Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glimrende oplevelse. Umar følger op og holder hvad han lover. Bilen kører flot ! Nem kommunikation med både forhandler i Tyskland og Stjerne Import.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop købt en fantastisk Mercedes EQA 250+ hos Stjerne Import, og hele oplevelsen har været helt i top. Sælger Umar har været både dygtig, behagelig og utrolig hjælpsom gennem hele forløbet.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige købt en EQA , mødte først umar da jeg hentede bilen så lidt spændt,men alt var som vi havde aftalt,umar var også god til at besvare spørgsmål undervejs ,så meget tilfreds.

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Hos Stjerne Import er vi stolte over at være førende inden for rådgivning om køb af især Mercedes el-biler. Vores team består af erfarne professionelle, som er dedikerede til at yde en service, der ikke kun opfylder, men overgår kundernes forventninger. Ved at vælge Stjerne Import som din partner, sikrer du dig en problemfri og tilfredsstillende oplevelse, når du skal købe din næste bil.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med stjerne import / Umar! Han var en uvurderlig hjælp hele vejen igennem processen med at finde og importere min bil. Hans rådgivning var klar og relevant, og han sørgede for, at alt forløb glat uden problemer. Umar gør virkelig bilimport til en leg. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der overvejer at importere en bil! 🌟

10 de marzo de 2026

Mercedes import

12 de febrero de 2026

Vi har lige købt en EQA

28 de febrero de 2026

God betjening fra Umar

God betjening fra Umar som sikre at alt det besværlige ved import af biler bliver håndteret professinelt. lige fra udvælgensen af bilen til indregistreringen. Kan anbefales.

13 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop købt en fantastisk…

Sælger Umar har været både dygtig, behagelig og utrolig hjælpsom gennem hele forløbet. Han tog sig god tid til at forklare alt, gav professionel rådgivning og sørgede for, at vi følte os trygge og godt guidet fra start til slut.

En virkelig positiv oplevelse – vi kan varmt anbefale Stjerne Import og især Umar!

15 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med Stjerne Import og Umar!

Det er første gang, jeg har hjemtaget
en bil via en importør – og ovenikøbet fra Tyskland – så jeg var lidt spændt på, hvordan det hele ville gå. Men alt er gået helt upåklageligt fra start til slut!

Jeg har fået super god service og masser af løbende information fra Umar, som har været utrolig tålmodig og hjælpsom gennem hele forløbet. Jeg stillede rigtig mange spørgsmål, og der blev svaret grundigt og venligt hver gang – det gav mig stor tryghed i processen.

Jeg bestilte en Mercedes EQE med specifikt udstyr, og bilen lever fuldt ud op til forventningerne – faktisk over!

Jeg er fuldt tilfreds og giver mine allerbedste anbefalinger til Stjerne Import og Umar. Hvis du overvejer at importere en bil fra Tyskland, kan jeg kun sige: gør det – og gør det her!

7 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med importen af min EQA

Meget tilfreds med importen af min Mercedes EQA gennem Stjerneimport. Umar fortjener ros for sin tålmodighed og hjælpsomhed, da jeg havde mange spørgsmål igennem processen. Han guidede mig hele vejen og sikrede en god oplevelse og en bil det levede op til forventningerne. Klar anbefaling herfra!

6 de agosto de 2025

Fuld tilfredshed herfra også

Fuld tilfredshed herfra også.
Alt kørte som det skulle, selvom
vi var lidt skeptiske i forhold til
at betale næsten det fulde beløb 3 uger inden bilens ankomst.
Vi i dag rigtig glade for handlen og
vil gerne anbefale Stjerneimport.

19 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Også 5 stjerner fra min side ved import…

Også 5 stjerner fra min side ved import af af vores EQA 250. Godt arbejde og super service Omar! Foreslår du laver en oversigt eller FAQ over hele processen. Jeg sender et par forslag til inspiration

28 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt em Mercedes EQB 250+…

Jeg har købt em Mercedes EQB 250+ gennem Umar hos Stjerneimport. Hele forløbet og informationen fra Umar har været helt i top, og jeg kan give Stjerneimport og Umar min bedste anbefaling, prisen og bilen var også meget konkurrencedygtig.

21 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået hjælp af Umar til import…

Jeg har fået hjælp af Umar til import af EQA250+
Alt i alt har det været en storslået oplevelse og jeg vil til en hver tid anbefale ham og firmaet videre til andre.
Umar ved meget om Mercedes (langt mere end de fleste forhandlere) og er tillidsfuld som person.

21 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fandt den rigtige bil til mign

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Umar. Han tog sig tid til at forstå, hvad jeg havde brug for, og fandt derefter en Mercedes EQC i Tyskland, der passede perfekt til mine ønsker. Det gjorde hele processen meget lettere for mig, og jeg følte mig tryg undervejs. Umar er nem at tale med, og man mærker, at han går op i at finde den rigtige løsning fremfor bare at sælge noget. Jeg kan kun anbefale ham, hvis man leder efter den helt rigtige bil.

27 de junio de 2025

Vi anbefaler Stjerneimport til alle

Vi anbefaler alle at købe deres bil hos Stjerneimport. Servicen er i top, herunder rigtig god kommunikation, processen er meget tryg (f.eks. at Stjerneimport har opbygget et veletableret netværk af tyske Mercedes forhandlere), og så følger der Junge Sterne garanti med, som kun giver en ekstra tryghed. Dagen efter vi havde fået leveret vores EQA, lavede vi straks en serviceaftale med en større landsdækkende Mercedes forhandler, der også oplyste, at reparationer under Junge Sterne er dækket uden problemer (vi spurgte kun fordi vi havde googlet at der kunne være bøvl med Junge Sterne garantireparationer i DK). Og sidst men ikke mindst så er bilen fantastisk. Vi er ofte på langtur i DK, så derfor er en driftsikker bil ekstremt vigtig for os. Vi handler igen hos Stjerneimport.

