Stickers besteld dacht de juiste optie gekozen te hebben. Blijkt er toch iets vanuit mijn kant fout gegaan te zijn. Ondanks dat aankoopbedrag laag was en ik een mail had gestuurd naar sticker master m... Ver más
Goede snelle levering netjes verpakt redelijke prijs Kwaliteit van de stickers is zeer goed Ik had de trapstickers ze zijn eenvoudig te plaatsen. Kan alleen zonder hulp tweede persoon .Echt ee... Ver más
Had letters in kunsstof besteld. Bij ophangen had ik door mijn eigen schuld een letter beschadigd. Daarna nieuwe letter besteld (eigen fout, eigen verantwoordelijkheid). Tot mijn verbazing kreeg ik ee... Ver más
La empresa ha respondido
In 2021 twee orders perfect aangeleverd gekregen, nu gaat het tot 3x toe helemaal mis: verkeerde maten ontvangen, niet gespiegeld, deel van order vergeten etc. Het mailverkeer liep snel en soepel,... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Stickermaster is gespecialiseerd in p(l)akkende reclame. In deze webshop vind je ruim 4000 verschillende soorten stickers. Ons kant-en-klare aanbod bestel je met één druk op de knop. Daarnaast bieden wij bij veel stickers de mogelijkheid om je eigen ontwerp te uploaden. Ook zit er een handige ontwerptool ingebouwd in onze webshop die je stap voor stap door het bestelproces heen leidt. Ons assortiment behoort tot het grootste van de Benelux. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren kwalitatief zeer hoogwaardige producten!
Rendementstraat 11A, 8094RA, Hattemerbroek, Holanda
- 0341-729680
- seo@stickermaster.nl
- stickermaster.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Te weinig, te laat
De levering kwam voor mij te laat want ik had niet gerekend op 9 dagen leveringstermijn (8 dagen na de melding dat de bestelling verzonden was …) en dat voor enkele eenvoudige letterstickers. Bovendien ontving ik maar de helft van wat ik verwacht had. Gelukkig maar een klein bedrag verloren maar niet voor herhaling vatbaar.
Trage levering voor een simpele sticker…
Trage levering voor een simpele sticker (bijna 2 weken). De uiteindelijk geleverde sticker is geleverd zonder de bestelde logo. Nu in afwachting van hun oplossing
ruime keuze aan stickers, verpakwijze behoeft verbetering
Redelijk uitgebreid assortiment aan stickers. De levering vond zonder problemen en snel plaats. De ontvangen stickers zagen er goed uit en waren voorgestanst zodat ze makkelijk uit het stickervel uitneembaar waren.
Voor verbetering vatbaar is de wijze van het verpakken van de stickers. Een gewone envelop zonder enige verdere bescherming is niet voldoende en het stickervel kwam dan ook beschadigd aan. Gelukkig was na contact met de klantenservice dit euvel snel verholpen en werd kosteloos een nieuw stickervel geleverd. Kleine aanbeveling dus om de stickervellen beter te verpakken, maak de verzendkosten dan iets hoger.
Uitstekend
Goede snelle levering netjes verpakt redelijke prijs
Kwaliteit van de stickers is zeer goed
Ik had de trapstickers ze zijn eenvoudig te plaatsen. Kan alleen zonder hulp tweede persoon .Echt een aanwinst voor die oude saaie trap
Kortom prima webshop vriendelijke klantenservice
Ik kan deze webwinkel van harte aanbevelen
Ruud Boon Zoetermeer
Más información sobre otros tipos de reseñas.