Jeg skulle bruge nogle personlige bordkort. Stort udvalg. Det virkede som det forventet. Hurtig levering. Derfor top stjerner herfra. 😊
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg synes Sternlund har leveret et flot produkt, hurtigt og effektivt. Glæder mig til at forære det som gave. Sternlund er den primære årsag til at jeg giver anmeldelsen. Generelt mener jeg dog o... Ver más
I havde fået 5 stjerner hvis alle navne havde været rigtigt . Jeg havde skrevet et navn Mai-Britt det kom som 2 navne , ellers var alt perfekt og hurtig levering
Super god hjemmeside og god service hvis man har spørgsmål. De svarer hurtigt og levere også varen hurtigt. Det fungerer så handle endeligt her!!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Personlige festartikler og bolig interiør. Laserskæring og 3D-print for private og erhverv.
Información de contacto
J.P. Skovsvej 7, 7080, Børkop, Dinamarca
- Kontakt@sternlund.dk
- sternlund.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Personlige bordkort
Jeg skulle bruge nogle personlige bordkort.
Stort udvalg.
Det virkede som det forventet.
Hurtig levering.
Derfor top stjerner herfra. 😊
Modtog min bestilling nærmest før jeg…
Modtog min bestilling nærmest før jeg havde sluppet knappen. Ikke sidste gang jeg bestiller noget der.
Flotte bordkort
Super god hjemmeside og god service…
Det fungerer så handle endeligt her!!
Hurtig besvarelse og Personlig gørelse…
Hurtig besvarelse og Personlig gørelse af skilte og hurgtig levering!
Jeg synes Sternlund har leveret et flot…
Generelt mener jeg dog også, at Trustpilot på ingen måde giver et retvisende billede af, hvorvidt en virksomhed leverer et godt eller dårligt produkt. I min optik er alt for mange anmeldelser stærkt misvisende, i de mange tilfælde, hvor den anmeldte virksomhed ikke er betalende kunde hos Trustpilot - og på den måde er der absolut INGEN troværdighed tilbage. Det er min mening om Trustpilot.
Men de fem stjerner Sternlund har fået denne gang, er fuldt ud fortjent!
Hurtig betjening
Hurtig betjening og virkelig flotte skilte…jeg er meget meget imponeret og yderst tilfreds.
Varen var som sådan fin
Varen var som sådan fin, men de lugtede meget af bål, så de blev luftet meget inden de skulle ind på bordene ( vi havde ikke åbnet pakken, da vi jo viste at det var bordkort)
Super hurtig levering og rigtig fine…
Super hurtig levering og rigtig fine nøgleringsvedhæng...
Fine bordkort og hurtig levering
Har bestilt 26 navneskilte/bordkort til konfirmation i birketræ. Rigtig flotte til prisen. Hurtig levering.
Flotte bordkort til vores datters…
Flotte bordkort til vores datters konfirmation og rigtig god service. 5 stjerner 😍
Fantastisk
Ser virkelig godt ud og rigtig god kvalitet. Kan helt klart anbefale.
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering! Produkterne er virkelig fine og lige som ønsket! Derudover var de søde og tilpasse ordren efter et behov. Kan stærkt anbefale at handle med Sternlund 👍
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og super flotte bordkort i flot lyserødt materiale.
Navneskilte til borddækning
Hurtig levering og rigtig flot produkt ♥️ mange tak
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.