Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tijdens de archive sale van Studio Henk hebben wij een tafel gekocht. Deze tafel blijkt niet goed afgewerkt, waardoor de tafel al na een paar weken zeer verweerd is. Studio Henk weigert iets te vergoe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn nieuwe huis wederom een tafel van Studio HENK gekocht. Zelfde ervaring, goede kwaliteit en adequaat geleverd. Blij mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat de garantie periode al enige tijd was verlopen. Was bij een van de eetkamerstoelen een poot afgebroken door het gewicht van een iets te zware oom. Studio Henk gebeld voor advies waar te laten r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig butterfly tripod frame gekocht doordat Studio Henk een uitzondering maakte voor de aankoop hiervan. Daar ben ik nog steeds heel blij mee, want hierdoor kan ik genieten van mijn prachtige tafe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de artículos para el hogar

Sobre Studio HENK

Escrito por la empresa

Studio HENK heeft ambitieuze plannen om de meubelindustrie van binnenuit te hervormen en volledig afvalvrij te maken. We creëren meubels die een leven lang meegaan, met oog voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Onze meubels worden vervaardigd met duurzame, gecertificeerde en gerecyclede materialen, en op bestelling geproduceerd in Europa waardoor overtollige voorraad wordt vermeden. We hebben een service programma om de levensduur van onze meubels te verlengen, waaronder een reparatie-, inruil-, herstoffeer-, en recycleservice.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Top product

Top product, goede prijs kwaliteitverhouding en goede levering conform afspraken. Ik kan Studio Henk aanraden, mede door de tijdloze ontwerpen.

25 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor het achterlaten van de fijne review! Leuk om te horen. Veel plezier van de meubelen!

De service van Studio Henk is super

De service van Studio Henk is super. We werden goed geholpen in de showroom en later bij de bezorging werd de tafel vakkundig in elkaar gezet.
De tafel is ook mooi egaal zoals ons beloofd werd.Het enige minpuntje was dat de kleur toch wel wat afwijkt van het staaltje dat we meekregen. Hij is wat roder en dat staat niet zo goed in ons interieur.
Inmiddels hebben we contact gehad met Studio Henk en krijgen we een nieuw tafelblad. Wat een topservice! En supersnel geregeld allemaal.

13 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je review. We geven je complimenten door aan onze collega's in de showroom! Wat fijn om te horen dat de geboden oplossing naar wens is. We wensen je veel plezier van de tafel!

Prachtige stoelen

Prachtige stoelen, handzaam personeel, levering perfect en accuraat.

14 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je mooie review! We zullen je compliment doorgeven aan onze collega's in de showroom. Veel plezier van de nieuwe stoelen!

De tafelontwerpen zijn top

De tafelontwerpen zijn top! Maar om als bedrijf een tafel B2B te bestellen gaat alles een beetje traag en omslachtig. Niet heel klantvriendelijk. Ook de levering duurde lang omdat eerst alles betaald diende te worden +12 weken ,logisch maar vanuit een bedrijf betalen via iDeal is lastig met een financiële afdeling werkend met facturen.
Bij levering bleek de tafel beschadigd en dient hij te worden vervangen, weer 10 weken wachten..
als dit verbeterd wordt dan zeker 5 sterren

20 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je review. De betalingen kunnen ook altijd per bank overschrijving worden voldaan, wellicht hebben we dit niet duidelijk aangegeven. We geven je feedback intern door. We doen er alles aan zodat dat je snel kan genieten van de tafel!

Mooie collectie

Mooie collectie, vriendelijk personeel, goede afwikkeling van de bestelling. Stipte en correcte bezorging. De bezorgers hadden wel een klein duwtje nodig om de levering in elkaar te zetten. Dank!

20 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je review. We hebben je complimenten doorgegeven aan onze collega's in de showroom! De feedback betreft de bezorging pakken we op. Veel plezier van de nieuwe meubelen!

Goede service!

