Ik had een sample van een steenstrip besteld om kleur in werkelijkheid te kunnen beoordelen. Het sample werd gratis aangeboden, ik hoefde alleen maar verzendkosten te betalen. Levering was al binnen e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Die Wandverkleidung ist sehr schön verarbeitet und hochwertig, auch optisch. Aus echtem Holz, kein Funier oder Holzoptik. Schnelle Lieferung, leicht zu verarbeiten und ist ein echter Hingucker!
UNFASSBAR!!! Als Kunde OHNE Konto mit nur einer Bestellung in der Vergangenheit hatte ich eine Nachfrage gestellt (Freitags, 15:24 Uhr). Um 15:54 Uhr habe ich eine unglaublich freundliche, aus... Ver más
La empresa ha respondido
Einige Waren sind nicht gut beschrieben, aus welchem Material sie sind. Hier muss man mehre Seiten öffnen, um an die Informationen zu kommen. Die Rücksendung muss frei nach Niederlande gesendet w... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de decoración e interiorismo
- Jardín
- Tienda de hágalo usted mismo
- Tienda de materiales para la construcción
Escrito por la empresa
Trendy wall covering and wall decoration directly from the producer. Easy to apply DIY wall coverings at a great price!
Questions? We are there to help you!
Escrito por la empresa
- Contact us at Info@style4walls.com
Información de contacto
Robert Schumandomein 2, 6229 ES, Maastricht, Holanda
- info@style4walls.com
- style4walls.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Correcte service.
Snelle levering en retourneren is geen probleem bij een gemaakte vergissing in het bestellen.

Une heureuse découverte
Bien que je n'ai pas encore mis en œuvre le produit, je suis très satisfait de cette expérience. Les produits sont arrivés parfaitement protégés, et le temps de livraison tout à fait conforme. Les produits sont même partis de chez eux quelques heures après la commande ! Ma correspondante est 100% disponible par mail et en français.
Mais il manque une étoile pour 3 raisons :
- le mail d'envoi de la commande ne comporte aucune possibilité de suivi, ni n'indique de transporteur. Rien de rassurant pour une première commande à l'étranger (mais rassurez-vous, tout a très bien été).
- pour poser le produit, il faut la colle, l'enduit. L'accès sur le site m'est introuvable, et je n'ai vu aucune indication du type de solution que je pourrais acheter ailleurs.
- j'ai donc posé la question par mail, et j'ai bien eu une réponse, mais cette fois en anglais alors que jusqu'à présent tout était en français. Peut-être à tort, mais ça m'a donné l'impression que les efforts une fois la livraison effectuée étaient terminés.
Pour conclure, c'est une heureuse découverte, je n'hésiterai pas à commander une seconde fois.

Slechte zaak.
Om een lang verhaal kort te maken. Na 1,5 week is het bestelde sample, dus geen echte bestelling, niet geleverd, Als je belt wordt je doorgeschakeld naar 06, en dan een voicemail waarop niet gereageerd wordt. Heb inmiddels bij een concurrent bes 't eld.

Dikke aanrader!
Fijne en snelle communicatie.
Producten waren snel verzonden.
Goed verpakt zodat ze heel en onbeschadigd aankwamen.
Product was precies zoals omschreven dus erg blij mee! Zeker weten een dikke aanrader!

Snelle levering en afhandeling
Snelle levering en afhandeling
Product zoals beschreven

Top service
Top service
Duidelijke communicatie snelle levering en prachtig product

Respuesta de Style4walls
Ze reageren snel op een bestelling.
Ze reageren snel op een bestelling.
Proefzending binnen een paar dagen in huis.

Respuesta de Style4walls
De bestelling was snel bezorgd en…
De bestelling was snel bezorgd en zonder problemen. De rebel of styles ultrawood teak vintage is echt mooi. Slechts een paar tegels kwamen gebroken aan. Maar dit was in de langsrichting en makkelijk weer aan elkaar te lijmen. Onze eerste ervaring met Style for Walls is dus positief

Respuesta de Style4walls
société tres pro j avais 2 panneaux…
société tres pro j avais 2 panneaux fissurés il me les ont changés directement !!! personnel tres agreable merci

Alles prima gelaufen
Alles prima gelaufen, es waren bei Lieferung 2 Karton kaputt, wurden unproblematisch ersetzt. Kann nichts negatives zum Shop, zum Versand und zur Ware sagen! Und der Preis ist trotz hoher Versandkosten immer noch spitze !

Respuesta de Style4walls
Witte bricks gekocht maar grijze lijm…
Witte bricks gekocht maar grijze lijm geleverd er stond een telefoon nummer op de bon maar je krijgt nooit iemand aan de lijn

Prima product
Heb het al eerder besteld ,en omdat ik er tevreden over was nog maar een kamertje meepakken.

Heel gaaf!!
Onwijs blij met mijn panelen.
Keurige levering.
Fijn contact en duidelijke website.
Heel blij met het eind resultaat!!

Respuesta de Style4walls
Aucun suivi sur le site concernant ma…
Aucun suivi sur le site concernant ma commande, pas de réponse par mail à ma relance et commande toujours pas reçue à ce jour

Ende gut Alles gut
Freue mich das am Ende alles geklappt hat. Bei der ersten Lieferung hat der Kleber gefehlt. Super das sie den Kleber gleich los geschickt haben nach meiner Meldung.

La experiencia Trustpilot