18 de junio de 2025

Professionel og tryg bilimport

Professionel og tryg bilimport – bedre end forventet!

Jeg har netop importeret to Mercedes EQB gennem Stjerne Import ApS, og jeg kan kun sige, at hele forløbet har været en fornøjelse fra start til slut. Når man investerer i en bil – og i mit tilfælde to – er det altafgørende med tillid, gennemsigtighed og professionel rådgivning. Det fik jeg i den grad her.

Allerede fra første kontakt var kommunikationen klar, ærlig og effektiv. Jeg blev løbende holdt opdateret omkring hele importprocessen, fra valg af bil i udlandet til transport, afgiftsberegning og klargøring. Alle spørgsmål – store som små – blev besvaret hurtigt og kompetent, og jeg følte mig virkelig i trygge hænder gennem hele processen.

De to Mercedes EQB’er blev leveret i perfekt stand, som lovet. Ingen skjulte overraskelser, kun gennemført service og høj faglighed hele vejen. Det er tydeligt, at Stjerne Import ApS går op i både kundetilfredshed og kvalitet i det arbejde, de leverer.

Jeg kan derfor give mine varmeste anbefalinger – og vil ikke tøve med at bruge dem igen, næste gang jeg skal importere en bil.

30 de junio de 2025

Mercedes EQB

Vi har netop købt en Mercedes EQB gennem Stjerne Import og hele processen kunne ikke have været bedre. Fra start til slut blev vi guidet trygt igennem alle trin, hvilket gjorde bilkøbet både nemt og overskueligt.
Alle aftaler blev overholdt, med stor hjælpsomhed, tilgængelighed og ærlighed hele vejen igennem. Prisen på bilen var rigtig god og der var ingen skjulte overraskelser. Alt var klart og gennemskueligt.

Jeg vil uden tvivl give Stjerne Import 110 procent anbefaling til alle der overvejer at købe bil. Tusind tak for en virkelig god oplevelse

23 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ubekymret oplevelse med god hjælp

Både i processen da vi skulle finde en ny bil og under selve importen, var Umar en stor hjælp og holdte os godt informeret og forklarede processerne.
I starten følte vi det lidt en øvelse i tiltro at få et firma til at hente en bil hjem til os, men på intet tidspunkt var vi bekymret. Kontakten var både kontinuerlig og god og alle vores spørgsmål blev taget godt imod. De udfordringer som kom håndterede Umar for os så det var meget let for os.
En klar anbefaling herfra.

1 de junio de 2025

førsteklasses service

Umar leverer førsteklasses service. Fortæl om ønskerne for udstyr i ny bil og han går i gang med at finde en til dig. Du bliver løbende orienteret igennem hele processen. Jeg vil bruge Umar næste gang igen.

27 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har anbefalet Greencar Import til alle, jeg kender!

Ligesom mange andre var jeg meget skeptisk omkring bilimport – især i et tilfælde som dette, hvor man hyrer en person til at stå for hele processen og samtidig skal give fuldmagt. Jeg har stillet mange mærkelige spørgsmål undervejs, men har hele tiden fået en fantastisk kundeservice fra ejeren, Umar. Og alt gik super hurtigt, så snart bilen var i Danmark

Han har været utrolig imødekommende og har altid svaret på mine spørgsmål med stor tålmodighed og overskud. Derudover fik vi nogle ekstra fordele, som man ikke kan få i Danmark – for eksempel 5 års Mercedes-garanti, for en brugt Mercedes, hvilket ellers er umuligt herhjemme. Og sidst men ikke mindst: Super attraktive priser sammenlignet med priserne herhjemme.

Jeg kan kun varmt anbefale Umar som importør og har allerede anbefalet ham til venner, familie og kollegaer. Jeg håber, han stadig er i gang om nogle år, når jeg skal have en ny bil igen. 😊

20 de mayo de 2025

En anderledes handel

En anderledes handel, hvor jeg faktisk ikke selv mødte Umar fysisk, så vi skrev og ringede kun sammen. Jeg oplevede en fantastisk god service, hvor jeg fra start af var helt tryg ved aftalen og der blev fuldt godt op undervejs i processen. Alt gik præcist som det skulle, så jeg kan kun anbefale andre at handle med Greencar imports!

25 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk fantastisk fantastisk !

Fantastisk fantastisk fantastisk !!
Jeg faldt over en annonce på Bilbasen, hvor prisen nærmest virkede for god til at være sand. Bilen så utrolig flot ud og var næsten ny – så jeg var naturligt skeptisk og ret nervøs ved tanken om import og alt, hvad det indebærer.

Heldigvis viste det sig at være den bedste beslutning! Umar fra Greencar Imports har været helt igennem fantastisk. Han har været både tålmodig, imødekommende og meget beroligende hele vejen igennem. Uanset hvilke spørgsmål eller bekymringer jeg har haft, har han altid været klar med klare svar og tryg vejledning.

Hele processen har været utrolig professionel og gnidningsfri. Jeg følte mig i trygge hænder fra første kontakt, og det føltes nærmest som om, man blev "holdt i hånden" hele vejen – fra aftale til levering.

Nu står den flotteste bil i indkørslen, i perfekt stand, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Det her var min første gang med import af bil – og det bliver bestemt ikke den sidste. Greencar Imports kan kun varmt anbefales!

1 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.