Kvaliteten af the box reolerne er langt bedre end jeg turde håbe på, især til prisen. Møblerne er enormt veludførte og slidstærke. Desuden er kundeservicen altid helt i top. Det er en fornøjelse h... Ver más
La empresa ha respondido
Har været forbi showroomet i Sabro, virkelig flotte kvalitetsvarer og meget professionel service, kan varmt anbefales, - jeg kommer helt sikkert igen.
La empresa ha respondido
Har pga. deres egen inkompetance sendt mig et forkert MobilePay-nummer, jeg ikke har kunnet indbetale på, hvilket jeg gør dem opmærksom på. En mand fra virksomheden ringer derefter og har en ubehage... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg giver virksomheden min varmeste anbefaling. Hurtig respondering fra kundeservice under hele forløbet, personlig vejledning i deres showroom og hurtig levering. Jeg blev inspireret til mit køb på d... Ver más
La empresa ha respondido
Vores dygtige møbelsnedkere er stolte af deres håndværk - og det ses tydeligt i vores møbler. Vi er stærkt engagerede i design og i at skabe og udvikle møbelprodukter med karakter. Baseret på den nordiske designtradition udvikler vi livsstilsprodukter til alle, der elsker design og kvalitet. Vi overvejer hver eneste detalje i hvert produkt og behandler alle materialer med omhu, fordi det udgør den afgørende forskel i forhold til værdien og karakteren af det endelige produkt.
Damvej 5, 8471, Sabro, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dansk design, smukt udført håndværk i høj kvalitet, og hurtig levering. Parva-reolen er et must-have til alle rum, jeg er i hvert fald utrolig glad for min :-)

Respuesta de Storage And Shelves
ELSKER deres Parva. Den er mega smuk i mit køkken. Jeg bestilte en Parva 5 i olieret eg. Jeg modtog den allerede 3 dage efter :-)

Respuesta de Storage And Shelves
Más información sobre otros tipos de reseñas.