Det er blevet rutine at skrive i "omsorg" bogen hver dag og jeg vender hele tiden tilbage, for at købe en ny når jeg løber tør for sider. Elsker den bog, den har virkelig hjulpet mig meget. Virkelig g... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super hjælp fra Anne - da jeg stod og manglede en lille fin gave til min kæreste og var lidt for sent ude😅 hun sørgede for hurtig respons på mine sms’er og havde pakket det hele fint ind og gjort afh... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg købte en adventskalender med virkelig fin keramik – hver del med sin egen lille historie. Oveni fik man en sød personlig hilsen, som gjorde oplevelsen ekstra særlig. Kan varmt anbefales!
Købte et fad hos Studio Holdbar. Prisen var bedre, end hvis jeg havde købt direkte ved keramiker. Den kom få dage efter, og var virkelig forsvarlig og fint pakket ind. Var ellers lidt nervøs for, o... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Studio Holdbar er en butik og webshop med håndlavet keramik, glas og brugsting fra 19 danske kunsthåndværkere og designere. Alt er håndlavet i Danmark og udvalgt med fokus på æstetik, høj kvalitet og bæredygtighed. Du kan finde brands som fx Handmade by Marle, Julie Damhus Studio, TYBO, Anna Bystrup keramik, ALF Ceramics, Bergs Potter, Baltic Sea Glass, Kartotek Copenhagen, Wauw Design m.f. Webshop: www.studioholdbar.dk Butik: Århusgade 128 L, 2150 København.
Información de contacto
Århusgade 128 L, 2150, København, Dinamarca
- 21905959
- info@studioholdbar.dk
- studioholdbar.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Den bedste lille butik med smukt…
Den bedste lille butik med smukt keramik og fantastisk service
Supersmukke kopper og hurtig levering
Super god og hurtig forsendelse
Super god og hurtig forsendelse. Jeg havde skrevet en kommentar til min bestilling om, at de kopper, jeg havde bestilt skulle gives i gave lidt over en uge efter, og at jeg derfor håbede på, at det var muligt at det blev sendt afsted hurtigt. Det blev det virkelig også, og jeg fik pakken et par dage efter bestilling. Kopperne var oven i købet pakket ind, uden jeg havde bedt om det, fordi jeg havde skrevet, at det var en gave. Super service. Jeg er meget tilfreds.
Gode varer
Gode varer, hurtig levering og et kort hilsen der gjorde det muligt at kende forskel på to gaver. Virkelig god service!
Fint produkt og sød betjening
Fint produkt, hurtig levering og rigtig sød personlig hilsen :)
Hurtig levering. Der var desværre en lille fejl i den ene ørering, men Studio Holdbar leverede en ombytning allerede næste dag uden tøven - dejligt.
Smuk keramik
Smuk keramik, god og personlig service, smagfuld indpakning, tak - vil helt sikkert handle hos Studio Holdbar igen.
Hurtig levering - Godt indpakket
Den kom få dage efter, og var virkelig forsvarlig og fint pakket ind. Var ellers lidt nervøs for, om varen ville ankomme intakt. Men den kunne nærmest umuligt gå i stykker med den gode indpakning.
5 stjerner herfra :-)
Nemt at handle der og dejligt
Nemt at handle der og dejligt, at jeg selv kunne afhente. Gaven var fint indpakket.
Godt materiale, hurtig levering, og der fulgte en lille personlig besked med (købte bedsteforældre kopper). Kan anbefales. Har handlet der én gang nu, men nok ikke den sidste.
Super service og hurtig levering 👍
Varen kom indenfor forventet…
Varen kom indenfor forventet leveringstid.
Super fin lysestage, svarende til billeder på hjemmesiden, og med en meget sød lille personlig hilsen vedlagt.
Superfint keramik i skønne designs
Superfint keramik i skønne designs. Hurtig levering og varerne er pakket forsvarligt ind hvilket hindrer skader under transport.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.