Wij hadden geboekt bij een andere organisatie maar kregen ter plaatse op Hu Albatros in San Vincenzo, Marty en Tom van Suncamp Holidays als contactpersoon voor onze Babul Lodge. Wat een vriendelijkhe... Ver más
La empresa ha respondido
Het zijn geweldig mooie royale campingplekken. Leuk terras waar je wat kunt drinken of een pizza bestellen. Jammer dat er op zo'n grote camping alleen maar toiletten, douches en toiletcassette te le... Ver más
La empresa ha respondido
Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen Ontzettend vriendelijk aan de telefoon Maar dit gaat over de boeking van een vakantie Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld... Ver más
La empresa ha respondido
We wisten naar welke camping wij op vakantie wilden. Het zoeken op de site ging super makkelijk en snel. De accommodaties die worden aangeboden zien er geweldig uit. We zijn al eerder met Suncamp op v... Ver más
La empresa ha respondido
Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op onze website.
Escrito por la empresa

Geurdeland 9, 6673 DR, Andelst, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Boekingsproces verliep vlot. Accomodatie voldeed geheel aan de verwachtingen. Door het enthousiaste beheerdersechtpaar voelden we ons geen nummer maar een welkome gast.

Respuesta de Suncamp holidays
Fijne site om te boeken.
Snel bevestig per mail dat de boeking goed is.
Daarna ook genoeg informatie over de boeking .
Klein minpuntje , op de site staat op de foto van de stacaravan dat er twee ligbedjes bij zitten ( dit was niet zo)
En in de mail stond dat de toeristen belasting naar verwachting € 16 was maar bij aankomst was dit €31,-

Respuesta de Suncamp holidays
Tijdens het boekingsproces had ik geen geboortedata van mijn kinderen ingevuld. Na boeking en betaling zag ik dit pas toen ik de boekingsbevestiging kreeg. Na telefonisch contact is dit fantastisch en snel opgelost door een medewerkster van Suncamp, want dit leverde mogelijk een probleem op met de geboekte stacaravan. Dat was super.
Iets minder mooi was dat de informatie over de camping niet helemaal klopte. Het voetbalveld op de foto met doel, gatenbord en trampoline bleek in werkelijkheid een kaal grasveld zonder voorzieningen waar geen enkele avond een mens te bekennen was. Het zou beter zijn als dit beeldmateriaal overeenkwam met de werkelijkheid.

Respuesta de Suncamp holidays
De klantenservice was goed bereikbaar en vriendelijke servicegerichte medewerkster stond mij te woord om uit te zoeken waarom ik geen boekingsbevestiging ontvangen had.
Die was wel gestuurd door Suncamp, maar ik kreeg hem niet binnen.
Ze hebben het nogmaals gestuurd en uitgezocht. Fijn contact.

Respuesta de Suncamp holidays
De faciliteiten die we geboekt hadden kwamen minimaal overeen met de verwachtingen.

Respuesta de Suncamp holidays
Goed geholpen door intern Suncamp korte lijntjes.

Respuesta de Suncamp holidays
Duidelijke website… alleen wat gedoe met geboortedata in te vullen.

Respuesta de Suncamp holidays
We hadden alles al voorbereid ze heeft alleen de boeking maar moeten doen.

Respuesta de Suncamp holidays
Het ging makkelijk, zowel het zoeken naar bestemming ,het boeken als de betaling. Met de vermelding erbij dat ik al 72jaar ben en dus minder thuis ben in het computerboeken.

Respuesta de Suncamp holidays
De beschrijving van de camping waar we gereserveerd hadden liep wat uiteen met de werkelijkheid. Dat kan een keer voorkomen. Suncamp werkte zo goed als het kon om tot een oplossing te komen. Dat wordt gewaardeerd. Desondanks natuurlijk best wat gedoe waar we niet op zaten te wachten.

Respuesta de Suncamp holidays
Paar dagen voor dat we gingen een echte last minute geboekt voor een mooie prijs. Snel geregeld! Boeking online en verder alles via mail en zelfs nog tips via whatsapp voor wat te doen hier. 👌🏻

Respuesta de Suncamp holidays
Leuke camping eigenlijk wel. Prachtige omgeving alleen helemaal niet druk echt super rustig.

Respuesta de Suncamp holidays
Geweldige ontvangst door het beheerders echtpaar, Ed en Diantha.
Tijdens ons verblijf stonden ze alrijd gelijk voor ons klaar Veel goede tips over de omgeving.Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het park is geweldig leuk voor vooral kleine kinderen

Respuesta de Suncamp holidays
De online boeking ging fout in het betalingsgedeelte. Kreeg wel een mail met fijn dat u......., maar de boeking was niet correct. Dan kan je het hele weekend niemand spreken. Op maandagochtend heeft Eva van klantenservice het wel perfect opgelost.

Respuesta de Suncamp holidays
Snelle reservering, helder duidelijke mail. App is makkelijk alles in een overzicht.

Respuesta de Suncamp holidays
Más información sobre otros tipos de reseñas.