Strandhotellet Blokhus Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På Strandhotellet Blokhus fik vi de bedste rammer om vores sølvbryllup. Alt spillede, maden var fantastisk, omgivelserne perfekte, personalet grundigt - specielt i forhold til at undgå allergener i ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk flot, nyt hotel. Bygget med eksklusive materialer. Tro mod strandhotel stilen. Lyse store værelser med balkon og kig til klitterne. Lækker wellness afdeling. Sublim mad, gourmet på højt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft fornøjelsen af Strandhotellet flere gange, altid en super sød service og betjening 😉 især maden og deres vin meny var fantastisk denne gang 🍽️🍷 Føler os altid meget velkommen og glæ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har sommerhus i Blokhus og er kommet flere gange på Strandhotellet - hvorfor det også var naturligt at holde vores bryllup der. Det har vi gjort denne weekend - og alt spillede! Fantastisk process... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Alojamiento
  2. también en la categoría
  3. Hotel boutique

Escrito por la empresa

Strandhotellet Blokhus er et stemningsfuldt badehotel beliggende i hjertet af Blokhus – tæt på Vesterhavet, klitterne og den smukke nordjyske natur. Vi tilbyder hyggelige hotelophold med fokus på nærvær, afslapning og gode oplevelser i autentiske omgivelser. Vores hotel er indrettet i klassisk badehotelsstil med lyse rum, rolige farver og en uformel atmosfære, hvor det skal være rart at være gæst. Uanset om du besøger os for en romantisk getaway, en weekend med vennerne eller blot ønsker et pusterum fra hverdagen, gør vi os umage for at skabe en personlig og afslappet oplevelse. Hos Strandhotellet Blokhus lægger vi vægt på god service, kvalitet og den lille ekstra detalje, der gør forskellen. Vores gæster skal føle sig velkomne fra første øjeblik – og have lyst til at vende tilbage. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Virkelig et flot hotel og venlige medarbejdere, men…

Efter at have set alle de flotte anmeldelser, som hotellet har fået, må vi erkende, at vi åbenbart nok bare har været uheldige, men det til trods, vil vi alligevel fortælle om vores oplevelse efter at have spist frokost på stedet.

Hotellet er virkeligt flot og medarbejderne utroligt venlige, men maden?

Vi bestilte wienerschnitzel a’ kr. 255,00, som virkelig var en skuffelse. Vi antog, at kødet ganske rigtigt var kalvekød, men det var meget tyndt skåret og fyldt med rasp, og det var som om, det var stegt i friture. Der lå 2 stykker ovenpå hinanden oven på en serviet - hvorfor servietten? Af tilbehør var der kun en lille skål brasede kartofler og en endnu mindre skål med tyttebær. Ingen sovs, ærter eller en lille sild ovenpå kødet eller andet tilbehør, så det var en virkelig tør omgang at komme igennem.

28 de enero de 2024

Dette sted kan alt

Dette sted kan alt; maden, værelset, personalet, poolen og stemningen. For mig er det blevet ynglingshotellet. Her er vidunderligt. Tak team Strandhotellet. Jeg kommer tilbage.

28 de enero de 2024

Ekstrem god service

Ekstrem god service: selv om hotellet havde lukket tirsdag, åbnede man, så vi kunne få fire stykker virkelig lækkert smørrebrød. Den søde smilende, unge servitrice var fantastisk. Til trods for at vi kun var to personer, var det en virkelig gestus at åbne specielt for os. Kvaliteten af smørrebrødet var skyhøj. Dette hotel med sin hyggelige restaurant er en perle for Blokhus. Og vi takker for en rigtig god oplevelse og kommer igen til Påske

19 de diciembre de 2023

Firma julefrokost - super oplevelse

Vi havde valgt at holde året julefrokost for vores forretning på Strandhotellet.
Vi blev mødt af et meget venligt og imødekommende personale som hurtigt fik uddelt nøglerne og info vedr. værelserne.
Velkomst cocktailsene og snacks var super - vores 4 retters menu var vildt lækker med super tilpasset vine (og god introduktion til dem ;)) Tjenerne var venlige og i godt humør. God morgenmad næste dag.
Værelserne var pæne og nydelige og generelt var stemningen i top.

