Student Help Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Centro de estudio

Escrito por la empresa

Student Help — твоя підтримка в навчанні 🚀. Ми знаємо, як це — дедлайни, купа завдань і нуль часу. Тому допомагаємо студентам із консультаціями, текстами та підказками, щоб ти встигав все і без стресу. Курсові, дипломні, звіти чи просто розібратись із завданням — завжди на зв’язку. Живі автори, гарантія унікальності та підтримка до повного затвердження. Student Help — коли треба не просто “зробити”, а реально вирішити питання 💪🔥

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(12)

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Категорично не рекомендую цей сайт.

Категорично не рекомендую цей сайт.
Замовив курсову роботу, але отримав текст, який був майже повністю скопійований з інтернету та абсолютно не відповідав моїм вимогам.
Протягом місяця просив виконавця виправити роботу. У відповідь — ігнор, повідомлення раз на тиждень і постійні обіцянки «завтра все буде готово». У результаті нічого так і не було виправлено.
Звернувся до служби підтримки. Мені сказали чекати завершення гарантійного періоду. Після його закінчення я звернувся повторно, але отримав відмову в поверненні коштів лише тому, що роботу «було відправлено». Те, що вона не відповідала вимогам і фактично була плагіатом, нікого не цікавило.
У підсумку я залишився без курсової та без грошей. Складається враження, що цей сайт не захищає своїх клієнтів, а просто прикривається формальними правилами. Якщо не хочете втратити час, нерви та кошти — обходьте цей сервіс стороною.

13 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Я аспірант і замовив наукову статтю

Я аспірант, замовляв на studenthelp.com.ua написання наукової статті. В цілому нормально: текст адекватний, по темі, але довелось трохи підправити під себе. Терміни витримали, все здали вчасно. По ціні вийшло на 30-40% дешевше ніж у іншої контори. В цілому задоволений.

19 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Все зробили дуже швидко і якісно

Все зробили дуже швидко , робота була дуже складна , все якісно
Буду рекомендувати друзям і знайомим , супер .

16 de julio de 2025

Швидка робота

написали реферат з філософії. Написала хлопцям на сайт, все пояснила, відповіли швидко, без зайвих формальностей.Через добу вже мала готову роботу. Текст нормальний, без води, прочитала — усе зрозуміло. Заплатила заздалегідь, і жодних сюрпризів чи “доплат” потім не було.
Все чітко й по-людськи. Рекомендую

7 de junio de 2025

Складна тема

Складна тема, зробили якісно, одразу уточнили деталі, запитали, що я вже встигла зробити, і підлаштувалися.
Робота прийшла з чіткою структурою, нормальними джерелами, без нісенітниці. Я попросила внести невеликі правки — зробили за день, без зайвих запитань.
Комунікація — окремий плюс. комунікація абсолютно адекватна. За правки додатково грошей не взяли.

20 de junio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Замовляла реферат з презентацією до…

Замовляла реферат з презентацією до нього на Studenthelp. Вибрала автора, дала йому методичку. Автор виконав роботу швидко, реферат нормальний, все по тз, по презентації було кілька правок. Звернулась до автора з проханням внести правки, і все було швидко виправлено. Кінцевий результат вийшов чудовим. Я дуже переживала, що не встигну здати роботу в строк, але норм, написали за 1 повний день.

З плюсів: швидко і недорого
З мінусів: складний сайт. Робота залежить від автору, якого виберете

2 de junio de 2025

Respuesta de Student Help

Дякуємо за ваш відгук! Звертайтесь до нас ще!

Оформил заказ

Оформил заказ - через пару дней понял, что автор неправильно понял тему и писал совсем не то, что мне нужно было. Я начал паниковать, сроки сдачи поджимали, работы до сих пор не было
За несколько дней решил написать в службу поддержки. Ответили буквально через несколько минут, уточнили все детали и пообещал что всё исправят.
Буквально через несколько часов мне прислали исправленную версию эссе. Автор учел все мои замечания и переписал работу с нуля.

Из плюсов - дешево, быстро

ИЗ минусов - сложный интерфейс, тяжело разобраться с сайтом

19 de mayo de 2025

Respuesta de Student Help

Дякуємо за ваш відгук, звертайтесь ще!

Замовляв курсову роботу

Замовляв курсову роботу - виконали чітко, структуровано, відповідно до встановлених вимог з високою унікальністю. На прохання внесли корективи без додаткової плати. Підтримка уточнювала всі нюанси, відповіла на всі питання, які цікавили, та супроводжувала протягом усього виконання роботи. Дуже приємний досвід співпраці.

12 de mayo de 2025

Respuesta de Student Help

Дякуємо за ваш відгук! Повертайтесь до нас з новими замовленнями!

Дякую величезне

Дякую величезне. Все швидко i якiсно❤️ Рекомендую

8 de mayo de 2025

Respuesta de Student Help

Дякуємо за ваш відгук! Звертайтесь!

Курсову написали чітко

Курсову написали чітко , швидко , якісно. В випадку чого буду звертатись ще

2 de mayo de 2025

Respuesta de Student Help

Дякуємо за зворотній звʼязок, чекаємо на вас!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.