Appen är lätt att använda, och att publicera böcker är okomplicerat, och att sälja böcker är superenkelt och snabbt, både för publicering, försäljning och köp. Flera av böcker jag har publicerat har... Ver más
Utifrån mina egna erfarenheter som student, är Studentapan en mycket pålitlig och tillfredsställande plattform för att köpa begagnade kursböcker och ta del av student rabatter. Priserna på de begagna... Ver más
Smidigt, enkelt och tryggt. Super nöjd med allt. snabba och smidiga leverans och produkterna motsvarade allt enligt min beställning. kommer även i fortsättningen att göra mina inköp via Student apans... Ver más
Escrito por la empresa
Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.
Växjö, Suecia
- studentapan.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Sjukt smidigt och snabb leverans av…
Sjukt smidigt och snabb leverans av böcker
En fantastiskt bra och användarvänlig…
En fantastiskt bra och användarvänlig app! Det är otroligt smidigt att både köpa och sälja kurslitteratur, och hela processen från sökning till betalning och frakt fungerar klockrent. Det enda lilla minuset är att man inte kan sätta sitt eget pris helt fritt – appen har ett förvalt prisförslag och tillåter tyvärr inte att man sätter ett högre pris än så när man vill sälja. I övrigt en helt suverän app som alla studenter borde använda!
Köp din kurslitteratur här
Böcker i gott skick för låga priser! Böckerna skickas snabbt.
Precis fått bra snabb leverans
Precis fått bra snabb leverans, väldigt nöjd!
Toppenbra plattform för studenter!
Man hittar alltid bra och prisvärda böcker, en smart plattform både för köpare och säljare!!
Supersmidig tjänst
Supersmidig tjänst, har sålt böcker jag trodde var alldeles för gamla. Hade annars slängts.
Sälja och köpa kurslitteratur etc.
Jätte bra webbplats där du både kan köpa och sälja din kurslitteratur snabbt och smidigt!
Enkelt och smidigt
Enkelt och smidigt sätt att sälja böcker.
Skönt att det finns en portal som…
Skönt att det finns en portal som underlättar ekonomiskt då man är studerande! Snabbt smidigt och enkelt att hitta det man behövde och få det hem! Grymt bra!!
Snabbt och enkelt att både köpa och…
Snabbt och enkelt att både köpa och sälja kurslitteratur.
Hade jag vetat att de var så lätt att…
Hade jag vetat att de var så lätt att sälja mina kursböcker hade jag gjort de mycket tidigare! Lätt att registrera och mycket smidig hantering när man skickar iväg böckerna!
Supernöjd!
Så smidigt att både sälja och köpa. Tar 20 sekunder att lägga ut en bok till försäljning och sedan grymt att man får 100% av intäkterna! Hela processen är dessutom väldigt pedagogiskt utformad. Kan inte bli bättre!
Snabb service
Snabb service , bra skick och lätt att följa processen . Rekommenderas
Mer än hälften av den totala kostnaden…
Mer än hälften av den totala kostnaden som säljaren måste betala går till skatt, frakt och omkostnader. Det känns som allför mycket- även om jag inte menar att Studentapan inte ska gå med vinst så är det ju vi som säljer böckerna billigt som skulle önska mer till oss och mindre till företaget i vinst.
Bra utbud av böcker och bra säkerhet…
Bra utbud av böcker och bra säkerhet med att du kan få böckerna först och betala senare 😊
Mycket bra sida att hitta studie böcker…
Mycket bra sida att hitta studie böcker på till vettiga priser och snabb leverans. Kan verkligen rekommendera