Summio Parcs - Parc Port Greve Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Heernisweg 1, 318 TN Brouwershaven, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is zowaar de 20 ste keer Port Greve en steeds 100% tevreden geweest, indien een probleem werd dit steeds en onmiddellijk opgelost. Heerlijk rustig vertoeven en genieten. Meer ga ik niet vertellen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij verbleven weer in onze eigen woning Unio 37, en bij aankomst uitstekend schoongemaakt, de kachel wat aan, een echt warm welkom. Genieten van het uitzicht over de landerijen, en richting Brouwersha... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn booking van Port Greve was snel gegaan en wij vonden de locatie waar wij waren perfect, weinig inkijk en volop privacy. Het is voor herhaling vatbaar. En bij de receptie zaten vriendelijke medewe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel prettig dat er én duidelijk gecommuniceerd is én moeite gedaan is om e-bikes beschikbaar te maken (ook al waren ze eigenlijk allemaal verhuurd al). Net en schoon appartement, vlotte in- en uitch... Ver más

Información sobre la empresa

1. Complejo turístico
  2. Centro turístico

Escrito por la empresa

Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Port Greve in Brouwershaven met volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten. Daarnaast kun je op het park het hele jaar door binnen- en buitenactiviteiten beleven. Ervaar the best quality time op dit vakantiepark in Zeeland, door de uitgebreide faciliteiten en de ligging aan het water.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 13% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

1638 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Reactie op een berichtje m.b.t

Reactie op een berichtje m.b.t. een gedane aanbetaling duurt erg lang en geeft geen duidelijkheid. Paar keer gebeld, maar na minuten aan de lijn gehangen te hebben dit maar opgegeven.

18 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Omheinde tuin

De plek lijkt prima
Maar bij de boekimg zocht ik naar omheinde tuin. Die bleek niet voorradig te zijn en anders moest ik er extra voor betalen. Vond ik niet duidelijk bij de boeking

9 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Boeken

Boeken ging best goed maar de beloofde korting van €50,- heb ik om de een of andere reden niet kunnen vinden om bij te voegen

31 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top midweek met Senno

Volgens ons zoontje van 6 jaar "De leukste vakantie ooit" en we hebben wat vakantieparken gezien.

Waarom was het zo leuk? Lekker spelen in de binnenspeeltuin, deze was verrassend aangezien er ook Kapla, ballenbaan, LEGO en een treinbaan aanwezig was.

De activiteiten op het park waren leuk en sloten aan bij de leeftijd van onze zoontjes (4 en 6 jaar).
Hier en daar ontbrak wat enthousiasme van het animatie team (jonge dames) maar dat mocht de pret zeker niet drukken.
Ook de stempel speurtocht op het park hebben m'n zoontjes als mega leuk en spannend ervaren.

Halloween hoeft van ons niet zo maar ondanks dat bij elke activiteit stond dat het griezelig was, werd er tijdens het knutselen en koekjes bakken niks met Halloween gedaan. Voor ons was dat fijn maar wellicht voor de kindjes die echt iets griezeligs verwachtte een kleine tegenvaller.

Zwembad was prima, mooie glijbaan met lichteffecten en leuk dat er wat speel attributen liggen als drijfmatten en stevige zwembanden.

Dichtbij een strandje, erg leuk om krabbetjes te vangen. Krabben hengel bij de receptie te koop. Mega vangst.

Kortom; top midweek gehad. Wij komen zeker eens terug bij Summio.

16 de octubre de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.