Op zich was het boeken simpel en prima maar ik vond het jammer dat ik uiteindelijk €52,50 meer moest betalen dan waarmee geadverteerd werd. Dit werd later door de klantenservice aangemerkt als een fou... Ver más
Kortingscode werd niet verwerkt in factuur. Niet mogelijk opnieuw te doen. Voorkeur huisnummer niet bij boeking op factuur. Pas bij latere mail wel.
Vriendelijk personeel bij de receptie, behulpzaam. Mooi en schoon huisje. Bij aankomst een leuke attentie voor de hond, overal op het park staan afval emmers met poepzakjes. Lekker rustig en goed onde... Ver más
Een mooi rustig park van waaruit je leuke uitstapjes kunt maken naar bijv. Renesse, Ouddorp Zierikzee enz. Mooie accomodatie en vriendelijk personeel. Een paar vuilnisbakken verdeeld over het park zou... Ver más
Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen ligt tussen twee mooie natuurgebieden: de Slikken van Flakkee en de Oude Dee. Vanuit je vrijstaande vakantiebungalow loop je direct de natuur in en spot je bijzondere planten en dieren. Bovendien is er aan sportieve activiteiten en diverse watersporten geen gebrek op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. De luxe bungalows op dit rustige vakantiepark bieden je alle rust en ruimte om te genieten van the best quality time!
Peuterdijk 50, 3249 AW, Herkingen, Zuid-Holland, Holanda
- +31850130500
Suele tardar más de 1 mes en responder
Top accomodatie
Bij aankomst vriendelijk ontvangst.
Bungalow was schoon, ruim, modern en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Heerlijk afgelegen waardoor je totale rust ervaart.

Respuesta de Summio Parcs - Vakantiepark Zeedijk
Een fantastische huis met afgeschermde…
Een fantastische huis met afgeschermde tuin. Mooi ingericht met een zeer mooie keuken. Airco voor in de zomer en openhaard voor in de winter. Wij hebben een fantastische week gehad.

Respuesta de Summio Parcs - Vakantiepark Zeedijk