Summio Parcs - Vakantiepark It Wiid Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Koaidyk 6, 9264 TP Earnewald, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was duidelijk aangegeven, ik kon alleen niet precies zien op de foto's welke inrichting bij het huisje hoorde. Maar dat komt zeker goed.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ligging van het huisje is fantastisch! Wifi doet het super! Alleen het huisje is gedateerd qua inrichting. Jammer dat het tuin meubilair nihil is. Geen parasol, geen lekkere stoel, alleen rotan st... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Complejo turístico
  2. Centro turístico

Escrito por la empresa

Gelegen aan het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland vind je Summio Vakantiepark It Wiid. Dit waterrijke vakantiepark is verdeeld over 6 schiereilandjes. De omliggende natuur is ideaal om even lekker tot rust te komen of sportieve outdoor activiteiten te beleven. Wist je dat Friesland voor meer dan 50% uit water bestaat? Leg een bootje aan bij je vakantiewoning en verken de Friese meren of bezoek de sfeervolle steden, zoals Leeuwarden en Heerenveen voor een gezellig dagje weg. Ervaar een onvergetelijke tijd in op dit vakantiepark in Eernewoude! Summio Parcs. Dit is jouw tijd. The best quality time.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

13 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

1702 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

It wiid is een mooie plek in Friesland

Accomodatie was erg goed verzorgd. Het park wordt netjes onderhouden en de gastvrouw was erg behulpzaam! Minpuntje: de wasserette wordt als voorzien gemeldt, dat is niet up to date meer……verder is alles prima verzorgd!

16 de mayo de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ligging van het huisje is fantastisch! Huisje gedateerd!

Ligging van het huisje is fantastisch!
Wifi doet het super!
Alleen het huisje is gedateerd qua inrichting.
Jammer dat het tuin meubilair nihil is. Geen parasol, geen lekkere stoel, alleen rotan stoel.
Horren waren kapot op de slaapkamers en gordijnen vol spinnenrag!

10 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

We kregen een 4 pers huis ipv de…

We kregen een 4 pers huis ipv de betaalde 6 pers
Achteraf geen compensatie
Enkel een gratis voorkeur bij een volgende boeking
Summio wil verder niks oplossen
Het is een grof schandaal

Hun antwoord is standaard
Ze hebben het zogezegd opgelost in de mail
Hier wil ik graag op reageren met de volgende zin:
Er is niets opgelost
En we zijn inmiddels dik 3 weken verder

14 de marzo de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Summio Parcs - Vakantiepark It Wiid

Respuesta de Summio Parcs - Vakantiepark It Wiid

Beste Arjanne, Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je verblijf niet naar wens is geweest zoals je had gehoopt dat het zou zijn. We willen je laten weten dat dit inmiddels al via e-mail is opgepakt met onze klantenservice-afdeling. Met gastvrije groet, Britt - Summio Parcs

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boeking was vlot geregeld!

Het maken van een boeking ging heel vlot en we hadden een voorkeur voor een bungalow, dat konden we duidelijk opgeven. Daarna ook snel de bevestiging van de boeking en een link voor het inloggen bij Summio Parcs.
Zeer tevreden!

10 de noviembre de 2024
Logotipo de Summio Parcs - Vakantiepark It Wiid

Respuesta de Summio Parcs - Vakantiepark It Wiid

Beste Irma, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat het boekingsproces vlot verliep en dat je je voorkeur voor de bungalow duidelijk kon aangeven. We zijn blij dat alles naar wens was en hopen je snel weer te verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

8 consejos para escribir buenas reseñas.