Så absolut en positiv oplevelse og et sted der kan anbefales - tror ikke det er sidste gang der kommer en flok fra Silkeborg på besøg :)

24 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fejlagtig håndtering af allergener

D. 29.7.2023 var jeg på Strandhotellet sammen med min mand. Vi spurgte i receptionen, om det var muligt for mig, at få restaurantens smørrebrøds-buffet, da jeg er glutenallergiker. Receptionisten forhørte sig i restauranten, der sagde ok for det. Det samme gjorde tjeneren, der informerede os om, at de havde glutenfrit brød samt at de ville lave mit smørrebrød særskilt i køkkenet i modsætningen til min mand, der kunne tage fra den opstillede buffet. Efter lidt ventetid kom den venlige tjeneren med 2 stykker smørrebrød og undskyldte ventetiden. Smørrebrødet smagte dejligt. Faktisk så dejligt, at jeg siger til min mand, at det næsten smager for godt til at være sandt. Vi taler om, at brødet smager virkelig godt og ligner meget det brød, der er på min mands smørrebrød. Men tænkte eftersom vi både havde forsikret os hos tjeneren og havde ventet på mit smørrebrødet, at der var styr på det. Kort efter vi forlader Strandhotellet for at gå en tur i Blokhus, bliver jeg dårlig, og kaster flere gange op, da vi kommer tilbage til vores sommerhus. Vi måtte aflyse vores gæster, der skulle komme til middag samme aften, da jeg er for dårlig.
Næste formiddag ringer jeg til Strandhotellet for at fortælle om vores oplevelse. Den venlige kvinde i receptionen beklagede, men håbede vi stadig ville komme og spise hos dem igen. Hun sagde, hun ville sige det videre til restauranten, men kunne ikke love, at jeg ville blive ringet op igen.
Det nærmer sig nu 4 uger siden, så må jo nok sande, at det ikke kommer til at ske. Jeg har svært ved at se, hvad jeg skulle gøre anderledes, når jeg har forsikret mig hos personalet. Herfra er det en tillidssag, hvor jeg må stole på, at de kan leve op til korrekt håndtering af fødevare og allergener. Mest af alt er jeg/vi skuffede over den efterfølgende manglende opfølgning. Alle kan fejle, men det er afgørende, hvordan fejlen håndteres.

29 de julio de 2023

Super skønt frokost på Strandhotellet

Mega god frokost på Strandhotellet
Vi var i Blokhus for at spise frokost, og valgte Strandhotellet Blokhus. Frokost smagte fantastisk. Vi havde vores søn med og han var glad at restauranten havde noget han kunne spise.

Venlig og meget imødekommende personale! Det var en venlig stjerner, han var så sød.

5 de agosto de 2023

Helt igennem udsøgt oplevelse

Helt igennem udsøgt oplevelse.

Idag fik jeg den bedste carpaccio, jeg nogensinde har fået.

Revet trøffel, parmasan.

Derefter spinat risotto med lækker sprød kylling.

Hyggelig stemning. Super betjening.

31 de julio de 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, rigtig sødt personale,
Pæne værelser, lækker morgenbuffet.
Bare super service. Kan kun anbefales

26 de junio de 2023

Super oplevelse

Super oplevelse. Sød hjælpsom og venlig personale.
Fri minibar (en lille god luksus, hvor man føler sig forkælet)
God morgen buffet, hvor vi fik lov at smøre en madpakke til dagens gåtur til Løkken.

26 de junio de 2023

Kan klart anbefales

I forbindelse med vandretur på Vesterhavscaminoen blev vi indlogeret på Badehotellet. Det var en helt fantastisk oplevelse.
Velkomsten i receptionen var rigtig god. Hotellets stil, som gik igen på værelserne, var virkelig hyggelig. Det var ren luksus. Gode senge at sove i, flot badeværelse, og fri minibar efter en lang gåtur dagen igennem.
Morgenmaden var også virkelig god, med mange lækkerier fra lokalområdet. I modsætning til andre hoteller vi har været på, så var det ikke en kæmpebuffet, men der var hvad man skulle bruge, og det smagte lækkert det hele.
Vi blev tilbud kaffe til bordet, friskpresset appelsinjuice, frisklavet scrambled eggs med mere.

