Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,3

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

opgelicht door studentenaanhuis

Helaas had ik geen afspraak met studentaanhuis, maar met studentenaanhuis. Na mijn aanmelding digitaal werd ik meteen gebeld en kwam dezelfde week Vincent op bezoek. Hij keek eens naar de computer, de printer en het modem. Conclusie: Als ik dezelfde avond een printer bestelde, had ik die een dag later in huis en zou hij terugkomen. De betaling zou ik ook die dag doen.
Dezelfde avond een telefoontje van Max. Of Vincent mocht terugkomen om alsnog het verschuldigde bedrag te innen. Zo gezegd, zo gedaan. Vincent wilde nog helpen bij de bestelling van de beoogde printer, maar een woedende Max belde om hem te sommeren snel terug te gaan naar de klant, waar hij nog niet klaar was. Dus snel contactloos 60 euro betaald, maar niet heus. Later zag ik, dat ik 1000 euro heb betaald.
Aangifte gedaan, maar niet interessant denk ik.
En dan te bedenken, dat ik een van de velen schijn te zijn.

26 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook bij mij heeft Vincent (als dat zijn…

Ook bij mij heeft Vincent (als dat zijn eigen naam is) mijn rekening geplunderd. Alles ging zoals 'studentaanhuis' het zou doen behalve toen het op betaling aankwam. "nieuwe' manier zei hij. 1460 euro, niet terug te krijgen uiteraard. Aangifte gedaan. Hoe kan je met jezelf leven als je zo aan je geld moet komen. Ik hoop dat hij gestopt kan worden. Sterkte mensen

24 de abril de 2026

oplichters,!

oplichters,!

mijn bejaarde moeder is opgelicht door deze club. welde studentaanhuis.nl en kreeg studenten-aanhuis.com op bezoek.
2500,- afgeboekt met contactloos betalen.
Niet meer terug te halen.
We gaan aangifte doen.
Deze... Vincent... als ik die tegen kom wens ik hem alvast beterschap

13 de abril de 2026

Oplichters

Voorheen heeft mijn moeder goede ervaringen gehad met student aan huis.
Gisteren heeft zij per ongeluk via studenten-aanhuis een student geboekt.
"Vincent" van studenten-aanhuis is vanmiddag bij mijn moeder geweest. Volgens de overeenkomst die zij via de mail kreeg werd hier 64 euro voor in rekening gebracht. Toen zij later haar bankrekening bekeek was zij 1460 euro armer voor deze dienst. Ik lees bij de andere reviews dat hij dit eerder ook al gedaan heeft. Hij is dus nog steeds actief!!!
De bank adviseerde aangifte te doen. Dat hebben we dus gedaan

27 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook ik ben € 1.437,- armer gemaakt door…

Ook ik ben € 1.437,- armer gemaakt door studenten-aanhuis.com op 5 december. Moest van Felix (de ‘student’) twee keer pinnen met het sumup-apparaat want de eerste keer ‘lukte het niet’. Ik moest tevens via het sumup-apparaat een handtekening zetten. Later kwam ik er achter dat er twee bedragen waren afgeschreven. In de mail kreeg ik een ‘overeenkomst’ dat het niet om ‘studentaanhuis’ ging maar een aparte entiteit ‘studenten-aanhuis.com’. Via de mail kreeg ik een ‘overeenkomst’, met de digitale ‘handtekening’.

Let dus goed op!
Het telefoonnummer dat gebruikt wordt is 085-2127310. Het hoort bij een administratiekantoor in Amersfoort. Navraag leerde dat dit een lege bv is.

5 de diciembre de 2025

Studentenaanhuis.com OPLICHTERS!!!

Dit bedrijf studentenaanhuis.com heeft mijn schoonouders opgelicht voor €1440 euro! In het betaalscherm stond 37 euro. Bedrijf is niet bereikbaar. Doordat ze op Google bovenaan staan worden ze verward met studentaanhuis.nl. Let dus goed op!!!!

10 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

LET OP! Vincent of Emanuel licht je op (tot wel 1.400 euro)

LET OP! Dit is oplichterij. Vincent doet zich voor alsof hij van Studentaanhuis of De Helpende Student is, maar dat is hij niet. Hij heeft meerdere mensen, via een 2e pintransactie, 1.400 euro afhandig gemaakt!!!! Neem de telefoonnummers 0633047029 en 0852129368 niet op.

4 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.