Studioboombybregje Opiniones

Información sobre la empresa

1. Diseñador gráfico
  2. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Studio Boom by Bregje is een creatief bureau voor ontwerp, cadeautjes en meer. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Denk hierbij zakelijk aan geschenken voor zakenrelaties, placemats en doeboekjes voor in de horeca. Ook kun je bij ons terecht voor zwemdiplomacadeautjes, tegeltjes, oorbellen, 3d geprinte oorbellen, kandelaars en kaarsen. Vraag naar de mogelijkheden.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

19 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Super fijn contact

Super fijn contact, denkt mee om een pakketje samen te snellen en wordt mooi ingepakt!
Wij hebben een mooi trouwpakketje voor onze kinderen laten maken voor onze aankomende bruiloft.

20 de mayo de 2026

Zwemdiploma pakketjes

Diverse zwemdiploma pakketjes besteld.
Altijd snel, vriendelijk en goed geregeld! Erg fijn!
Dankjewel.

7 de noviembre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Super leuk Sandra dat je al meerdere pakketjes hebt besteld!
Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent.

Bruiloftpakketjes

Onze kinderen (2,4,7) waren heel blij met de verrassingspakketjes op de bruiloft van hun oom en tante. Voor de kleinste (2) was het uitpakken met de confetti en serpentines al een feest, de oudste (7) ging meteen met de spelletjes aan de slag.

Bregje reageert snel, denkt mee en maakt de pakketjes tot een klein feestje.

14 de septiembre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Heel lief Anoek dat je voor jouw kids deze leuke bruiloftpakketjes hebt besteld. Je beschrijft precies waarom ik deze pakketjes heb ontworpen/ verkoop, super om te lezen!

Verwachtingen overtroffen

Ik kwam bij Bregje aan met een specifieke vraag en zij heeft hieruit een product kunnen maken dat mijn eigen wensen overtrof. Haar creativiteit en liefde voor haar ambacht zie je terug in de correspondentie en productie.

5 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Leuk om te horen Jan-Willem. Heel erg leuk dat ik met je wensen mee heb mogen denken en dat het eindresultaat, de originele sleutelhangers, zo mooi zijn geworden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service en wat een mooi handwerk…

Super service en wat een mooi handwerk maakt StudioBoom. Als extra verrassing voor ons 20-jarig lustrum ontvingen ruim 100 medewerkers een gepersonaliseerde goodiebag op hun hotelkamer. Een tasje om bij op te laden met onder meer een prachtige kaars en customized zakje fudge/nougat van studioboom. Lekker snel kunnen schakelen, komt afspraken na en alles ruim op tijd geleverd! Bedankt voor de fijne samenwerking. Wij komen vast nog vaker langs voor leuke items 😁

20 de septiembre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Bedankt voor het vertrouwen Loudmilla en de mooie opdracht die ik van jullie heb gekregen.

Persoonlijke touch

Bregje heeft verschillende persoonlijke producten voor me gemaakt die ik cadeau gaf aan iemand. Ze denkt goed mee, is creatief, is snel in haar levering en kan voor mijn gevoel (bijna) alles maken! Haar producten zijn van goede kwaliteit en bezorgen bij mijn ontvangers een glimlach op het gezicht. Heb je een idee dat niet zo zeer op haar website staat? Ook dan kan je dus bij haar terecht!

24 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Ah jaah, een glimlach op het gezicht van de ontvangers, daar doe ik het voor! Bedankt Danique dat je steeds weer een leuke bestelling plaatst bij Studio Boom by Bregje.

Kerstpakket…

Bregje heeft hele orginele en leuke dingetjes. Voor ieder wat wils!
Ik kocht leuke kaarsen voor in kerstpakketten. Ze waren heel leuk verpakt en het geheel was uitermate goed verzorgd!
Zeker een aanrader voor orgineel cadeautje!!!
Dankjewel Bregje!

24 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Heel leuk dat mijn producten mogen shinen in jouw kerstpakketten! Bedankt voor je bestelling.

Meedenken

Brechtje denkt graag met je mee. Verzorgt daardoor mooie producten op maat.

21 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Bedankt Alice, heel fijn dat je al meerdere bestellingen hebt geplaatst bij Studio Boom by Bregje en zo tevreden bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kleurboekjes voor restaurant LOTS!

Dankzij Bregje hebben wij super leuke en originele kleurboekjes voor de kinderen. Het persoonlijk contact is erg fijn en er is een korte levertijd. Kortom, super tevreden!

19 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Super leuk dat jullie op deze manier denken aan de kleinste gasten in jullie restaurant. Ik heb al meerdere keren een reactie van ouders gekregen dat ze de doeboekjes helemaal top vinden bij Lots!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Placemats

Leuke, gepersonaliseerde placemats gemaakt door Bregje. Bij ons op locatie afgesproken om de wensen en ideeen door te nemen, kort daarna het ontwerp ontvangen. De kids (en wij dus ook) zijn er blij mee!

17 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Bedankt voor jullie leuke opdracht, de placemats zien er super leuk uit!

Trendy

Trendy, gevarieerde en leuke producten!
Ook de kwaliteit en service zijn goed.
En een super enthousiaste, meedenkende eigenaresse!

14 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Dank je wel Wendy, heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heel leuk dat je al meerdere bestellingen hebt geplaatst!

Mooie producten

Mooie producten, goede en snelle service.
Het enthousiasme van Bregje werkt aanstekelijk!

17 de septiembre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Dank je wel, heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Unieke, mooi ingepakte kadootjes.

De producten worden zelf gemaakt en zijn daardoor echt uniek. Alles wordt heel mooi ingepakt. Het is een genot om uit te pakken. Je hebt zo echt een origineel kadootje.

14 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Dank je wel Angie, heel fijn dat jij al sinds het begin van Studio Boom by Bregje een trouwe klant bent!

Super fijne samenwerking

Super fijne samenwerking. Er wordt altijd snel en duidelijk gecommuniceerd! Altijd blij met
het resultaat dus daarom blijven wij terug komen met van alles en nog wat. Altijd wel een passend idee!

10 de octubre de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Zo leuk dat ik voor jullie, het Pannenkoekenbos in Esch, al zo veel leuke dingen heb mogen ontwerpen! De placemats, het doeboekje, de speurtochten en de kleurplaat zijn allemaal prachtig geworden. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de mooie opdrachten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Weer een mooie bestelling ontvangen!

Persoonlijke wensen worden meegenomen, afspraken kunnen snel worden gemaakt en de vriendelijkheid en passie waarmee Bregje werkt en zaken doet is top!

10 de julio de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Dank je wel Marieke, fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
En leuk dat ik al meerdere bestellingen voor je heb mogen maken.

Kerstpaketten

Studio boom heeft afgelopen kerst een heel leuk en veelzijdig kerstpakket samengesteld voor onze medewerkers. Er werd meegedacht en de bestelling werd heel netjes en mooi afgeleverd.

24 de diciembre de 2023

Respuesta de Studioboombybregje

Dank je wel voor de leuke opdracht! Het was ontzettend leuk om voor jullie medewerkers deze kerstpakketten te mogen verzorgen!

Aanrader!

Er wordt gebruik gemaakt van heel mooi materiaal. De bestelling loopt vlot en de afhandeling is prima.

21 de mayo de 2024

Respuesta de Studioboombybregje

Dank je wel voor dit fijne compliment.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.