Summio Parcs - Marina Port Zélande Opiniones

Kabbelaarsbank 9, 3253 ME Ouddorp, NL

Ik heb voor komend jaar dus 2026,een vakantie huisje geboekt op Summio Marina PortZélande. Volgens de afbeeldingen,ziet het er heel mooi uit zowel van binnen als van buiten. En voor dat zelfde geld h... Ver más

1. Complejo turístico
  2. Centro turístico

Vanuit je luxe appartement op Summio Marina Port Zélande in Zuid-Holland heb je een prachtig uitzicht op de jachthaven. Deze appartementen in Ouddorp bevindt zich direct aan het Grevelingenmeer op een kwartiertje lopen van het uitgestrekte zandstrand aan de Noordzee. De ideale bestemming voor liefhebbers van strand, natuur en diverse watersportactiviteiten! Ook kun je sfeervolle badplaatsen bezoeken zoals Ouddorp en Renesse. Hier vind je alle ingrediënten om te genieten van the best quality time!

Muy bueno

Suele tardar más de 1 mes en responder

4,0

Groter vakantie huisje voor het zelfde geld elders.

Volgens de afbeeldingen,ziet het er heel mooi uit zowel van binnen als van buiten. En voor dat zelfde geld heb je op andere parken een kleiner vakantie huisje. Ik verheug me erop komende jaar!!!

23 de noviembre de 2025