Summio Parcs - Villapark Akenveen Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Zuidlaarderweg 37, 9482 TV Tynaarlo, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi en schoon huisje en van alle gemakken voorzien. Goede bedden en complete inventaris. Grote tuin aan een groot meer met steiger. Je kan er in zwemmen maar het was voor ons te koud in september. H... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niet alleen de medewerkers maar ook hun service en de lokatie waar ze werken waren heel goed. Als je dan vervolgens ook nog eens 2 heerlijke weken hebt in een geweldige accomodatie waar je je veilig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie nieuwe accommodatie ( de Drentsche B), van alle gemakken voorzien, een heel fijn lang weekend gehad. Als we weer eens in die omgeving met vakantie willen kijken we vast eerst bij Summio.

Información sobre la empresa

1. Complejo turístico
  2. Centro turístico

Escrito por la empresa

Beleef the best quality time op Summio Villapark Akenveen! Midden in het Nationaal Park Drentse Aa vind je comfortabele vakantievilla’s die van alle gemakken zijn voorzien. Kies voor een royale villa aan het water of verblijf midden in het groen. Ontdek de onderwaterwereld in de heldere recreatieplas en beleef de diverse sport- en spelmogelijkheden op het vakantiepark. De uitgebreide faciliteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat het je aan niets hoeft te ontbreken tijdens je verblijf op dit vakantiepark in Tynaarlo!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

37 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

1741 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verkeerde info op website…

Op de website van Summio wordt de indruk gewekt dat alle Drentsche C villa's op park Akenveen zijn voorzien van airco. Dit is dus niet het geval. Summio is hiervan op de hoogte, en ik kreeg mijn gelijk toen ik hierover mijn beklag deed. Uit coulance kreeg ik een voorkeurboeking ter waarde van €35,-, geldig tot 31 december 2026.
Ik heb aangegeven het hier niet mee eens te zijn. Ik heb een villa geboekt, juist omdat er airco in zou zitten.
Je weet dus niet wat je boekt bij Summio, slechts enkele villa's hebben echt de beloofde airco.

7 de agosto de 2026
Opinión espontánea

Boeken gaat prima

Boeken gaat prima. Als je geen plaatsvoorkeur aangeeft, weet je niet welke bungalow op de plattegrond je precies krijgt toegewezen en dat is wel jammer.

10 de julio de 2026

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, echter wel jammer dat uitbreidingen zoals een ligbad, wasmachine en wasdroger niet voor alle bungalows geld.

6 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na een schietpartij op het Summio…

Na een schietpartij op het Summio Ankenveen wilden wij onze reservering omboeken, maar dat was niet mogelijk.
Dus moesten de reservering annuleren, want onze veiligheid is belangrijker.
Kost ons 1000 euro, dus Summio bedankt voor het gebrek aan service.

10 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Park Akenveen

Op het park Akenveen waren de dames van de receptie heel vriendelijk en gaven goede uitleg.
Het huisje was ook goed, schoonmaak kon beter, maar verder prima bedden super grote tuin bij de speeltuin. Leuk strandje, waterfiets kon je niet huren, was te koud volgens de dames uit het restaurant (20 graden).
Buiten dat het was een prima lang weekend weg!

26 de abril de 2026

Soepel boekingsproces.

Duidelijk inzicht in de beschikbare accommodaties. Duidelijke specificatie van de prijs.
Platte grond en directe omgeving verdient aandacht.

26 de marzo de 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Boekingsproces is overzichtelijk. Er was bij ons iets misgegaan door een technisch foutje,maar dit werd bij de klantenservice keurig en vriendelijk opgelost.

22 de enero de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.