Echt top ervaring! Luisteren naar je en geven perfecte service! Heel blij met mijn edelsteen hangers.
Ik was per ongeluk mijn huisnummer vergeten te vermelden bij de aankoop. Er werd persoonlijk contact met mij opgenomen via whatsapp om dit na te vragen zodat ik alsnog mijn aankoop thuis gestuurd kon... Ver más
La empresa ha respondido
Super goede service! Mijn ring was per ongeluk zonder track and trace verzonden. Toen ik dit via e-mail liet weten kreeg ik direct een keurige mail terug met een passend voorstel. De ring werd gewo... Ver más
La empresa ha respondido
Hallo. Ik heb mijn pakketje ontvangen, het zag er wel oke uit. Maar ik krijg vandaag een brief binnen met dat er te weinig postzegels op het pakketje zaten. Nu moet ik dus extra geld gaan betalen aan... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Stones & Bones ®️ is een fysieke winkel met eveneens online verkoop via een webwinkel. Wij verkopen spirituele artikelen. Denk hierbij aan onder andere edelenstenen, wierook, boeken en kaarten, fossielen en nog veel meer.
Kuperserf 59a , 7443HD, Nijverdal, Holanda
- 0548236726
- klantenservice@stonesbones.nl
- stonesbones.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Wat een service!
Per ongeluk vergeten mijn huisnummer op het pakje gezet.... Ik hoefde geen contact op te nemen, dat deden ze zelf al! Werd me direct een nieuw armbandje aangeboden, terwijl het pakje gewoon was bezorgd in een perfecte verpakking.
Dat is pas service

Respuesta de Stones & Bones®
Zeer tevreden met mijn bestelling
Zeer tevreden met mijn bestelling, netjes geleverd

Respuesta de Stones & Bones®
Snelle verzending en fijne spullen
Snelle verzending, prima in orde, goede hangers

Respuesta de Stones & Bones®
Gewoon een hele leuke webwinkel met…
Gewoon een hele leuke webwinkel met goede hulp en hele lieve vrouw die je te woord staat die alles eraan doet om je te kunnen helpen.

Respuesta de Stones & Bones®
moet ik zeggen dat ketting ging open…
moet ik zeggen dat ketting ging open bij dragen en mijn edelsteen is kwijt.
Slot van ketting zit niet goed vast.
Voor de rest snelle levering.

Respuesta de Stones & Bones®
Er zaten redelijk kleine stukken in
Er zaten redelijk kleine stukken in, ook had ik een labradoriet besteld maar daar zat niet zo veel flash in helaas. Verder was het wel prima!

Mooie artikelen bij Stones & Bones
Mooie artikelen bij Stones & Bones! Snelle verzending en als VIP klant via Whatsapp ook nog extra mooie aanbiedingen en soms een kadootje. Ik ben fan!

Respuesta de Stones & Bones®
Snelle levering ,en net nieuw een…
Snelle levering ,en net nieuw een groepsapp in Whatsapp.

Super goede service!
Super goede service!
Mijn ring was per ongeluk zonder track and trace verzonden. Toen ik dit via e-mail liet weten kreeg ik direct een keurige mail terug met een passend voorstel. De ring werd gewoon keurig op tijd bezorgd en de teveel betaalde verzendkosten direct terug gestort.
Kleine prijsjes , maar grote service. Top!!

Respuesta de Stones & Bones®
Más información sobre otros tipos de reseñas.