Goed, persoonlijk en prettig advies. Bestelproces en levering eenvoudig en goed verlopen.

19 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het een fijn adviesgesprek was. Veel plezier van je bestelling!

Levering sleepte lang aan

Levering sleepte lang aan

19 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je review. We geven altijd een leverweekindicatie en soms kan het voorkomen dat dit een week afwijkt van de indicatie. We hebben je feedback intern doorgegeven. Veel plezier van de bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende voorlichting en begeleiding…

Uitstekende voorlichting en begeleiding bij de keuze van de stoelen. Zeer vriendelijk, deskundig en klantvriendelijk. Informatie over de levering was zeer goed. Kortom, Studio Henk is een aanrader!

17 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor het achterlaten van de fijne review! We geven je complimenten door aan onze collega's in de showroom. Veel plezier van de nieuwe stoelen!

Kwaliteit zeer hoog

Kwaliteit zeer hoog. Mooie stoffen en tijdloos model. Levering liet even op zich wachten, maar stoelen werden gemonteerd geleverd en verpakkingsmateriaal is direct weer mee genomen.

10 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je positieve review en veel plezier van de stoelen!

Super service

Super service! Tafeltje was iets beschadigd tijdens levering en meteen netjes opgelost. Mooie meubelen en lokaal in NL gemaakt. Top.

7 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de geboden oplossing naar wens is. Veel plezier van het nieuwe tafeltje!

Leuk geholpen

Leuk geholpen, goed advies

5 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je mooie review, we zullen je compliment doorgeven aan onze collega's in de showroom. Veel plezier van de meubelen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I was of the understanding the couch is…

I was of the understanding the couch is macular, which is not. This has caused a big problem and additional expenses. It should be made clearer the couch is in fact one piece.

13 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Thank you for the review. We will pass on the feedback internally. Should the delivery of the sofa not work out, please send us an e-mail so we can help you further. Thanks in advance!

Zo mooi !

We hebben in de mooie winkel in Antwerpen onze eetkamertafel, stoelen en bijpassende salontafeltjes besteld. Alles werd mooi afgeleverd op de vooraf afgesproken datum.
Degelijke kwaliteit. Dit hebben we voor het leven!

6 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van de nieuwe meubels!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, fijne communicatie, stipte bezorging

In de showroom (Utrecht) ben ik al ontzettend goed geholpen. Ik wist al welke stoelen ik wilde hebben, maar er werd veel tijd genomen voor de uitleg over de verschillende stoffen. De medewerkster was vriendelijk en geduldig, en we kregen thee en iets lekkers. De communicatie na afloop was perfect: heel duidelijk, niet te veel en niet te weinig. Het proces tot de daadwerkelijke levering was glashelder. Ook vanuit de bezorgdienst werd goed gecommuniceerd en de stoelen werden stipt op tijd geleverd en aan de eettafel geplaatst door twee uiterst correcte bezorgers. Een goede ervaring!

12 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je mooie review! We geven je complimenten door aan ons team in Utrecht, erg leuk om te horen. We wensen je veel plezier van de bestelling!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De tafel is ongeschonden en met keurige…

De tafel is ongeschonden en met keurige service geleverd.

Wel was het wennen dat vooraf betaald moest worden. Dat ben ik niet gewend maar ik begrijp het wel.

11 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor het achterlaten van de review. Veel plezier van je bestelling!

Prachtige tafel

Prachtige tafel, snelle vakkundige levering en montage!

7 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor je positieve review! Veel plezier van de nieuwe tafel!

6 eetkamer stoelen

6 eetkamer stoelen gekocht. Goede communicatie en super fijne stoelen.
Netjes en op tijd geleverd. Kortom zeer tevreden

6 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Bedankt voor het achterlaten van de fijne review! Veel plezier van de nieuwe stoelen!

Exceptional

Always a great experience from purchase to delivery.

4 de marzo de 2025

Respuesta de Studio HENK

Thank you for your review! We hope you enjoy your order!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.