Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniones 958

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse fra A-Z hos Victor, rådgivningen gav mening hele vejen. Samt vores nuværende dækninger og priser blev sammenlignet med priserne og dækningen hos Storstrøm. Det gjorde det nemt at sige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med anmeldelse og udbedring af skade hos Storstrøm Forsikring. Venlige, imødekommende, hjælpsomme i forløbet med skadesanmeldelse af vores induktionskogeplade. I løbet af 2 dage va... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg intet negativt at sige om Storstrøm, jeg har haft dem i over 20 år. Jeg synes det er blevet godt at man har en direkte mail til sin rådgiver. Deres kundeservice er nemt at komme igennem til og de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver más

Información sobre la empresa

6. Compañía de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito por la empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito por la empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Información de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hej Henni

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på vores personlige rådgivning og service.

Hurtig service

Jeg er ret tilfreds. Behandlings tiden er meget hurtigt og udover det har de gode priser

17 de junio de 2025

Hej Hoda

Vi er glade for at høre, at du er en af vores mange tilfredse kunder, som nyder godt af vores service og gode priser.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er vi altid til at få fat på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kim gav en god omgang rådgivning og…

Kim gav en god omgang rådgivning og prisen var fin.

6 de junio de 2025

Hej Benjamin

Tak for din tilbagemelding og ros til Kim - den er straks videresendt til ham! 😊

Velkommen til Storstrøm Forsikring!

god service

kan varmt anbefale storstrøms forsikring. fik en god service

30 de mayo de 2025

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse og anbefaling af Storstrøm Forsikring. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og ser frem til at fortsætte den gode dialog.

Dansk Bilglas

Dansk Bilglas
Havde et stenslag i min forrude som havde behov for en omgang service. Ringede til Dansk Bilgals som stod klar på min arbejdsplads 2 dage efter.
Udover det stenslag jeg selv havde opdaget, så fandt han 2 mere, som også blev fixet og fordi jeg er kunde hos Storstrøms Forsikring, så fik jeg den flotteste bilplejepakke med til rengøring af min bil. Jeg fik simpelthen så god service af en glad og smilende montør og det fortjener en anmeldelse her.
Topklasse service fra begge, både Storstrøms Forsikring og Dansk Bilglas.

19 de mayo de 2025

Hej Marie-Louise

Hvis der var en pris for månedens anmeldelse, tror jeg den gik til dig! Tusind tak for de mange rosende ord til både os og Dansk Bilglas. 👏👏👏

Vores samarbejde med dem er netop lavet for at sikre vores kunder den bedste service og oplevelse, når uheldet er ude, og der skal laves et stenslag eller skiftes en forrude.

Vi er meget glade for at høre, at det hele gik så nemt, og jeg har naturligvis også sendt rosen videre til dem 🙂

Godt overblik

Godt overblik over forskellene på nuværende forsikringer og fremtidige. Professionel håndtegning af gennemgangen, samt løbende opdatering på overgangen fra nuværende selskab til Storstrøm Forsikringsselskab.

28 de mayo de 2025

Hejsa
Mange tak for den fine anmeldelse! Det lyder som om, at du er blevet taget godt i hånden ifm. skiftet til Storstrøm Forsikring. Det er vi meget glade for at høre, og vi håber, at vi kan leve op til dine forventninger.

Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte os.

Kundeservice

God kundeservice

20 de mayo de 2025

Hej Birgitte

Tak for rosen til vores kundeservice - vi er kun glade for at kunne hjælpe :)

Hej Helle

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig godt behandlet. Det sætter vi nemlig altid en ære i :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i snart 5 år og har…

Jeg har været kunde i snart 5 år og har altid oplevet god service og følt mig taget seriøst. Senest med en mindre fugtskade i mit hus, hvor jeg - selvom det ikke var noget forsikringen dækkede - fik rigtig stor hjælp og rådgivning.

22 de mayo de 2025

Hej Freja

Vi er meget glade for, at du føler dig godt behandlet - også ifm. din fugtskade.

Vi bestræber os altid på at hjælpe det bedste vi kan - ikke mindst i de tilfælde, hvor vi af den ene eller anden grund ikke kan dække en skade.

Tak for at være trofast kunde i mange år. Vi håber, at du bliver hos os mange år endnu!

God intro som ny kunde

God intro som ny kunde, hvor Kim var hurtigt til at læse vores behov, og vende tilbage med en god aftale

13 de mayo de 2025

Hej Tom

Tak for din fine anmeldelse og rosen til Kim. Jeg har straks viderebragt den til ham, så han kan gå på weekend med et endnu større smil på læben end vanligt :)

Vi ser frem til et langvarigt samarbejde - velkommen hos Storstrøm Forsikring!