I forbindelse med vores vandretur kunne vi smøre en madpakke til at tage med på vejen. Det var bare dejligt.

Vi kommer her gerne igen. Det var en fantastisk oplevelse.

16 de junio de 2023

Værtskab i topklasse

Tusind tak for et helt fantastisk ophold!
Alt var gennemført, fra vi trådte ind af døren lørdag eftermiddag til vores afsked søndag formiddag. Sød og venlig modtagelse i receptionen, god information om muligheder og vores ophold, super flotte værelser, hyggestund i loungen, fantastisk middag i restauranten, lækker morgenmad og ikke mindst den skønneste betjening fra alle medarbejdere på hele hotellet.
Det er værtskab, når det er bedst!
3 generationer på fødselsdags weekend og vi var alle meget begejstrede. Vores første besøg, men bestemt ikke det sidste. En stor tak fra værelse 15 - 16 - 17.
Det bliver et "På gensyn" fra os.

1 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En oplevelse langt udover forventning

En helt særlig oplevelse som vi ikke sådan glemmer.
Vi havde booket 3 overnatninger på hotellet, og var meget spændt, da vi nåede frem.
Vi fik en meget varm modtagelse og følte os med det samme godt tilpas. Værelset var skinnende rent og indrettet på en måde, så man kunne føre tankerne tilbage i tiden, hvor badehoteller var flittig brugt.
Vi havde booket opholdet med morgenmad, og der var så absolut ikke en finger at sætte på noget, så alt i den skønneste orden.
Personalet var altid smilende og meget imødekommende overfor vores til tider lidt specielle ønsker.
Vi er slet ikke i tvivl om, at vi igen vil besøge dette skønne sted, når muligheden byder sig og det skyldtes udelukkende receptionisten Lina og som hun skal have æren for.
Lina er det sødeste menneske, man kan forestille sig og samtidig utrolig passioneret med det arbejde hun udføre, og det kunne tydeligt mærkes. Hun er virkelig et aktiv for hotellet, så håber de holder godt fast i hende

Alt i alt, en helt igennem fantastisk miniferie på et skønt hotel, som absolut fortjener 5 stjerner

27 de febrero de 2023

Kære Torben

Tusind tak fordi I giver jer tid til at give Strandhotellet Blokhus feedback på jeres ophold. Dette er højt værdsat, da det er den eneste måde, hvorpå vi kan blive endnu bedre.

Vi ønsker af hele vores hjerte at give alle vores gæster en helt særlig oplevelse. Jeres anmeldelse rammer lige i vores hjerter, og ikke mindst hos Lina.

Vi håber vi får muligheden for at byde jer velkommen tilbage her til Strandhotellet Blokhus, med ønsket jer en dejlig dag.

Sikke et dejligt sted!

Sikke et dejligt sted! Smukt indrettet, skønne værelser - fri minibar og adgang til det lækre wellness. Ultravenligt personale, der virkelig får gæsterne til at føle sig velkommen. Dejlig mad. Virkelig et rart døgn. Vi kom uden for sæson, men noterede alligevel en god belægning. Det er nemt at forstå hvorfor. Vi kommer igen til sommer!

23 de febrero de 2023

Kære MR

Tusind tak fordi at I har taget jer tiden til at dele jeres oplevelse med os. Hvor er det dejligt at kunne læse at I har nydt jeres seneste ophold, og jeg vil glæde mig til at dele jeres helt utroligt flotte anmeldelse med mine kollegaer.

Vi vil glæde os til at kunne jer velkommen tilbage igen, og i mellemtiden sender vi jer vores bedste hilsner fra alle os her på Strandhotellet Blokhus og ønsker jer en rigtig dejlig weekend.

Tina Johansen
Strandhotellet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når service overstiger alle forventninger.

