Echt schandalig deze scamsite. De kleren zijn gewoon van temu of nog mindere kwaliteit. Als je dan wilt retourneren moet je deze terugsturen naar China. Ze geven zo zelfs toe dat het gewoon opli... Ver más
wat een boerenbedrog is me dat nu weer, ik die naief dacht ècht Belgisch te kopen!! Hoe kan een mens eigenlijk nog een online shop vertrouwen? Trackingnummer 4PX verwijst naar een Chi... Ver más
Wat een ontzettend leuke webshop!! Ik vind online shoppen altijd erg leuk en vindt het erg belangrijk dat de items goed beschreven zijn en dat ik vragen kan stellen waar nodig! Studio Maes heeft het a... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb onlangs een item gekocht bij Studio Maes en mijn ervaring was super van begin tot eind. Het T-shirt zelf is van uitstekende kwaliteit. De pasvorm is precies zoals beschreven op de website, en d... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Een kledingwebshop met de nieuwste mode en tijdloze klassiekers.
Stelling van Amsterdam , 1462SJ, Middenbeemster, Holanda
- info@studio-maes.nl
- studio-maes.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Super blij met mijn heaven broek!
Ik ben heel blij met mijn nieuwe heaven broek!! De broek is van mooie kwaliteit en lekker licht voor de zomer, precies waar ik naar op zoek was. De communicatie was ook top, ik ben goed geholpen en fijn dat ik hem kon ophalen! :) ik heb al een aantal complimenten gehad over de broek, heel leuk.

Respuesta de Studio Maes
Hele leuke items & mega leuk verpakt
Hele leuke items & mega leuk verpakt! Love it!

Respuesta de Studio Maes
De kleding zit perfect en super snelle…
De kleding zit perfect en super snelle verzending! De omschrijving van de maten helpt echt met het kiezen van de juiste maat. Heel blij mee! Bedankt! ♥️

Fijne webshop, mooie items
Heb een mooie broek besteld, de webshop is overzichtelijk, het contact prettig en de levering was supersnel!

Respuesta de Studio Maes
Voor de tweede keer geshopt bij…
Voor de tweede keer geshopt bij Studio-Maes en weer een schot in de roos. Naast de prachtige webshop en professionele aanpak is de kleding heel mooi en ook prima draagbaar. Comfortabel en hip tegen een betaalbare prijs! Een lief kaartje erbij maakt het helemaal af! Ik ben heel blij met mijn mos broek en Maeson broek en een top die overal bij past! Dank jullie wel!

Toppp website!!
Echt zo blij met mijn items. Goede kwaliteit en snelle levering! Dank je wel meiden!

Geweldig!
Hi, de blouse zit heel mooi , perfecte pasvorm. Levering was ook snel en netjes ingepakt met een heel lief kaartje.💖

Respuesta de Studio Maes
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop, snel ontvangen en goede kwaliteit. Er zat ook nog een handgeschreven kaart bij, super leuk!

Respuesta de Studio Maes
Helemaal happy met het crochet topje!
Helemaal happy met het crochet topje!! Bij het openen van het pakketje was het al een feestje. Een heerlijke geur kwam van het topje af en er zat een lief handgeschreven berichtje bij! Topje ziet er precies uit zoals op de foto en de maat (S/M) klopt ook.