Nul stjerner!! Aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice. Bestiller et par sko, som desværre er for små. Bare at få portokode og returneringsadresse tager en uge og jeg må kontakte dem... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super god virksomhed med massere af fede sko Købte et par sko inde på deres hjemmeside. Der står inde på hjemmesiden at det var en bestillingsvarer og det ville tage 5-14 hverdage før jeg modtag... Ver más
Pisse god forretning med fantastisk service, kundeservicen svarede efter 11! minutter. Og skoene bliver sendt 30 min efter køb. Skoene var desværre for lille, men fik hurtigt sendt dem retur og bestil... Ver más
Streetkickz fik mig til at smile igen!! Min søn ønskede sig inderligt air Jordans- og vi bestilte først fra en tysk hjemmeside- og blev gevaldigt skuffet- fik ikke de ønskede sko. Jeg bestilte da... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
🌟| 100% Autentiske Varer 🌟| Fragt rundt i hele Danmark 🌟| Mest sjældne sneakers/tøj/accessories 🌟| Altid god service
Información de contacto
Rams Tværvej 3A, St 4, 8800, Viborg, Dinamarca
- info@streetkickz.dk
- streetkickz.dk
La gente también ha visto
Nul stjerner!!
Nul stjerner!!
Aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice.
Bestiller et par sko, som desværre er for små. Bare at få portokode og returneringsadresse tager en uge og jeg må kontakte dem på mail, Instagram og telefon før der er noget respons.
Skoene bliver sendt retur, og jeg bestiller et par nye. Da jeg henvender mig omkring, hvornår mine penge bliver tilbage betalt, for jeg en besked om at de har annulleret nu ordre (min nye ordre) men ikke noget med min ordre på de sko jeg gar sendt retur.
Da jeg igen henvender mig om fejlen, får en en lang sms besked om at de har valgt at lukke deres firma. Men det fremgår nogensteder at de har det. Og man kan stadig købe sko på deres hjemmeside. Jeg Beder om at få tilbagebetalt mine penge for begge ordre, med et svar om at dette vil ske indenfor et par dage.
Der er gået tre uger og jeg har stadig ikke modtaget hverken sko eller tilbagebetaling.
Hold Jer langt væk! De snyder og bedrager en.
Super god virksomhed med massere af…
Super god virksomhed med massere af fede sko
Købte et par sko inde på deres hjemmeside. Der står inde på hjemmesiden at det var en bestillingsvarer og det ville tage 5-14 hverdage før jeg modtager skoene, og godt nok modtog jeg dem efter 6 hverdage. Meget tilfreds!!
Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg af de nyeste og lækreste sneakers. Nem bestilling, og hurtigt levering.

Respuesta de Streetkickz
Havde tænkt mig og bestille nogle dyre…
Havde tænkt mig og bestille nogle dyre sko. Men så nedern da jeg så jeres anmelders. Da sprang jeg fra
Dårligt, Ville få 0 stjerner, hvis det var muligt.
Jeg skriver igen vedrørende ordre vedr. ordre 3712
Ham Mads fra Streetkickz skrev jo et fint svar på trustpilot igår, her svarer han trodsalt. Det er rigtig, jeg engang, er kommet til at sende en sms til forkert nummer. Han glemmer så at svare på, hvor mange gange jeg har mailet til deres "rigtige mail adresse" .
Igår fik jeg endelig fat på ham på telefon, og han lovede højt og flot at vende tilbage med, hvornår ordren som var bestilt 31. maj blev leveret. Han svarede så rigtig nok på min mail med:
Hej Annette
Kan det passe det var dig som jeg havde i røget tideligere idag? :)
Streetkickz
Teksten er kopieret direkte fra min mail.......
Så altså stadig ingen svar på, hvornår levering er forventet.
I dag skrev jeg en sms på det rigtige telefon nummer kl. 08.25, jeg havde selvfølgelig stadig ikke fået et kompetent svar, hverken på mail eller sms kl. 10.47, så jeg prøvede at ringe, men gik på telefon svarer.
Fik så lige efter en sms kl. 10.48 hvor der stod:
Telefonen er lukket grundet travlhed og en masse som de ikke lever op til.
Lige efter kom endnu en sms, hvor der stod de var i kort møde og grundet ordren er en bestillingsvarer, mener vi ikke , at vi kan love den kan komme på det givende tidspunkt. Vi vælger derfor at annullere ordren, som du ønsker.
Det er rigtigt jeg ønsker at komme ud af dette køb, når de intet kan sige om forventet levering.
Nu mangler jeg bare at få en annullerings bekræftelse, på mail som jeg har bedt om. Jeg har bestilt skoene et andet sted.
KØB ALDRIG PÅ DENNE SIDE....

