Consulta las opiniones de los clientes
Vi skulle på studietur, og var meget sent ude. Vi kontakter så Studietøj.dk, som beroliger os, og siger at vi nok skal nå det. 😅 Samme dag sender de en prøvepakke til os, på deres regning, hvor vi... Ver más
Studietøj.dk har været super hjælpfulde gennem hele processen med at bestille trøjer til vores studietur. Der var nogle problem med vores originale design, men de var super gode til at hjælp... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Studietrøjer med jeres eget tryk. Design jeres egne trøjer til Studieturen, afslutningen eller noget helt tredje.
Información de contacto
Østre Boulevard 28, 8930, Randers NØ, Dinamarca
- kontakt@studietoej.dk
- studietoej.dk
Studietøj.dk
Mega god service og hjælp gennem hele processen - kan varmt anbefales!
10/10 oplevelse og virkelig god service
10/10 oplevelse og virkelig god service
Mega god service
Mega god service! Opfylder alle dine ønsker! Jeg anbefaler at købe herfra!
Kæmpe god oplevelse
Kæmpe god oplevelse.
Jeg bestilte noget tøj til min datter black friday. Der var desværre nogle fejl ved ordren men det rettede de super hurtigt op på og kompenserede for det. Vi var meget tilfredse med den service vi fik 🤩
Vi bestilte studieturstrøjer tilbage i…
Vi bestilte studieturstrøjer tilbage i September 2025, og trøjerne er stadig som nye! Det var nemt at designe og at holde styr på hvem der havde bestilt. Der var en mega god service, hurtig levering og kvaliteten på trøjerne er i top!
Kun ros fra 9.Y!
Utrolig god service
Utrolig god service. Tim får 10 stjerner herfra! Virkelig hurtig og hjælpsom til at svare, samt hurtig levering. Kunne ikke blive bedre. De flotteste trøjer. Tak for studietrøjerne Tim 🤩🤌🏻✨️
Rigtig god service
Vi bestilte studietrøjer til vores højskole gennem Studietrøje.dk, og det har været en helt fantastisk oplevelse fra start til slut! Super god service og hurtig levering. Tim fortjener et kæmpe tak! Han var hjælpsom, hurtig til at svare, og virkelig god til at guide os ift vores design. Det kunne ikke blive bedre:)
Rigtig god oplevelse
Vi har haft en rigtig god oplevelse med studietøj.dk. Deres bestillingsystem er nemt og smart, og de har en fantastisk kundeservice, som er meget hjælpsom og svare hurtigt🙌🏻
Jeg havde rigtig rigtig mange spørgsmål…
Jeg havde rigtig rigtig mange spørgsmål til hvordan alt foregik og mange ændringer der skulle laves.
Tim var altid klar på at hjælpe og svarede hurtigt😊
10/10 her fra
10/10
Fedt firma, samarbejdsvillige og 10/10 service! Meget glade for vores studieturs hoodies.
Fantastisk service
Fantastisk service, og vi er mega glade for tøjet!
Studietøj og Tim Larsen får 5 stjerner…
Studietøj og Tim Larsen får 5 stjerner herfra. Jeg har kun fået god behandling, hurtige svar og så endda i sommerferie perioden. Råd og vejledning lige efter bogen.
Varme anbefalinger herfra,
Tina Meyerdierks
Usædvanlig forespørgsel – Ekstrem hjælpsom!
Vi havde en lidt usædvanlig forespørgsel (én trøje til vores udvekslingsstudent i klassen), men Tim var virkelig hjælpsom og venlig!
Kundeservicen har været i top fra start til slut, og alt i alt har det bare været en mega god oplevelse at bestille hos Studietøj.dk.
Nu har vi modtaget trøjen, og vores udvekslingsstudent blev mega glad for den! Vi er så taknemmelige for, at det kunne lade sig gøre – og ikke mindst for, at de selvfølgelig havde lyst til at hjælpe os.
Kæmpe anbefaling – og vi vender 100% tilbage til dem, når vi skal have lavet studietrøjer :)
Kæmpe anbefaling
Nu har vi både fået hjælp fra Studietøj.dk til studieturstrøjer, festudvalgstrøjer og vognturstrøjer. Hele vejen igennem har Tim været en enormt stor hjælp, og altid nem at komme i kontakt med. Kæmpe stor anbefaling herfra - både billigt, nemt og en enormt god kundeservice.
Man får en meget god service med hurtig…
Man får en meget god service med hurtig levering og generelt meget for pengene. Man bliver guidet godt igennem til, hvordan man netop designer sine egene trøjer. Overordnet en god oplevelse og anbefaling her fra:)
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse! Vi fandt deres hjemmeside i alt hast, da vi i forvejen var sendt ude. Vi fik hurtigt kontakt til en medarbejder, der hjælp os hele vejen igennem. Han hjalp os med at oprette vores ordre, hvor vi bare skulle angive antallet og layoutet - og resten klarede de. Efter omkring 2 uger, har vi nu vores studieturstrøjer, og kan tage glad afsted. Denne virksomhed kan anbefales til alle, der søger en nem, hurtig og overskuelig proces. Virkelig god service og venlige medarbejdere. Det kan virkelig anbefales!
Jeg har handlet med studietøj.dk flere…
Jeg har handlet med studietøj.dk flere gange og alle tre gange har jeg oplevet super service og flotte trøjer
Mega gode bluser og god service
Vi havde bestilt 23 bluser hjem til vores studietur, og vi har haft en fantastik oplevelse. trøjerne er blevet mega flotte og meget behagelig at have på. vi fik en masse hjælp fra fantastiske Tim, som hjalp os hele vejen igennem, og vi er meget taknemlige #WeLoveUTim🥰
Meget hjælpsomme og hurtige til at…
Meget hjælpsomme og hurtige til at svare på spørgsmål
Hjælpsom medarbejder
Virkelig venlig og hjælpsom medarbejder, som gjorde alt i hans magt for at produktet nåede frem i tide.
Jeg købte en af deres college jakker og den er dejlig at have på og god kvalitet til prisen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.