Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Prøvde sengesett og laken, men er dessverre ikke fornøyd med kvaliteten. Stoffet er tynt og sitter ikke godt på dynen, noe som gjør at det folder seg sammen og klebrer seg rundt bena. Må re opp dyna... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har ett stort problem med at jeg blir så vanvittig varm om natta, og det gjelder året rundt uansett hva temperaturen er. Dette er det mest behagelige sengetøyet jeg noen sinne har vært borti, kva... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette er det beste sengetøyet jeg noen gang har hatt. Litt kjølende, klistrer seg ikke til kroppen når det er varmt eller svetter. Jeg kjøpt først 1 sett til dobbeldyne med laken, etter 3 netter bes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TRODDE IKKE HELT PÅ REKLAMEN OM HVOR FANTASTISK DETTE SENGETØYE VAR. MEN JEG NÅ BARE BEKLAGE TVILE. FOR DET JEG OPPLEVDE FRA FØRSTE NATT OG ALLE ETTER, KAN IKKE BORTFORKLARES. JEG TROR IKKE JEG HAR... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de cama

Escrito por la empresa

Stille tror på at alle fortjener en god natt søvn. Vårt mål er å levere enestående kvalitet for en forbedret søvnopplevelse. Derfor har vi strukket vår kompetanse og dedikasjon for å tilby det aller beste bambus sengetøyet, som gir deg den ultimate følelsen av komfort og velvære. Opplev "Luksuriøse drømmer"

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 21% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,5

Todas las opiniones

680 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

helt fantastisk sengetøy

helt fantastisk sengetøy. merker forskjell på hår og hud etter jeg byttet til Stille. mye bedre nattesøvn og super fine farger. kvaliteten er super. 100% verd pengene

9 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10 kvalitet og kundeservice!

Jeg bestilte først et dynetrekk fra Stille, og det var så nydelig at jeg umiddelbart måtte bestille laken også. Dessverre forsvant pakken i posten, men da jeg kontaktet kundeservice, fikk jeg raskt hjelp. De holdt meg oppdatert hele veien med jevnlige statusoppdateringer og informasjon om sporingen, så jeg følte virkelig at de tok saken på alvor!
Til slutt kom lakenet frem, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Kundeservicen var rett og slett 10/10, profesjonell, hyggelig og utrolig oppfølging hele veien.
Og sengetøyet? Det er uten tvil det deiligste jeg noen gang har kjent på! 🤍
Kan virkelig anbefale Stille både for fantastisk kvalitet og en kundeservice i særklasse.

8 de julio de 2026

Misvisende fargebenevnelse

Fargeavvik er stort på modellen Himmelblå. Det er i realiteten turkis. Kundeservice svarer 1 gang pr uke med standardisert oversatt svar og vil ikke ta settet i retur. De påstår at fargeavvik må påregnes. Kvaliteten er også langt under f.eks. Bosant.

18 de junio de 2026

forkastelig kundeservice

sengetøyet i seg selv er det ikke noe å klage på annet enn at det har krympet... har forsøkt å kontakte kundeservice uten hell, de tilbøy meg å kjøpe ett nytt til innkjøpspris.. dette er ikke første gang de har tibudt det. ikke velg stille fordi kundeservicen er forkastelig. gå for bosant istedefor

29 de junio de 2026

Bestilte 16 April ca

Bestilte 16 April ca. Laken kom raskt. Resten av sengetøyet kom aldri. Kontaktet dem etter noen uker. Ble lovet neste uke. Så neste uke . Så neste uke. Mail på mail. Tar en uke før dem svarer på mail. Da med bare svada. Ba om kansellering, men det var heller ikke så enkelt. Men… til slutt fikk jeg det kansellert. To å en halv mnd med surr.
Ingen besøksadresse. Ingen telefonnummer å ringe dem på. ELENDIG.

7 de julio de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.