1. Servicio de contabilidad
  3. Empresa de programas de contabilidad
  4. Asesor económico
  5. Asesor financiero

Escrito por la empresa

Studac är en redovisningsbyrå som erbjuder bokföringstjänster till ett av marknadens allra bästa priser. Våra redovisningskonsulter är kompetenta ekonomistudenter från uppsala universitet och målet med verksamheten är att erbjuda bokföring till rimliga priser, samtidigt som våra konsulter får värdefull arbetslivserfarenhet.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Tack Studac!

Tack Studac för ett smidigt och ett professionellt genomfört bokslut på mitt lilla aktiebolag. Alla frågetecken och problem löstes galant vilket var en stor lättnad. Jag rekommenderar Willie på Studac starkt.

10 de marzo de 2026

Jag anlitade Studac för 2 år sedan

Jag anlitade Studac för 2 år sedan. Efter lite inledande inkörningsproblem så har jag haft två olika konsulter där det fungerat helt smärtfritt. Jag har kunnat helt fokusera på mitt jobb och bokföringen sköter sig själv. Både Anton och Samira har varit riktiga stjärnor. De har kommunicerat när något behövde göras och kommit med förslag på hur vi kan förbättra arbetsflödet. Anton har inte bara skött min bokföring, han har förbättrat den så att allting flyter på helt utan problem. För mig är det viktigt att känna mig trygg med min bokföringspartner för att jag ska kunna fokusera på mitt jobb helt och hållet och det gör jag verkligen nu.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Perfekt och prisvärt för mindre bolag

Jag är mycket nöjd med Studac – det har varit perfekt och prisvärt för mitt lilla bolag. Efter viss omsättning av studentkonsulter fick jag sedan Marta, som jag varmt ger fem stjärnor. Hon är noggrann, seriös och väldigt lätt att ha kontakt med. Arbetet har känts tryggt och professionellt. Jag rekommenderar gärna både företaget och Marta vidare!

2 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt professionell och hjälpsam…

Väldigt professionell och hjälpsam konsult. Snabb återkoppling och tydliga förklaringar genom hela bokslutsprocessen. Rekommenderas varmt!

22 de octubre de 2025

Hej Roman,

Tack så mycket för ditt fina omdöme och så roligt att du hade en så bra upplevelse med oss och konsulten! Om ni behöver mer hjälp i framtiden är det bara att ni hör av er så hjälper vi gärna till! 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med Studacs hjälp med bokföring och redovisning

Det här var tredje året i rad som Studac hjälpte mig med avstämning, bokslut och att få ordning på allt i bokföringen som jag inte lyckats hantera själv under året. Anton Lundin som hjälpte mig i år gjorde ett fantastiskt grundligt arbete och var väldigt proffsig att ha att göra med. Han hade koll på allt och hjälpte mig rätta till saker jag missat och jag är väldigt tacksam över att han tog ett sådant helhetsansvar för företagets redovisning. Kan varmt rekommendera hans tjänster!

20 de octubre de 2025

Hej Johanna,

Tack så mycket för din fina feedback! Anton är en riktig klippa och vi är väldigt glada över att ha honom här med oss. Du är alltid välkommen tillbaka om du behöver hjälp med någonting mer! 💙

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mitt omdöme om Studac

Vi valde företaget eftersom de marknadsförde sig som en billig redovisningskonsult och det lät lockande att de arbetade med studenter. Tyvärr blev upplevelsen långt ifrån vad vi förväntat oss.

När arbetet väl började fick vi studenter som inte hade tillräcklig koll, och vi fick byta mellan olika konsulter – till slut även ägaren själv som arbetade med vår årsredovisning. Processen blev rörig och tidskrävande.

Slutnotan landade på över 17 000 kr, vilket var betydligt dyrare än vår tidigare erfarna revisor. Med andra ord loggades fler timmar än vad vi upplevde var rimligt, vilket gjorde att kostnaden i praktiken blev högre än att anlita en expert direkt.

