forventninger. Derfor er vi altid tilgængelige under hele processen og sikrer, at kunden føler sig tryg. Vores mål er enkelt: At levere solidt håndværk, høj kvalitet og tilfredse kunder – hver gang.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nyt Eternitskifer tag

Fik fjernet mit gamle asbest tag, og installeret et nyt eternitskifer tag, som står snorelige. Super tilfreds med resultatet.

Virkelig en behagelig oplevelse, med god kommunikation fra start til slut. Der er ikke mange håndværkere som er så serviceminded som Emanuel er!

26 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Stenogbyg

Respuesta de Stenogbyg

Hej Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 🙏

Det glæder os meget, at du er tilfreds med dit nye eternitskifertag og hele forløbet.

De bedste hilsner
Sten & Byg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryg proces og flot håndværk

Fik skiftet vores tag i sidste måned af Sten & Byg. Super professionelt hele vejen igennem, de holdt aftalerne og leverede et virkelig flot resultat.

Kan klart anbefales

12 de enero de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Stenogbyg

Respuesta de Stenogbyg

Hej Mic,

Tusind tak for din anbefaling 🙏
Det glæder os meget, at du har oplevet en tryg proces og er tilfreds med resultatet.

Tak fordi I valgte Sten & Byg.

De bedste hilsner
Sten & Byg

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.