Rigtig god oplevelse! Jeg skulle bestille en gave, som allerede ankom 2 dage efter bestilling. Nem betaling på hjemmesiden og hurtig levering. Pakken jeg modtog, var lille og elegant med takkeko... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fuldstændig fantastisk service. Bestilte onsdag og skrev, at jeg skulle bruge gaven lørdag, og den var der allerede torsdag. Det kalder jeg sgu service Topkarakter herfra
La empresa ha respondido
Rigtig god oplevelse. Hurtig afsendelse samt hurtig levering. Kan varmt anbefale dette firma👏
La empresa ha respondido
Elsker , hele studio z / mads Z verden . Pakken var ikke pakket så heldigt ind men den blev modtaget med glæde og leveringen var hurtig. Alt fint og godt 🌺
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
studio.z er et dansk smykkebrand der gennem sirlige detaljer og sans for æstetik, udvikler smykker til at hylde dig hver eneste dag. Smykker i 925 sterling sølv med forgyldninger i 18 kt. guld. Dit studio.z smykke skal minde dig om dine egne evner, drømme og styrker.
Información de contacto
Sivlandvænget 27 C, 5260, Odense S, Dinamarca
- 69 13 27 00
- info@studioz.dk
- studioz.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kan varmt anbefales👏

Respuesta de studio.z jewellery
Smukke smykker 🌼 Det er en let og positiv oplevelse at…
Det er en let og positiv oplevelse at handle hos Studio Z . Hurtig betjening og levering. Og smykkerne er bare fantastisk smukke...jeg vil helt klart handle der igen...både til mig selv og som gaver💛

Respuesta de studio.z jewellery
Jeg fik hele tiden information om hvor langt pakken var kommet og besked om afhentning or…
Jeg fik hele tiden information om hvor langt pakken

Topkarakter
Fuldstændig fantastisk service.
Det kalder jeg sgu service
Topkarakter herfra

Respuesta de studio.z jewellery
Elsker , hele studio z / mads Z verden .

Flot
Flot, hurtig levering og indpakning af flotte smykker😊
Hjertelig anbefaling herfra ❤️

Respuesta de studio.z jewellery
Helt vildt bestilte søndag eftermiddag…
Helt vildt bestilte søndag eftermiddag og kom tirsdag👍🥰

Respuesta de studio.z jewellery
Rigtig fin & hurtig levering af…
Rigtig fin & hurtig levering af bestilling. Æskerne pakket i silkepapir, og kom 100% intakt.

Respuesta de studio.z jewellery
super hurtig levering og smykket er…
super hurtig levering og smykket er lige så smukt som på billederne. meget tilfreds
God service og kunderådgivning
Meget fin og hurtig levering
La experiencia Trustpilot