Ik heb een hele goede service ervaren! Je wordt snel geholpen en de eigenaresse denkt goed met je mee. Producten zijn top. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar een groot assortiment bakspullen.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super tevreden over Sugar Garden! Snelle levering, artikelen van goede kwaliteit en alles was heel mooi en zorgvuldig ingepakt. Extra leuk was het lieve, gepersonaliseerde bedankkaartje dat erbij zat.... Ver más
Sugar Garden heeft vandaag contact met me opgenomen. Alles is duidelijk uitgelegd. Dat ik het pakket niet kon ophalen, is volledig de schuld van PostNL. Sugar Garden heeft het pakket op tijd verzo... Ver más
La empresa ha respondido
Dit is zonder twijfel de beste winkel voor bakbenodigdheden in heel Nederland! Ze bieden een enorm assortiment aan producten van topkwaliteit, van bakvormen tot ingrediënten. Wat deze winkel echt onde... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ik verwelkom je graag in mijn zoete wereld van patisserie. Hier vind je alle essentiële en unieke producten voor jouw creaties. Mijn jaren lange ervaring in de patisserie heeft voor expertise gezorgd in hoge kwaliteit producten. Met de passie die ik heb voor het vak volg ik alle trends. Deze kennis deel ik graag met jullie. Voor zowel hobby als professionele projecten kun je hier al je producten vinden. Als je advies nodig hebt sta ik voor je klaar.
Información de contacto
Nimrodstraat 17, 5042 WX, Tilburg, Holanda
- 0622180681
- info@sugargarden.nl
- sugargarden.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Geeft waar je om vraagt

Ik bestel hier regelmatig
Ik bestel hier regelmatig. Leuke webshop, met producten die je nergens anders in Nederland kan bestellen, en super snelle verzending. En niet onbelangrijk, echte snelle en persoonlijke service!

Respuesta de Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie
Snel het juiste product geleverd

Duidelijk en fijn geholpen
Duidelijk en fijn geholpen . Kon het gewoon ophalen ideaal .

Respuesta de Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie
Heel tevreden 😊 netjes ingepakt en…
Heel tevreden 😊 netjes ingepakt en goede kwaliteit 👍 dankjewel

Super snel geholpen
Super snel geholpen. Erg behulpzaam en denkt mee in mogelijkheden.
Fast delivery and a nice surprise gift
Fast delivery and a nice surprise gift. Thank you!
Zawsze jestem zadowolona z uslugi…
Zawsze jestem zadowolona z uslugi szybko i na temat
Zo mooi ingepakt en snelle service…
Zo mooi ingepakt en snelle service dankjewel voor het cadeautje

Super snelle levering.
Super snelle levering.
Prachtige taarttoppers van hele goede kwaliteit.
Mooi en stevig verpakt met een kleine attentie als extra.
Zal zeker vaker hier bestellen.

Top winkel!
Communicatie verliep prima en…
Communicatie verliep prima en cupcakedozen die ik had besteld waren van goede kwaliteit!
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. De producten van goede kwaliteit.
Top!
Super netjes pakketje binnen gekregen, top kwaliteit. Ben er hartstikke tevreden over, ik ga hier vaker bestellen!
Fijne communicatie
Fijne communicatie, snelle levering en goede kwaliteit. Gewoon topp
Ewelina is de beste
Ewelina is de beste – geweldige kwaliteit, snelle verzending. Je kunt altijd op haar rekenen voor lastminutebestellingen.