Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absurd lang leveringstid. Bestilte 11/1 hvor der stod de ville sende igen fra 18/1 pga lagerflytning. Er så senere skubbet 3!! Gange. Fra 18 til 20, til 23 til nu 30/1... uden overhovedet at informe... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et juletræstæppe den 30. november. Firmaet lovede 1-2 dages levering, men fik først indleveret pakken efter to dage. Dermed kunne jeg hente den på posthuset 3. december. Det kan man vist... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et sofabord der blev hurtigt leveret. Fragten tilbød ovenikøbet at samle bordet. Desværre viste det sig der var en skade i bordet. Stori sendte allerede dagen efter et nyt bord afsted og... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Yderst tilfreds med varen…… men kundeservice er ikke tilfredsstillende. Ingen mulighed for at få kontakt til jer via tlf og 24 timers respons på forespørgsel på mail. Det er virkelig dårlig kundeservi... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Håndplukkede kvalitetsprodukter til det moderne hjem. Nyd alt fra vores simple og lækre præsentation af vores varer, til den flotte pakkeoplevelse leveret direkte til din hoveddør. Et eksklusivt sortiment nøje udvalgt fra hippe, klassiske og upcoming brands, alt samlet på vores platform, for at inspirere og give nyt liv til dig og dit hjem.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Uproblematisk reklamation

Bestilte to lamper. Den ene havde desværre en fejl på ledningen selvom pakken var intakt. Der blev straks sendt returlabel og en ny lampe. Tak for hjælpen.

4 de octubre de 2022

Fantastisk kundeservice

Leverandøren fik sendt en forkert lampeskærm, men Stori var yderst hjælpsom med at få det afklaret med leverandøren og fik den straks byttet om uden omkostning. Siw fra kundeservice er eksemplarisk som servicemedarbejder.

6 de octubre de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lækre produkter

Lækre produkter, men det tog 23 dage, før jeg fik produkterne! Ingen mail om at der var længere ventetid, først jeg selv kontaktede efter 10 dage og 17 dage. 1-2 dages levering stod der, dog en vare som stod til 4-8 dage.. som åbenbart var den, jeg måtte vente 23 dage på. Øv øv..

3 de octubre de 2022

Hej Stine,

Vi er selvfølgelig kede af den dårlige anmeldelse. Vi ønsker kun, at vores kunder har en god oplevelse.

Vi beklager endnu en gang for ventetiden, der desværre skyldtes forsinkelser på fjernlagervarer fra leverandøren.

Vi tager altid forbehold for forsinkelser, da vi er afhængige af, at leverandørerne overholder egne leveringstider, og nogen gange sker dette desværre ikke af flere årsager.

Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med de lækre produkter, og du må endelig kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun positive ting at sige om…

Har kun positive ting at sige om netbutikken Stori.
Bestilte to Hay lamper efter god vejledning fra deres kundeservice vedrørende valg af ledning.
Havde efterfølgende en reklamation på en af lamperne og igen bleve jeg behandlet rigtig godt uden problemer og med stor venlighed. Virkelig god butik og kundeservice.

4 de octubre de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service og fin pris…

Hurtig og personlig respons fra jeres kundeservice ved forsinkelse 😀 Jeg nåede at få min Ole Lukøje i god tid inden den skulle gives som gave

29 de septiembre de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Langsomt

Det tog alt for lang tid og dårlig korrespondance med Stori.

30 de septiembre de 2022

Hej Rie,

Vi er selvfølgelig kede af den dårlige anmeldelse.

Din ordre var ved køb en forudbestilling med en forventet leveringstid i september. Dette stod også angivet på selve produktsiden.

Jeg kan se, at du fik svar på begge dine henvendelser samme dag, som du kontaktede os.

I den første besked spørger du, hvornår din ordre bliver afsendt. Her oplyser vi, at varen forventes hjem omkring slut september, og at du naturligvis modtager besked fra os, når pakken er på vej til dig.

I den sidste besked efterspørger du en status på din ordre. Her oplyser vi, at varen nu er på lager og bliver afsendt hurtigst muligt.

Jeg kan med glæde se, at din ordre blev afsendt fra vores lager d.29.09.22 og at du afhentede den i pakkeshoppen dagen efter d.30.09.22.

Jeg håber, at du blev glad for den fine vare, og du må endelig kontakte os, hvis vi kan være behjælpelig med noget.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Al for meget emballage!!

Super god og hurtig betjening.
Grunden til kun 3 stjerner er forbruget af emballage til forsendelse! Det var helt skørt. Det bør I arbejde med!!

23 de septiembre de 2022

Hej Rikke,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os.

Vi har stor erfaring med at sende mange forskellige varetyper, og vi oplever desværre, at nogen varer ikke altid kommer sikkert frem grundet en hårdhændet håndtering under transporten.

Vi ønsker selvfølgelig ikke at bruge overdreven emballage, da det både belaster miljøet og er omkostningsfuldt. Men vi skal samtidigt sikre, at vores kunder modtager deres ordrer uden transportskader, og derfor er det nogen gange nødvendigt med ekstra beskyttende emballage.

Vi arbejder dog hele tiden på at forbedre os, og vi sætter stor pris på din konstruktive kritik.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis vi kan være behjælpelige på anden vis, så tøv ikke med at kontakte os.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.