Stijlvolinhuis Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige solarlampjes. Bij aankomst miste het lieveheersbeestje het lampje. De klantenservice heeft dit goed,netjes opgelost. De communicatie mag wel iets sneller. 27 januari de klacht gemeld en 1... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede communicatie maar in eerste instantie een beetje teleurgesteld qua levering, hetgeen nog een week langer zou gaan duren. En twee dagen later een mail dat ons bestelde product onderweg was. Heel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

slecht, op website wordt aangegeven dat artikelen op voorraad zijn. Als je na een paar dagen belt wanneer er wordt geleverd blijkt dat men zelf geen voorraad heeft maar elders bij een leverancier. Dez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Stijlvol in Huis. De mok heeft een prachtige diepe indigo kleur en een matte afwerking die heel prettig aanvoelt. De kwaliteit is uitstekend en de vorm lig... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Stijlvol in Huis is de webwinkel waar u terecht kunt voor de mooiste artikelen voor elke ruimte in uw huis. Hier vindt u hoogwaardige producten van onder andere topmerken als Pip studio, Blomus, Zone Denmark, Eva Solo, VT Wonen, By Boo en Normann Copenhagen. Alle producten op onze website zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan hierdoor jarenlang mee. Neemt u vooral een kijkje tussen al onze mooie producten en mooie merken en als u hulp nodig heeft helpt onze klantenservice u graag!

Ga naar Stijlvol in Huis

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

139 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leuke site, maar de afwikkeling viel heel erg tegen.

Leuke site, maar eenmaal besteld werd de ervaring minder.
Ik heb op vrijdag 2 soorten artikelen besteld die beiden op voorraad moesten zijn. Op woensdag had ik nog steeds niks gehoord over een verzending en kreeg ik nadat ik zelf had gemaild te horen dat het artikel niet op voorraad was en de bestelling pas na 29 december zou komen. Fijn als het een kerstcadeau is!! Nog een keer gemaild en toen werd er toch besloten dat ik het artikel dat er al wel was alvast toegestuurd zou krijgen.
Geen kleine sorry of wat vervelend, nee helemaal niks. Het viel me echt heel erg tegen.

12 de diciembre de 2025

Geen pakket binnen

Heel slecht contact! Heb een maand geleden iets besteld en het is nog steeds niet binnen. Heb geen oplossing gekregen en zat dus zonder cadeau.

24 de noviembre de 2025

Geweldig!

Niets dan lof voor deze firma!
1, Mooie prijs, 2, zéér snelle levering ,(wat zéker geen vereiste was, alhoewel het goed uitkwam omdat onze broodrooster stuk was 😁..) en 3,broodrooster werkt goed!

21 de diciembre de 2025

Snel, passend en chique.

Een nieuwe badkamer vraagt om nieuwe accessoires. En te shoppen bij Stijlvolinhuus was een schot in de roos. Hun assortiment sloot volledig aan bij mijn nieuwe badkamer. De kleuren en stijl van hun aanbod beantwoordde aan de uitstraling welke ik wilde, nl chique en vintage. Kers op de taart was het nakomen van de levertijd. Kortom een hele positieve ervaring.

19 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een artikel van mijn bestelling was…

Een artikel van mijn bestelling was niet leverbaar. Hierover werd niet gecommuniceerd. Ik moest zelf erachteraan om mijn geld terug te krijgen. Dit is niet zo netjes.

12 de diciembre de 2025
Logotipo de Stijlvolinhuis

Respuesta de Stijlvolinhuis

Beste Liesbeth de Vries,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Wij zien dat u geïnformeerd was door ons over een artikel dat tijdelijk uitverkocht was. Hierin hebben wij nog alternatieven aangeboden die wij ook aan konden bieden. U wilde liever de handdoek opgestuurd krijgen en de vaatdoek crediteren, dit is ook wat wij vervolgens hebben gedaan.

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Team Etrias

Levering

Op zondagavond een bestelling geplaatst. En de volgende dag in de middag al geleverd. Supersnelle service.💪🏾

6 de diciembre de 2025

Non ho ricevuto nulla dopo 2 settimane

L'ordine è stato passato il 17/11 e spedito 21 novembre ma non l'ho ancora ricevuto e dal numero di tracciamento non risulta neanche preso in carico dal corriere SDA. Ho scritto 2 email ma ricevo risposte laconiche che mi faranno sapere..... Intanto si sono intascati €185 e io non ho ricevuto nulla e dubito che riceverò qualcosa.
Mai più da loro

17 de noviembre de 2025

Komt steeds langere levertijd bij tot 2 keer toe

Twee keer apart besteld hier , twee keer precies hetzelfde gezeik en geannuleerd.

Ze beloven een levertijd waar je op rekent, maar zodra die dag eindelijk in zicht komt komen er zonder dat ze het je laten weten weer weken bij. Je zit gewoon eindeloos te wachten zonder enige duidelijkheid, tenzij je zélf de leverdatum in de gaten houdt via de mail die dus steeds verder verschuift.

Dit is niet “een foutje”, dit is gewoon structureel mensen aan het lijntje houden.

Als je niet binnen een bepaalde tijd kunt leveren, wees dan gewoon eerlijk. Dit grenst gewoon aan misleiding.

1 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.