Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke uitleg! Prettige begeleiding. Erg leuk om te sparren en naar ideeën te luisteren ook van de medecursiste. Erg genoten. Jammer dat het beetje ver is, anders had ik meer cursussen gevolgd bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gezellige en leerzame dag gehad. Alles was heel goed verzorgd door Janneke. Van de materialen, het eten, en de muziek ;) Hele leuke plek ook om te zitten, en Janneke doet het ook leuk. Lekker on... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Janneke weet echt ontzettend veel over de systematiek van het gelliplate printen. In je eentje thuis aanmodderen zonder deze workshop is eigenlijk tijd en materiaal verspilling. Je moet echt eerst de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat is het toch heerlijk bij Janneke in haar workshop/cursus ruimte. We hebben weer veel geleerd, de inhaal les vrijdag, voor het overbrengen van foto's op de gelliplate naar een mooie afdruk op pap... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros artísticos

Escrito por la empresa

Studio Bosbes geeft creatieve workshops, ook op locatie en voor besloten groepen. Daarnaast is de Bosbes Shop online te vinden voor een mooie selectie materialen om zelf mee aan de slag te gaan. Het aanbod varieert en wordt steeds uitgebreid.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd fijn om producten of workshop…

Altijd fijn om producten of workshop bij Studio Bosbes te bestellen. Janneke is heel prettig, flexibel en denkt met je mee. Duidelijke communicatie en veel services

Respuesta de Studio Bosbes

Fijn dat je weer tevreden bent, veel plezier met je bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitgebreide webshop en leuke workshops

Een uitgebreide webshop met erg veel keus. De verpakking en verzending netjes verzorgd. Al meerdere keren wat gekocht. Aanrader 👍

En wat ook een aanrader is .. de workshops bij studio Bosbes 😃

Respuesta de Studio Bosbes

Lieve Barbara, fijn dat je zo tevreden bent, veel plezier met je bestelling en tot snel!

Prima wederom

Prima wederom, zoals altijd. Meegedacht, persoonlijk. Altijd een leuk kaartje erbij met iets erop geschreven. Tóp.

Respuesta de Studio Bosbes

Ha Nel, fijn dat je weer zo tevreden bent, veel plezier met je bestelling!

Top workshop!

Janneke is super enthousiast en geeft een goede duidelijke uitleg. Het was een feestje om deze workshop te volgen!

13 de junio de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Dankjewel Fia! Was heerlijk om je erbij te hebben!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb mee gedaan aan de urban…

Ik heb mee gedaan aan de urban sketching middag bij Studio Bosbes. Janneke heeft het met zoveel positieve energie begeleid! Goede uitleg, mooie lokatie, goed verzorgd. Ik had een topdag!
Ik heb nog nooit urban sketching gedaan en toch is het me gelukt om iets op papier te zetten, waar ik redelijk trots op ben! Zeker aanbeveling waard en voor herhaling vaatbaar!

17 de junio de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Daar mag je meer dan 'redelijk' trots op zijn,
Donata, je hebt namelijk genoten van het tekenen en daar gaat het om! Dankjewel voor je mooie compliment, graag tot een volgende keer, het was fijn om je erbij te hebben :)

Urban Sketch

Afgelopen vrijdag middag onderleiding van Studio Bosbes door Woerden gelopen opzoek naar dat mooie plaatje om te tekenen. Janneke gaf eerst goeie tips zodat we zelf los konden gaan. Janneke super bedankt we hebben genoten. Graag tot de volgende keer 😀

13 de junio de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Dankjewel dat je erbij was, tot de volgende keer!

Super workshop

Op een beurs bij Janneke al even mogen snuffelen aan gel printen en dat was zo leuk dat ik nu naar een workshop geweest ben die de hele dag duurde. Gastvrije ontvangst, geweldige werkruimte, goede uitleg en veel informatie. Uiteindelijk met een vol hoofd, allemaal nieuwe kennis en ideeën, moe maar heel tevreden naar huis gegaan. Het was top,

23 de mayo de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Ha Corina, wat heerlijk om te horen! Fijn dat je er was en zo tevreden bent, tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Creatieve ademruimte, inspiratie en plezier

