Sunbelt Massasjebad Norge A/S Opiniones 8

2. Sauna
  3. Tienda de saunas
  4. Spa
  5. Jardín spa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sunbelt Massasjebad Norge forhandler kvalitets massasjebad til svært konkurransedyktige priser. Våre bad produseres av Sunbelt Spas, en av verdens eldste og største leverandørene på markedet.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hatt berre tull med badet siden det…

Hatt berre tull med badet siden det vart kjøpt, skiftet varmepumpe og lekasjer + ca 10 ventiler som berre spretter ut da feste vert knekt og no står det igjen. Jordfeilbryter slår ut ved forsøk på oppstart. Kor får ein tak i deler? og reperatører?

10 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er megaskuffet over Sunbelt…

Jeg er megaskuffet over Sunbelt Massasjebad. Å legge ned firmaet og starte et nytt uten noe varsel er en ting. Men å skubbe kunden ut i kulden er en svært dårlig holdning og ansvarsfraskrivelse langt over det som kan kalles god forretningsskikk. Jeg håper inderlig at forbrukerrådet tar skikkelig tak i dette og at aksjonærene blir holdt ansvarlig.

2 de junio de 2025

Manglende tilgang på service og reservedeler fra Sunbelt Massasjebad

Eier har lagt ned Sunbelt Massasjebad, og opprettet ett nytt selskap som heter BLE Spas. De nekter å formidle reservedeler, og støtte på varer solgt fra Sunbelt med henvisning til nedleggelse. Firmaet fremstår imidlertid med samme eier, samme lokale, og samme adresse. Ufinmåte å unndra seg forpliktelser ovnefor tidligere kunder på. Forbrukerrådet vil bli kontaktet.

14 de junio de 2025

Sunbelt Spa er avviklet, og Ble Spas avviser alle reklamasjoner mot Sunbelt

Sunbelt Spa AS er avviklet i årsskiftet 2024/2025. Vi har kjøpt 2 bad derfra, i 2018 og høsten 2024. Vi hadde gode erfaringer både med salgsavdelingen og med serviceavdelingen. Vi hadde også avtalt at et par reklamasjoner skulle ordnes i løpet av sommeren 2025. Derfor kom det som et sjokk når vi fant ut at web siden til Sunbelt nå er tatt ned, og et søk på Proff.no viste at selskapet er blitt avviklet. Undersøkelser viser at et tilsynelatende nytt selskap Ble Spas AS har samme adresse, samme layout og sideoppsett på nettet som Sunbelt. Til og med logo er lik, bare i en annen farge. Ble Spas AS har samme eiere som Sunbelt Spas AS hadde, og inngår i samme konsern. Avviklingen av Sunbelt virker derfor å være et forsøk på å unngå fremtidig reklamasjonsansvar. Dette viste seg korrekt, da vi ved kontakt med Ble Spas opplevde at de avviser enhver reklamasjon i forhold til kjøp fra Sunbelt. Juridisk synes dette å være ukorrekt - og vår sak er tatt videre til forbrukerklageutvalget. Antakelig kan reklamasjoner rettes direkte til aksjonærene bak selskapene i konsernet - da avviklingen av Sunbelt virker å være et forsøk på et forretningsmessig og juridisk triks for å unngå fremtidige økonomiske krav, som de i utgangspunktet i forhold til forbrukerkjøpsloven er forpliktet til å dekke. Så vi har gått fra 5 stjerner til 1 stjerne, og vil med bakgrunn i vår erfaring anbefale at man også styrer unna Ble Spas AS

16 de mayo de 2025

Avviklet desember 2024

Avviklet desember 2024. Startet opp i nytt navn. Ble spas. Og dermed kan ikke noen stille krav/reklamere mer til firma. Ble spa reklamerer med 20 års erfaring. Og det er vel litt feil å reklamere med når de er nytt firma. erfaringen de har er å lure kunder.

8 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god service

Veldig fornøyd med at de svarer på telefon og mail uansett om det er mandag eller lørdag. Veldig bra service og hyggelige folk. Og ikke minst, gunstige priser. Men viktigst er den gode servicen.

20 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte deler til mitt spa og hadde…

Bestilte deler til mitt spa og hadde problemer med å rekke frem til stengetid men de kom med løsninger som gjorde at jeg fikk hentet varen min allikevel. Utrolig raske til å svare på Mail og følge opp med gode råd i etterkant også. Utrolig god service her

13 de octubre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.