Jag var lite sent ute. Ringde dit igår, de sade att om du beställer före 14:00 så hinner de skickas. Jag beställde, idag fick jag strumporna. De är fina och snygga. Bra och detaljerad information på h... Ver más
La empresa ha respondido
Efter kontakt med kundtjänst har vi löst problemet. Galant! Återkommer som kund efter proffsigt bemötande. Jag har köpt dessa stödstrumpor: STR-5-SV-BA-36/V116. Men är det verkligen stöd... Ver más
La empresa ha respondido
Köpte flera par för att testa Fick dem snabbt och allt var ok Har nu testat ett par i bambu som inte skulle sitta åt Men det gör att de i stället rullar ner och rullen trycker så att det gör... Ver más
La empresa ha respondido
Riktigt bra service. Köpte en bla. en t-shirt och fick fel storlek skickad. Skrev ett mail och fick svar direkt. Fick rätt storlek skickad och 4 par strumpor som ”plåster på såren”, och jag fick behå... Ver más
La empresa ha respondido
En liten strumpbutik med ett riktigt gott sortiment
Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Utmärkt service och bemötande av Johan när posten hade tappat bort mitt paket. Fick ett nytt paket skickat till mig samma dag.

Respuesta de strumplandet.se
Att få hem strumpor hem som man såg både fötter och tår igenom var inte kul alls.
Men att sen fått jätte bra service av Johan som jobbade där , slutade med att jag beställde helt andra strumpor som han rekomenderade!
Rekommenderar verkligen att handla här! Dom tar kunden på största allvar och löser bekrymmret direkt!! Inge svammel eller diskutioner. 😀 Det kallas jag att ta hand om sina kunder!!

Respuesta de strumplandet.se
Måste säga att jag tycker Strumplandet är super.:-)
Beställde alpinstrumporna på söndagen och på tisdagen fanns de i postlådan. Tack för det:-)

Respuesta de strumplandet.se
Lite för billigt för att vara sant, snabb bra leverans till det härbärge där jag nu gett ett stort gäng strumpor.
Dessutom förstklassig service när en strumpa gick sönder. Nya hemskickade samma dag! Imponerande!
Hoppas fler hittar till er butik!

Respuesta de strumplandet.se
Köpte ett fyrpack strumpor där ett par tyvärr hade ett hål. Strumplandet skickade ut ett nytt fyrpack, och lät mig behålla de jag redan fått. Det kallar jag service!
Imponerande!
Fina strumpor till bra pris och extremt snabb leverans.
Här kommer jag handla fler gånger!
Snabb leverans.
Bra priser.
Lättnavigerad hemsida.
Helt klart värt fler besök!
Har köpt strumpor vid två tillfällen nu. God kvalitet, snabb service, snabb leverans! 5 Stjärnor!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.