Janneke beloofde creatieve ademruimte en dat kreeg ik ook, en nog veel meer.
Ik wilde al een hele tijd iets met mixed media doen maar wist niet hoe ik dit aan kon pakken. In de cursus heeft Janneke hier een heel goed stappenplan voor gegeven. Daarnaast konden we verschillende mediums en materialen uitproberen waardoor je gaat ervaren wat je aanspreekt en wat niet. Kliederen mag en wat is dat lekker! Ik vond het ook fijn om tips te krijgen over de invulling van mijn projectjes waardoor ik daar weer op verder kon denken en toch weer verder kom met een mooier resultaat dan wanneer ik mijn originele idee zou volgen. Ook leuk om te ervaren dat het kliederen alleen al ook prima is.
Daarnaast was het ook nog eens relaxed en gezellig. Ze heeft een top ruimte en heel veel materialen om mee te werken. Ik ben na iedere cursusochtend met nieuwe ideeën naar huis gegaan.
Het enige nadeel was dat het alweer afgelopen is. Maar... ik kom zeker nog een keer terug!

9 de mayo de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Kijk Judith, hier word ik nou heul blij van, DANKJEWEL voor alles wat je schrijft, en ook dat je de tijd nam om het te schrijven. Zo fijn om te horen dat je bij Studio Bosbes hebt gevonden wat je zocht, en meer dan dat. Was heel fijn om je bij de cursus te hebben, tot een volgende! xxx

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke workshop junk journal maken…

Hele leuke workshop junk journal maken gedaan. Echte aanrader! De sfeer was relaxed en gezellig. Met een klein clubje mede deelnemers lekker ontspannen bezig geweest. Er was super veel materiaal aanwezig dat we mochten gebruiken. Allerlei soorten papier, boeken, mooie gekleurde linten etc. De instructies waren helder en goed te volgen. Aan het einde van de workshop had iedereen een oogstrelend, leuk, creatief boekje gemaakt.

16 de mayo de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Ha Marloes, fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je toffe junk journal en tot snel ;)

Fijne webshop

Studio bosbes verkoopt fijne startersets voor gelprinting en daarnaast nog andere mooie producten. Een pakketje van studio Bosbes voelt als het uitpakken van een cadeautje! Er zit altijd een mooi handgemaakt label o.i.d. bij met een persoonlijke groet van Janneke. Een fijne webshop om iets te bestellen!

7 de mayo de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Ha Gea, dankjewel voor je mooie complimenten, blije Bosbes hier :) Veel plezier met je materialen!

Leuke workshop op de Kreadoe

Leuke workshop op de Kreadoe. Veel inspiratie op gedaan. Enige minpunt was dat de workshopgeefster veel moest bijspringen voor klanten en dus niet constant aanwezig was voor vragen.

15 de abril de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Wat fijn om te horen dat je geïnspireerd weer bent vertrokken! De beursdrukte was inderdaad bij vlagen groot. Bij volwaardige workshops in de studio kan ik iedereen persoonlijk begeleiden. Als je daar interesse in hebt, stuur dan even een mail aan info@studiobosbes.nl voor een kortingscode. Fijne dag verder! Janneke ~Studio Bosbes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Workshop beurs slecht

De begeleiding van de workshop tijdens de beurs liet te wensen over. Ging alleen maar om de verkoop. Geen tips of tricks, niks. Je kan niks verkeerd doen is te makkelijk. Jammer.

11 de abril de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Beste deelneemster, wat jammer dat je de begeleiding tijdens de beursworkshop niet voldoende vond. Aan het begin van de workshop heb ik uitleg gegeven, het kan zijn dat het daarna druk is geweest waardoor ik niet iedereen persoonlijk heb kunnen helpen. Als je me even een bericht stuurt op info@studiobosbes.nl met je ordernummer , stuur ik je gratis de minicursus op. Daarin zitten 4 filmpjes met instructie die je goed kunt gebruiken als je nog eens aan de slag zou willen. Ik wens je een goede dag vol inspiratie! Janneke ~Studio Bosbes

Workshop gedaan op creabeurs Rijswijk

Workshop gedaan op creabeurs Rijswijk. Erg gezellig, vriendelijk, behulpzaam en goede uitleg

4 de abril de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel dat je de tijd nam om dat door te geven :D

Zeer creatief

Zeer creatief
Goede organisatie
Oog voor het kind
Inspirerend voor het kind

21 de marzo de 2025

Respuesta de Studio Bosbes

Ha Rachel, dankjewel voor je mooie complimenten!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.