Summio Parcs - Villaparc Schoonhovenseland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Marten Kuilerweg 22, 7913 VT Hollandscheveld, Zeeland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Información sobre la empresa

1. Complejo turístico
  2. Centro turístico

Escrito por la empresa

Midden in de Drentse natuur vind je Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld. Dankzij de comfortabele vakantiewoningen en de ligging naast recreatieplas Schoonhoven, is het de ideale uitvalsbasis om even helemaal tot rust te komen. Geniet van prachtige wandel- en fietstochten door de bossen, langs heidevelden en dorpjes in de omgeving. Op dit kleinschalige vakantiepark beleef je samen met je partner, familie of vrienden the best quality time!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

1727 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn huisje met grote tuin

Heel fijn huisje met grote tuin. Van alle gemakken voorzien (enige wat miste was een vriesvakje). Fijne bank/stoel. Mooie locatie zo vlak bij een leuk meer met mogelijkheden voor zwemmen, suppen. Wij komen zeker terug.

24 de mayo de 2026

Ruim huis

Ruim huis, grote tuin (nr. 7) Schoonhovenseland. Goede bedden. Prima schoonmaak, snelle service bij een kapotte lamp. Heel rustig. Fijne wandelmogelijkheden, leuk rondje om het meer. Goede info vooraf en tijdens verblijf.

11 de mayo de 2026

Altijd een feestje

Makkelijke website om te boeken. Heel erg overzichtelijk in de kosten. Ook het telefonisch aanpassen van de boeking was erg snel gebeurt.
Komen nu al een aantal jaren op de summio Parc Schoonhovense land en het bevalt erg goed. Huisjes zijn schoon en de service is perfect.

5 de febrero de 2026

Heerlijk ontspannen

Het boeken en inchecken is moeiteloos verlopen, mooi ruim huisje, heerlijke warme jacuzzi, goede bedden, rustig park midden in de natuur ik ben erg tot rust gekomen! Een klein minpuntje was dat het licht in de badkamer het niet deed, en ik er pas later achter kwam dat er nóg een lichtknopje ergens achter een kast zat.

29 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een heerlijk rustig park met…

Schoonhovenseland is een heerlijk rustig park met fijne ruime huisjes. Lekker buitenplaatsje ook met terras, grasveld en schuur. Op loopafstand heb je het zwem meer met restaurant en een stuk bos. Alles gaat contactloos met pincodes en dergelijke. Wil je wel contact hebben dan heb je zo iemand aan de lijn.

18 de agosto de 2025

Rustig park

Rustig park, ruim van binnen en van buiten, twee badkamers, keuken is minimaal maar voldoende.
Verder is er op het park niets, dus je moet er wel op uit wanneer je vermaak wilt. Op loopafstand een strand en een paviljoen waar ze heerlijk eten hebben.

4 de agosto de 2025

Was makkelijk te boeken

Was makkelijk te boeken. Dezelfde dag nog antwoord terug en de factuur ontvangen. De annuleringsverzekering liep minder vlot. Na invullen van de lijst kende men de postcode en het adres niet dus maar rechtstreeks via ASR gedaan.

9 de junio de 2025

Top service

Top service: je komt gemakkelijk binnen met een code, wat superhandig is. Toen we onze sleutel vergeten waren, hebben we contact opgenomen en werd er meteen actie ondernomen – ze hebben de sleutel netjes teruggestuurd. Het park zelf is prachtig, met ruime huisjes en een mooie, rustige omgeving. Zeker een aanrader!

28 de mayo de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.