Ingen kontakt
Jeg har i 14 dage forsøgt at komme i kontakt med firmaet for at annullere en ordre.
De svarer ikke
Sko til en helt fin pris
Sko til en helt fin pris! Hurtig levering og super kundeservice!

Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling. Skoene kom i helt ny stand og der var ingen problemer. 5/5 stjerner herfra 🙌🏻

IKKE KØB HOS STREETKICKZ
Værste butik nogensinde. Havde købt et par Adidas Wales bonner på deres hjemmeside og fik bekræftet min ordre. Skrev til dem flere gange og de forsikrede mig om at skoene nok skulle komme. Nu har de annulleret ordren, uden at give nogen som helst grund, nogen besked eller lignede. Utroligt ringe service og møg hamrende uprofessionelt. Man skal sørme ikke sælge et par sko, som man ikke kan skaffe. Jeg vil råde jer alle til ikke at handle der, fordi det er det nok den værste butik nogensinde!!!

Respuesta de Streetkickz
Kan anbefale at handle hos Streetkick, hvor bl.a. supporten er super god
Har købt sko hos Streetkickz og kan kun anbefale at handle med dem. Jeg havde nogle enkelte spørgsmål og skrev derfor til dem. Fik svar alle gange inden for en time. Så alt i alt en god oplevelse.

Respuesta de Streetkickz
Jeg købte sko til 5000 kr inde på…
Jeg købte sko til 5000 kr inde på streetkickz.dk, begge sko stod som leveringsvarer, hvilket betød streetkickz først skulle have hentet skoene hjem før det kunne blive sendt ud til mig. Hjemmesiden var nem, og de var gode til at besvare på deres email.
Skoene kom blev afsendt efter 10, og efter 14 dage havde jeg modtaget dem. Skoene var et par blå og hvide patta, så jeg havde intet imod at vente da Streetkickz først skulle have fundet et par sko at sende ud.
Vil 100% handle her igen.
Nemt og Hurtigt.

Respuesta de Streetkickz
Det er noget af det ringeste jeg…
Det er noget af det ringeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har bestilt et par sko af to omgang. Intet er blevet leveret, de svarer hverken på mail eller telefon. Den eneste positiv er at pengene ikke er blevet trukket. Men hvorfor skal man bruge tid på at bestille en vare hvis intet sker. Gad vide om det snart går ned! Amatør foretagende! De fortjener engang en stjerne… men kan man give mindre?

levering og e mail
bestilte nogle sko for 1.400 hvor der stod 1-4 dages levering nu er der halvanden uge og de er ikke kommet.
Har prøvet at sende en e mail men de svarer ikke.

Respuesta de Streetkickz
Man bliver lidt bekymret når man for…
Man bliver lidt bekymret når man for 6-7 dage siden har bestilt og betalt for sko og der står hurtig levering og der efterfølgende er tavshed 😮. Måske skoene først skal produceres.

This is a bad joke
I ordered a pair of Yeezy Slides from these guys and after quite a few days I contacted them because I hadn't received a delivery confirmation. Then they canceled my order saying that the price had been modified (increased by a lot) right when I placed it. So I essentially had to stay with the full amount in a cover reservation (blocked by the bank) for another 30 days. This is a bad joke - please don't trust these kids.
Vi havde bestilt et par Nike Dunk Low…
Vi havde bestilt et par Nike Dunk Low "Light Orewood Brown Sashiko" på deres hjemmeside stod de til 1999,95 men for en sms om det er en pris fejl og de kan ikke gøre det til den pris og annuller ordren. Her 14 dage efter står de stadig til den pris. Så de har ikke rettet fejlen.
Super og effektiv behandling👏🏻
Super og effektiv behandling👏🏻
Lynhurtige til at besvare spørgsmål, og hjælpsomme👌🤩
Klasse oplevelse
Køber et par Travis scott air max 1 Saturn Gold og får dem leveret 3 dage efter. Skoen var i mega god stand lige som lovet... Jeg havde et lille spørgsmål om et japansk tag der lå i boksen og skriver derfor til dem tilbage får jeg en venlig tilbagemelding omkring at skoen er købt af en leverandør derfra. Mega god oplevelser klart 5 Stjerne herfra.

Kæmpe fornøjelse
Super lækre produkter og en rigtig god service 5 stjerner herfra

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.