Först och främst...... Felix /Stenrent har gjort ett fantastiskt jobb med vår trädgårds stenläggning ( plattor och kullersten ). Felix / Stenrent är -serviceminded, -proffsig, -hjälpsam -intre... Ver más
Snabb och precis offert och bra beskrivning av vad som skull göras och vad vi behövde göra. Kom exakt på avtalad tid och gjorde exakt som det var sagt. Snabbt, effektivt och mycket snyggt resultat. Fe... Ver más
Snabb och bra service efter förfrågan. Trevligt bemötande och bra info om åtgärden (taktvätt). En incident med öppna grindar och hundar på rymmen gör att jag inte ger en femma.
- Jardín
- Servicio de mantenimiento de terrenos
- Servicio de lavado a presión
- Servicio de limpieza de enlucidos
Escrito por la empresa
Vi på Stenrent är experter på högtryckstvättning av sten, tak, fasad och trä. Med modern teknik och ett starkt fokus på kvalitet och hållbarhet ger vi dina ytor nytt liv. Vi värdesätter service, tydlighet och god kundkontakt, vilket innebär att du alltid kan räkna med professionellt bemötande och tydlig kommunikation genom hela processen. Kontakta oss för professionell hjälp och en kostnadsfri offert samt provtvätt!
Mycket bra och fint utfört arbete
Proffsiga och lätta att ha att göra…
Proffsiga och lätta att ha att göra med. Mkt nöjd
Trevligt bemötande
Snabb återkoppling och kom redan veckan efter och utförde jobbet.
Ytorna ser ut som nya igen.
Trevligt bemötande och väl utfört arbete av Felix.
Bra och snabb service
Bra och snabb service. Trevligt bemötande. Rekommenderar starkt.
Trevlig service och bra resultat
Trevlig service och bemötande, väldigt nöjd med slutresultatet, plattorna är som nya! Kan verkligen rekommendera detta företag
Otroligt proffsiga och trevliga
Otroligt proffsiga och trevliga! Vi blev så nöjda med allt från resultatet med rengöring och behandling av tak, trädäck och vår uppfart av sten. Vi kommer anlita StenRent i fortsättningen till detta! Supernöjda! :)
Proffsigt utfört arbete
Snabb återkoppling. Snabbt och så bra utfört. Mycket trevligt bemötande och proffsigt utfört. Super nöjda.
StenRent har gjort ett superbra jobb…
StenRent har gjort ett superbra jobb hos oss. Stenläggning är som ny och taket också. Snabbt jobbat och snabb återkoppling vid kontakt!
Mycket snabbt svar på förfrågan
Mycket snabbt svar på förfrågan. Beställde
på Onsdag kom på följande Måndag. Rensade 400 kvm på en dag. Behandlade o sandade följande dagar. Mycket trevligt bemötande proffsigt utfört. Tack Felix för ett perfekt utfört arbete. Rekommenderar Stenrent varmt!
Mycket proffsigt arbete.
Väldigt nöjd med allt!
Snabb respons på vår förfrågan och ett väldigt trevligt och förtroendeingivande bemötande.
Arbetet utfördes inom en vecka och allt ser mycket fint och rent ut. Ett professionellt utfört arbete från början till slut.
Vi kan verkligen rekommendera Stenrent!
Vi blev nöjda med jobbet
Vi blev nöjda med jobbet. Och han gjorde tom en bit extra utan kostnad. Mycket uppskattat
Mycket trevligt bemötande och välgjort…
Mycket trevligt bemötande och välgjort arbete.
Rekommenderas🌟🌟🌟🌟🌟
Tack Felix och StenRent för väl utfört jobb, mina stenytor blev som nya! Mycket seriös i kontakten, i allt från bokning, information, hålla tider till genomförande!
Perfekt genomfört och proffsig kontakt
Kontakten och genomförandet med Stenrent var helt perfekt genom hela resan. De gjorde inbokningen väldigt enkelt genom att stämma av bokning med mig istället för att boka in mig och tvinga mig ändra tid. Resultatet blev väldigt bra och arbetet var snyggt och snabbt hanterat. Allt kändes proffsigt, hela vägen. Kan starkt rekommendera att boka in dem!
Stenrent = Perfekt utfört arbete.
Stenrent uppfyllde alla mina förhoppningar om att få ett bra arbete utfört. Utöver det ett mycket trevligt bemötande samt att snabbt utfört arbete.
Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera er
Det blev som jag hade tänkt mig till och till med bättre
Albin kom i tid som var överenskommelse.
Han var en mycket trevlig kille.
Super bra bra jobb kan verkligen…
Super bra bra jobb kan verkligen rekommendera snabb service och bra bemötande
Trevligt bemötande och väl utfört…
Trevligt bemötande och väl utfört arbete och information kring det.
Más información sobre otros tipos de reseñas.