God kvalitet på plakaten. God kommunikation og besked om forsinkelse af pakke. Endda flere gange info og beklagelse fra Studio Bitte. Og heldigvis nåede pakken rettidigt frem. Og den fine plakat sat... Ver más
La empresa ha respondido
Har modtaget de fineste plakater fra Studio Bitte 😍 Elsker farvesammensætningen og det grafiske udtryk. Fik dem leveret, pakket rigtig flot ind i silkepapir i et plakatrør som jeg nu kan bruge til op... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan varmt anbefale at handle med Studio Bitte. Deres håndtering af både bestilling og forsendelse foregik uden problemer og med stor æstetik. Jeg fik mine plakater dagen efter min bestilling og in... Ver más
La empresa ha respondido
Studio Bitte laver farverige, fjollede, humoristiske og fantasifulde plakater til de bitte-små. Plakatuniverset udspringer af kærligheden for det danske sprogs rim og remser, sange og ordlege. Dem vi alle kender, og som har været med til forme barndommen generation efter generation.
Ådalen 33B, 4000, Roskilde, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God kvalitet på plakaten.
Og heldigvis nåede pakken rettidigt frem. Og den fine plakat sat op på mit barnebarn s værelse 🩷

Respuesta de Studio Bitte
Nogle fine unikke sager, søde medarbejdere og hurtig levering :-)

Respuesta de Studio Bitte
Jeg fik først sendt en fejl levering, dette blev der hurtigt taget hånd om og den rigtige bestilling er nu landet hos mig. Den er rigtig fin.

Respuesta de Studio Bitte
Fina grejer! Men dyrt om man är svensk eftersom vår krona är så svag, det fick mig först att tveka. Det hade varit trevligt med en liten hälsning, kanske en lapp där det stod: ”tack för att du handlar av oss” eller något sånt. Något som får en att känna sig lite uppskattad. I Sverige är det vanligt att man får det när man handlar av en lite mindre webshop. Men snabb frakt och det blev jättefint på väggen. Roligt att ha något som alla inte har, och så har jag hittat en ny favoritsång tack vare min nya poster.

Respuesta de Studio Bitte
Hurtig respons på spørgsmål, samt information under hele handlen

Respuesta de Studio Bitte
Rigtig god og venlig kundeservice. Rigtig fine plakater i flotte og skarpe farver 🙌🏼

Respuesta de Studio Bitte
Super smukt produkt :) Kundeservice også i top.

Respuesta de Studio Bitte
Min ordre var ikke gået igennem , skrev mail … fik svar samme dag og næste dag var min ordre sendt af sted .
Super service og så fin plakat jeg fik købt .

Respuesta de Studio Bitte
Super let at bestille og levering af mine varer

Respuesta de Studio Bitte
Más información sobre otros tipos de reseñas.