Vi havde inviteret vores venner med til Blokhus for at fejre fødselsdag, vi havde en bekymring da det helst skulle være vellykket. Vores bekymring var helt unødvendig. Forberedelser op til dagen blev håndteret 100% professionelt af Tina, Den administrative eksekvering under forløbet på trods af et fuld booket hotel med mange andre gæster end vores blev klaret med det største smil og vilje til sublim service af Lina det kan ikke gøres bedre simpelhen!! Alle vores gæster var betaget af et velfungerende hotel med flotte rummelige værelse, hyggelige faciliteter og dejlig morgenmad. Vores fest blev styret med sikker hånd af Michael og hans team, han kender begrebet service ingen manglede noget på noget tidspunkt 100% professionelt. Mad og vin tåler at blive sammenlignet med det bedste, et ophold som vi vil huske tilbage på med glæde. Tak.

19 de enero de 2023

Kære Børge & Yrsa

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, vi må dog tilføje at fornøjelsen var helt på vores side. Vi havde en fantastisk oplevelse med jeres arrangement og ikke mindst jeres gæster. Vi er så glade for at vi kunne være med til at gøre denne dag til noget helt særligt.

Vi glæder os allerede til at se jer igen

Efterårsbuffet

Efterårsferie 2022💕 og vi gik all in på familiehygge💕 med lækker Efterårsbuffet på Strandhotellet Blokhus💕

❤️Der var fra start en fantastisk atmosfære på det dejlige strandhotel beliggende tæt på stranden i Blokhus. Vi fik en god betjening i både receptionen og restauranten - og blev mødt af et smilende og serviceminded personale. Maden på buffeten smagte forrygende og alt er lavet fra bunden -især den hjemmelavet remoulade vakte begejstring ved sønnerne. Den blev brugt i rigelige mængder på de helt friske sprødstegte fiskefileter. En hyggelig madoplevelse ud over det sædvanlige.
💕Kan bestemt anbefales💕

16 de octubre de 2022

Kære Jens

Mange tak for, at I har taget jer tiden til at dele jeres oplevelse med os. Vi er glade for at vi fik lov at forkæle jer med skøn mad og Strandhotels stemning.

Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage igen, og i mellemtiden sender vi jer vores bedste hilsner fra alle os her på Strandhotellet Blokhus og ønsker jer en rigtig dejlig dag.

Super hyggeligt hotel

Super hyggeligt hotel. Gennemført badehotel stil. Lækkert smørrebrød og morgenbuffet. Kan varmt anbefales.

2 de octubre de 2022

Kære Kirsten

Mange tak for, at I har taget jer tiden til at dele jeres oplevelse med os.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen inden længe her på Strandhotellet Blokhus og ønsker jer en rigtig dejlig dag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hvis bare vi ikke havde spist der…

Hotellet er virkelig fint! Gennemført stil, rent og pænt, gode senge, sødt personale i receptionen, mindre men godt wellnessområde og skøn beliggenhed. Morgenmaden var også rigtig god.
Men! Et ophold til 3600 kr med 3-rettes menu (uden vin) er på ingen måde pengene værd. Maden er kedelig og uden ret megen smag, og derudover er ventetiden ekstrem, og påtales eventuelle fejl får man nærmest voksen-skæld-ud af det meget lidt servicemindede personale (bl.a ventede vi 45 min på snacks ved ankomst, selv om der så ud til at være rigeligt med tjenere til at hælde de brændte nødder op i en skål, vi fik serveret kold bearnaise, desserten smagte af luft og teen var kold). En virkelig trist omgang til en meget høj pris - øv!
Så hotellet spiller og er i top, men aftenrestauranten… not so much.

21 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Når det bare ikke kan blive dårligere ......

