Echt top ervaring! Luisteren naar je en geven perfecte service! Heel blij met mijn edelsteen hangers.
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Super goede service! Mijn ring was per ongeluk zonder track and trace verzonden. Toen ik dit via e-mail liet weten kreeg ik direct een keurige mail terug met een passend voorstel. De ring werd gewo... Ver más
La empresa ha respondido
Hallo. Ik heb mijn pakketje ontvangen, het zag er wel oke uit. Maar ik krijg vandaag een brief binnen met dat er te weinig postzegels op het pakketje zaten. Nu moet ik dus extra geld gaan betalen aan... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Stones & Bones ®️ is een fysieke winkel met eveneens online verkoop via een webwinkel. Wij verkopen spirituele artikelen. Denk hierbij aan onder andere edelenstenen, wierook, boeken en kaarten, fossielen en nog veel meer.
Información de contacto
Kuperserf 59a , 7443HD, Nijverdal, Holanda
- 0548236726
- klantenservice@stonesbones.nl
- stonesbones.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Super mooie spulletjes
Super mooie spulletjes. En geweldige service!
Ook snelle levering. Top.

Eerlijk en duidelijk
Eerlijke en duidelijke productomschrijving op de website, het product voldoet aan de verwachting. Verder werd ik goed oo de hoogte gehouden en is het pakketje snel verzonde

Prima service
Ik was per ongeluk mijn huisnummer vergeten te vermelden bij de aankoop. Er werd persoonlijk contact met mij opgenomen via whatsapp om dit na te vragen zodat ik alsnog mijn aankoop thuis gestuurd kon krijgen. Tevens was mijn aankoop later bezorgd dan via Post NL werd aan gegeven. Het is dan fijn dat je direct in contact kunt komen met de verkoper om navraag te doen en ook toen ben ik weer naar dikke tevredenheid geholpen.

Respuesta de Stones & Bones®
Heel snel geleverd en de klantenservice…
Heel snel geleverd en de klantenservice was keurig!

Respuesta de Stones & Bones®
Bestelling betaald;nog niet ontvangen…
Snelle reactie ontvangen van Stones&Bones; wordt nog opgelost.

Respuesta de Stones & Bones®
Fijne pagina met veel informatie
Fijne pagina met veel informatie. Snelle levering.

Prima verkoper
De website is makkelijke te navigeren en de betaling ging gemakkelijk. Ik had mijn producten al de volgende dag in huis. Keurig verpakt

Respuesta de Stones & Bones®
Een mooi product en goede service
Een mooi product en goede service. Hanger was stuk, dit hebben ze gelijk opgelost.

Respuesta de Stones & Bones®
Snel geleverd en mooi product
Snel geleverd, mooi ingepakt met een leuk briefje plus kortingcodes! Super

Genieten van het product
Werden goed geholpen in Nijmegen we h ebben daarna besteld thuis. Mooie producten vriendelijk geholpen als je iets leuks zoek ga dan naar Stones& Bones top........
Vriendelijke groet Arno

Respuesta de Stones & Bones®
Zeer fijne en vriendelijke mensen
zeer fijne en vriendelijke mensen, levering is snel en goed. Ruime keuze en de service is goed.

Respuesta de Stones & Bones®
Snelle levering maar minder mooie stenen dan op website
Mijn bestelling had ik snel in huis. Was netjes verpakt maar de stenen zijn veel kleiner dan op de website. Ook liet de lijm van de hanger van de onyx al binnen een dag los. Deze onyx is op de website mooi gemêleerd maar in werkelijkheid heel klein en egaal zwart!

Respuesta de Stones & Bones®
Más información sobre otros tipos de reseñas.