Vi betalade fakturan enligt den del vi kommit överens om, men när vi ifrågasatte resterande belopp gick de vidare med ärendet till domstol. Parallellt med denna tvist skickade de dessutom ett nytt mejl där de ville inleda samarbete igen – något vi upplever som både märkligt och oprofessionellt.

Sammantaget är vår erfarenhet att marknadsföringen är missvisande och att tjänsten varken blev billigare eller smidigare, tvärtom.

1 de febrero de 2025

Hej Ali,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna över att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vårt mål är alltid att ge kunden en bra upplevelse med oss, samtidigt som vi ger studenter möjlighet att utvecklas under handledning av erfarna konsulter.

När det gäller kostnaden vill vi understryka att vi alltid är transparenta med hur vi arbetar och hur timmarna loggas. Vi förstår dock att du upplevde priset som högre än väntat, och vi tar med oss detta som viktig feedback för att förbättra vår kommunikation framöver.

Angående tvisten som började med att du inte ville betala fakturan som var utställd till dig, vill vi betona att vi följer gällande rutiner och rättsliga processer när oenighet uppstår, men vi beklagar om detta upplevdes som hårt eller oproportionerligt. Det var absolut inte vår avsikt att uppfattas som oprofessionella.

Vi beklagar återigen att du inte är nöjd med din upplevelse med oss, vilket vi tar med oss detta för att se till att det inte sker igen.

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd. De var väldigt effektiva, och gjorde mer än jag förväntat mig.

25 de agosto de 2025

Hej Roland,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp igen i framtiden!

Jättebra upplevelse

Jättebra upplevelse, både bra och snabb hjälp!

9 de junio de 2025

Hej Amelie,

Stort tack för din fina recension, det är viktigt för oss att alla får snabb och smidig hjälp! Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Jonatan

Snabb respons

Snabb respons, proffsigt personligt bemötande.

8 de julio de 2025

Hej Stefan,

Tack så mycket för din recension, det betyder mycket för oss och du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan rekommendera Studac för hjälp med…

Kan rekommendera Studac för hjälp med bokföring.

7 de julio de 2025

Hej Per,

Tack så mycket för din fina feedback! Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer framöver!

Mycket bra service

4 de julio de 2025

Hej Henrik,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att du är nöjd med vår service – det betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer framöver!

Excellent service

Excellent service ! Polite and responsive student consultants wth good backup from their seniors.

4 de julio de 2025

Hi,

Thank you so much for your kind review!

We're really glad to hear that you had a positive experience with our service. It means a lot to know that our consultants made a good impression. Providing responsive, professional, and friendly service is something we always strive for, and your feedback reassures us that we are on the right track.

Thanks again for your trust!

Best regards,

Hi Elena,

Thanks a lot for the review! Great to hear you’re satisfied with our support. We're always here to help, so feel free to reach out anytime!

Otroligt bra.

Kunniga, serviceinriktade och kunde lösa mina problem direkt. Väldigt tacksam!

15 de mayo de 2025

Hej Fabian,

Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen och att du är nöjd med vår hjälp. Hör gärna av dig igen om det är något mer vi kan göra för dig!

Använt mig av Studac tidigare

Använt mig av Studac tidigare, mycket nöjd med hjälpen.

8 de mayo de 2025

Hej Louise,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår hjälp och vi ser fram emot att fortsätta stötta dig i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba svar och billigare än alla andra…

Snabba svar och billigare än alla andra revisorer jag pratat med!

13 de mayo de 2025

Hej Marcus,

Stort tack för din feedback! Vi strävar alltid efter att erbjuda bokföring till bra priser och samtidigt ge bästa möjliga service, så det är extra roligt att höra att du är nöjd!

Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen tillbaka!

Problemet löst!

Lite strul i början med byte av person (den jag fick först slutade) men fick jättebra hjälp av person nr 2, kanske hade jag tur

10 de abril de 2025

Hej Jenny,

Tack så mycket för din feedback! Vi beklagar strulet i början men är glada att det löste sig och att du är nöjd med hjälpen du fick. Vi strävar alltid efter att ge riktigt bra service, oavsett vilken av våra konsulter som står till tjänst.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.