Vi renoverar vårt hus och vi hamnade av misstag i butiken, men vi stannade där för alltid! Ja, priserna är inte särskilt låga, men personalen hittar alltid en rimlig lösning för dig, acceptabel för di... Ver más

La empresa ha respondido
Hittade grymt fina handdukstorkar hos er och dom funkade perfekt. Sedan fattades en del men tror att det var elektrikern som hade sönder den? Skickade ett mail att den fattades och fick svar på di... Ver más
La empresa ha respondido
Supernöjd med produkt och service från StudioNord! Köpte en kommod och ett tvättställ från dem. Jättenöjd med resultatet, känns lyxigt! Bra storlek på lådorna varav den nedersta är högre så man får g... Ver más
La empresa ha respondido
Mitt betyg baseras på helhetsupplevelsen av kontakten med kundsupporten (NordHem) för val av handukstork (Sofiero med både vatten- och elanslutning för att ersätta radiator och elansluten handukstork)... Ver más
Escrito por la empresa
Drömmer du om ett badrum som kombinerar tidlös elegans med funktionalitet? På StudioNord skapar vi badrumsprodukter med stilren, skandinavisk design, hög kvalitet och attraktiva priser. Vi säljer direkt till dig online, utan mellanhänder, vilket gör att vi kan hålla nere kostnaderna utan att kompromissa på kvaliteten.
Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av handdukstorkar, badkar, blandare och badrumsmöbler. Alla produkter är designade för att lyfta ditt badrum med elegans och funktion. Våra produkter är skapade av material som åldras med värdighet och har detaljer som gör skillnad – som extra baddjup för maximal komfort och optimal prestanda för handdukstorkning.
Vi på StudioNord är passionerade badrumsexperter som brinner för design, kvalitet och att skapa nöjda kunder. Vi kombinerar vår kunskap och erfarenhet för att erbjuda dig en helhetsupplevelse som överträffar dina förväntningar. Från inspiration till installation – vi finns med dig varje steg på vägen.
Med StudioNord får du ett badrum du älskar, med produkter som övertygar och en service som aldrig sviker. Välkommen till en shop som alltid håller öppet – där premiumkvalitet möter skandinavisk elegans.
Escrito por la empresa

Alltid fri frakt. Och fria returer!
Gamla Särövägen 37, 42941, Särö, Suecia

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snygga produkter till bra pris. Trevligt och hjälpsamt bemötande.

Bra och tydlig hemsida.
Snabb leverans!
Fungerar bra efter installation.

Respuesta de StudioNord
Så här långt är allt bra. Leverans o uppackad o ser fint ut.
Nu väntar vi på elektriker som skall installera o då får vi se hur den fungerar

Respuesta de StudioNord
Köpte ett badkar, det skickades samma dag och jag hade det levererat två dagar senare. Snyggt badkar och snabb leverans!

Respuesta de StudioNord
Snabb leverans, kunnig och trevlig personal. Bra bemötande från kundservice!

Respuesta de StudioNord
Mycket fin belysning.Passade perfekt till skåpet.👍

Jättenöjd med produkten, bra paketerad utan skador. 5/5

Så snygg och Handukstork Majken med klass utöver allt

Respuesta de StudioNord
Más información sobre otros tipos de reseñas.