it’s a scam
it’s a scam, they ask you to pay and you don’t get any money. your money is how they make money
It is purely scam, they collect your money and give tasks that they don't pay, they said referrals is not mandatory, they make you pay for what they called stream pass and that you will get your money back immediately you register which is all lie, we are more than 1million account holders that have not been able to get back our initial deposit because of the deceit . Those that they claim to be paying are their agents within their ranks that they share fake transfers amongst themselves and use that to deceive the public.
Avoid stream Africa for your own good, It is a pure scam site. They claim to pay twice weekly being Tuesdays and Fridays but none of us have been able to collect back a dime from them.