Ny Kunde

Ny Kunde, oprettelsen gik nemt og hurtigt.

8 de mayo de 2025

Hej Aya

Velkommen hos Storstrøm Forsikring. Vi er glade for at høre, at det var nemt at skifte til os. Du må naturligvis altid række ud, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer eller brug for hjælp.

Hej Yvonne

Jeg er glad for, at du har nydt godt af vores personlige rådgivning. Vi står altid til rådighed, hvis du har andre spørgsmål 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samtale med en meget kompetent…

Samtale med en meget kompetent medarbejder.

13 de mayo de 2025

Hej Finn

Vi er altid glade for, når vores medarbejdere roses for deres kompetencer. Den personlige rådgivning og vejledning er nemlig en af vores mærkesager.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp igen en anden gang.

Ingen skjult agenda.

1 de mayo de 2025

Hej Majken

Tak for de 5 flotte stjerner! Der er bestemt ingen skjult agenda hos os nej - kun et ønske om at ville kunderne og de lokale det bedste :)

Har du spørgsmål til dine forsikringer, er du altid velkommen til at række ud til os. Vi besvarer i gennemsnit opkald på 15 sekunder 📞

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og undersøgelse med…

Hurtig ekspedition og undersøgelse med et fint og konkurrencedygtigt resultat i relation til vores forskellige køretøjer ved Gentofte BrandMuseum. Virkelig god og professionel behandling 😃👍🇩🇰

1 de mayo de 2025

Hej Anders

Tak for din fine anmeldelse! Det lyder som om, at vores rådgiver har sørget for hurtig udrykning, og at i sammen har fundet en brandgod løsning på jeres forsikringsbehov :)

Velkommen til Storstrøm Forsikring!

Virkelig god service

Virkelig god service. Telefonen blive svaret i løbet af få sekunder. Hurtig beslutning om erstatning for skaden. Afregning i løbet af et par dage. Meget venlig og servicemindet medarbejder.
Jeg kan kun anbefale.

8 de mayo de 2025

Hej Niels Jørgen

Tusind tak for de rosende ord - det er rart, at den gode indsats bliver bemærket. Vi svarer altid hurtigt på telefonen, og så bestræber vi os også altid på hurtig og fair sagsbehandling ifm. skader. Jeg har givet rosen videre til skadebehandlere, du talte med, så han lige har fået et ekstra motivationsboost her inden weekenden :)

Det glæder os, at du gerne anbefaler Storstrøm Forsikring. Taler du med andre, der kunne have glade af at skifte til os, så send dem endelig i vores retning - vi lover at behandle dem pænt!

God oplevelse

Ole har været god til at fortælle om, lede efter det som kunne matche mine ønsker og behov - det var desværre ikke alle forsikringer det kunne betale sig og overflytte, jeg har fået en god behandling

30 de abril de 2025

Hej Lone

Tak for din fine anmeldelse og rosen til Ole! Det lyder som om I har fundet en god løsning, der dækker de fleste af dine behov, selvom det ikke gav mening at flytte det hele. Så må vi jo bare yde en ekstra god service ift. de forsikringer, der er flyttet 😉

Velkommen ombord i hvert fald!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problemer med afleveringsforretning af leasingbil

Havde problemer med afleveringsforretning af leasingbil til Semler Finans, lige indtil i var ind over og dækkede mine omkostninger. Er altid blevet behandlet godt når jeg har været i kontakt med jer

24 de abril de 2025

Hejsa

Tak for den fine anmeldelse! Vi er kun glade for, at vi kunne hjælpe og, at der kom styr på afleveringsforretningen med din leasingbil :) Skulle der være brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ny forsikringstager.

Jeg er ny forsikringstager pr 1 juni 25. Så kan ikke sige så meget endnu ( derfor , andet end Storestrømsforsikring har machet det jeg kommer fra , og har trods forbundsrabat givet mig nogle fordelagtige betingelser i forsikringerne. Fik ovenikøbet 10 % på den ene forsikring oveni. Jeg har valgt lokalt og fordi man ikke bruger penge på reklame og ande unødvendige ting. Den sidste stjerne mangler, fordi der ikke var helt styr på regler for flytning , som jeg selv undersøgte .

16 de abril de 2025

Hej Helle

Velkommen til Storstrøm Forsikring! Vi er glade for, at du - lige som mange andre - har valgt dit lokale forsikringsselskab frem for de store selskaber, der i øjeblikker skummer fløden.

Vi håber, at du bliver glad for valget om at skifte til os - og at vi på sigt kan gøre os fortjent til den 5. stjerne 🤞

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.