Min mand fyldte år og jeg besluttede at holde aftenen på strandhotellet med alle vores børn og deres kærester. Jeg bestilte maden i forvejen for at hjælpe kokken på vej. Jeg har selv drevet en restaurant i nogle år og ved at en lørdag aften kan lidt hjælp ikke skade. Det skulle vise sig, at ikke bare kokken men hele hotellet havde brug for en hjælpende hånd.
Vi bliver mødt af en meget nervøs tjener, som virker rigtig sød men også helt ved siden af sig selv i rollen som vært. Han kommer først med menu, jeg fortæller at den er bestilt, lidt overrasket over at han ikke ved det.
Han henter nu cocktail menu, tror han, men da vi åbner den er det nytårs menuen, han må afsted igen.
Vi får bestilt drikkevarer, da han skal skænke champagnen kommer den ud af glasset, det har han ikke prøvet mange gange. Senere skal samme tjener lave 3 drinks, de er håbløse, tonic uden brus, ikke nok is, kedelige glas til meget dyre drinks, alt for meget billig drinks mix i, ikke lækkert, men men men vi er til fest, far fylder år, ingen vil sidde og ødelægge aftenen med at klage. Fint nok lyder svaret fra vores børn, lad nu være at lave en scene, ja bevars.
Første ret, jeg må bede børn om ikke at røre den ene af de tre appetizers, den smager af gammel fisk.
De prøver men spytter ud.
Så hummer bisque, 6 kolde tallerkner, 6 x kold hummer bisque, det spises i stilhed og den pinlige tavshed spreder sig, mange af os spiser ikke op.
så noget kartoffel pure med løg kompot, igen kold, ingen smag, helt ligegyldig ret som kan ligge på en spiseske.
Så onglet, kødet er perfekt men gæt KOLDT, kartofler kolde, virker som om de er gamle, ikke kogt i vand med salt, smager af intet, glace kold da den rammer kold tallerken.
Jeg er mildeste talt rystet efter tre nummer 4 og tænker at vi bare skal gå men alle er fortsat sultne, på dette tidspunkt har tjeneren sendt et utal af brød kurve efter os, note til strandhotel, når gæsterne har bestilt 4 retter så er det ikke et godt tegn, at de kun spiser brød med smør, står på første side i lærebogen folkens.
Dessert, totalt grineflip, vi klarer ikke mere nu, osten er dækket af 1 kilo knækbrød, kokken er vist gået hjem nu og har sat en af de søde men helt utrænede tjenere til at sende os afsted med knækbrøds dessert. isen så burde være noget hvid chokolade er så syrlig at børn ikke gider spise det, nu vil vi bare HJEM.
Da jeg ankommer i mit sommerhus 10 min senere skriver jeg alt dette til strandhotellet, 1. fordi jeg faktisk synes det er urimeligt at tage mine 6500kr når man er så elendig til at drive forretning, 2. fordi jeg havde voldsomt ondt af de mennesker der skulle betjene os, jeg mener damen med desserten havde nedskrevet på en seddel hvad vi fik, stop nu altså. til 6500kr, det er for skørt.
Svar fra hotel PÅ TRODS af, at jeg havde forklaret, at vi synes det var frygtelig synd for personalet (søde men elendige) og at vi led med dem hele aftenen, de kæmpede virkelig med det de havde at arbejde med. Ingen træning feks.
At vi ikke ville klage over maden imens vores børn var der da det ville ødelægge aftenen.
Svaret var.

Kære Helena

Mange tak for din feedback.

Jeg er selvfølgelig ked af, at I havde en dårlig oplevelse og at I ikke har lyst til at besøge os igen. Jeg har nu talt med personalet som var på arbejde i weekenden, og jeg må desværre meddele dig, at vi ikke helt kan genkende forløbet. Vi er meget overraskede over, at I havde så dårlig en oplevelse, eftersom ingen ved jeres bord på noget tidspunkt gjorde opmærksom på det mindste.

Når I vælger ikke at gøre personalet opmærksomme på evt. fejl eller mangler, så har vi ikke en chance for at udbedre på nogen måde. Vi kan derfor på nuværende tidspunkt ikke gøre andet end at beklage, at restauranten ikke levede op til jeres forventninger. Personalet undrer sig dog over, at I har valgt at give dem drikkepenge ved afregning når I har været så utilfredse med både deres niveau og maden. De har derfor udtrykt, at de meget gerne betale drikkepengene tilbage, såfremt I måtte ønske dette. I så fald skal jeg blot bede om et kontonummer jeg kan overføre til.

Ønsker dig en god dag.

Ja det var så det, et strandhotel der bestemt ikke er et besøg værd.

Til ekstra info så boede vores børn på hotellet og gæt hvad kaffen var om morgenen ;-) yes yes is kold

16 de febrero de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.