Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al een tijdje, via de opleidingen en boekenleveranciers geprobeert om de schoolboeken te verkopen. Helaas. Ook op de kleedjesmarkt/koningsmarkt geen boek verkocht. Dan maar in de papierbak... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het indienen ging snel en gemakkelijk. Verder geen problemen gehad met het afleveren van de boeken. Uitbetaling liet wel iets langer op zich wachten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het aanmelden van je boeken en aanmaken van een label is super makkelijk. Ook is het een fijne optie dat je kan kiezen om het zelf af te leveren bij een dpd punt of om het op te laten halen. Kreeg u... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de libros usados

Escrito por la empresa

Je kunt bij ons je studieboeken eenvoudig en snel verkopen. Taxeer je studieboeken en verkoop ze direct zonder gedoe. De studieboeken die je niet meer gebruikt kun je simpel aan ons verkopen voor een goede prijs. Je hoeft hierdoor niet langdurig te zoeken naar een koper en loopt daarnaast niet het risico dat het boek over een tijdje niets meer waard is. Benieuwd wat jouw boeken waard zijn? Check de waarde en verkoop je boeken in drie simpele stappen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Snel uitbetaald

Deze website bood een net wat hogere prijs dan de concurrenten voor mijn oude studieboeken. Na het scannen van mijn boeken en het invullen van mijn gegevens kreeg ik een DHL-verzendlabel (samen met een verkoopbon die je ondertekend in je pakket stopt) toegestuurd. Het pakket werd rond lunchtijd bij Studieboekenverkopen.com bezorgd, en in de loop van de middag stond het geld al op mijn bankrekening! Heel tevreden dus.

12 de junio de 2025

Tevreden

Tevreden over de snelle afhandeling. Het geld stond vlot op mijn rekening. De scanner op de website was fijn omdat ik best wel wat boeken had.

13 de junio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positieve ervaring

7 de junio de 2024

Ontzettend snel geregeld

Ontzettend snel geregeld! Hele duidelijke instructies en het was binnen 3 werkdagen geregeld (inclusief het aanmelden, boeken scannen, inpakken etc waar ik zelf invloed op had uiteraard.)

11 de junio de 2024

Studieboekenverkopen heel erg fij

Heel fijn dat je je studieboeken hier kwijt kan en er geld voor krijgt en daarnaast nog eens gratis verzending.

Vorig jaar ging er iets mis dus heb ik contact opgezocht en werd erg goed geholpen!

4 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met verkopen studieboeken

Heel gemakkelijk om de boeken op te sturen. De instructies op de site zijn eenvoudig te volgen. Nadat de boeken op het adres zijn afgeleverd, heb ik vrij snel (dezelfde dag nog) een mail ontvangen dat jullie de boeken ontvangen hebben en tevens ook al de betaling hebben verricht. Ik heb geen problemen gehad tijdens het gehele proces.

6 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had ik dit maar eerder geweten :)

Dan maar in de papierbak? Eerst nog maar ff googlen:
studieboekenverkopen.com gevonden.
En wat bleek: das simpel! Scan de code achter op het boek (je ziet gelijk wat je krijgt per boek), vul je gegevens in, stuur je boeken op en de volgende dag krijg je een aardig mailtje!
En idd, het geld staat al op de rekening!
Had ik dit maar eerder geweten ;)

Dankjulliewel voor deze (super)snelle service!

Petra
Ordernummer: 20929

2 de mayo de 2024

Top service

Je weet gelijk wat je krijgt voor je boek en de uitbetaling direct ontvangen! Top

2 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.