Pas på derude Sund fornuft ringer og udgiver sig som en, der advarer mod digital svindel. Det er selvfølgelig uden hold i virkeligheden med sådan en uopfordret telefonkontakt. Advarer mod tlf 4550... Ver más
La empresa ha respondido
Helsekost butik får fem stjerner! Forsikringsvindler der kalder sig det samme og snylter på ærligt firma får nul stjerner. Trustpilot får 0 stjerner for ikke at være i stand til at rydde op fo... Ver más
La empresa ha respondido
Velassorteret webshop med højkvalitetsprodukter. Der er enorm god service og en hurtig levering. I butikken kan jeg få et kvalificeret velbegrundet svar på alle spørgsmål omkring krop, helbred og su... Ver más
La empresa ha respondido
Bliver ringer op af sundfornuft eller hvad det er (svindel). Bliver informeret om en app, der kan alarmere hvis mine oplysninger bliver misbrugt, dette takkede jeg self nej tak til - alligevel vil... Ver más
La empresa ha respondido
Vi brænder for krop og sundhed og sætter en ære i at samarbejde med lokale og økologiske producenter, der gør en forskel. Med en nysgerrig og videbegærlig tilgang, dykker vi ned i detaljerne og for at finde de bedste produkter til at støtte op om en bæredygtig og sund livsstil. Det synes vi er Sund Fornuft!
Classensgade 3a, kld, 2100, København, Dinamarca
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det er selvfølgelig uden hold i virkeligheden med sådan en uopfordret telefonkontakt. Advarer mod tlf 45500759.

Respuesta de Sundfornuft
God service i butik og de har eller skaffer alt

Respuesta de Sundfornuft
Nu er jeg blevet kontaktet af sund fornuft 5+ gange! Alle gange har jeg sagt nej og givet min begrundelse for hvorfor jeg IKKE har muligheden for at betale dem for at holde styr på "datalæk".
Det er grotesk at et firma bruger SÅ meget tid på at chikanere folk.
Har haft flere ubehagelige situationer med dem der ringer derinde fra.
Det er en forfærdelig klam opførsel og jeg får mindre og mindre lyst til at overhovedet overveje dem.
En virksomhed som kalder sig Sund Fornuft bruger denne virksomheds navn hvilket er ganske hørt.
Jeg er blevet ringet op en 3 - 4 gange i løbet af året, og blevet fortalt, at min e-mail findes på noget de kalder DarkNet, og hver gang har jeg tilkendegivet, at jeg ikke ønsker at benytte mig af deres services om at øge min sikkerhed på nettet.
Umiddelbart efter seneste opringning, som var i forrige uge, kommer der nu en 4-5 mails hver dag, af de mails som vi bliver advaret imod at svare på, det være sig fake mails fra YouSee, NETS m.fl.
Senest modtager jeg opringninger fra folk som siger jeg har ringet til dem, - ja altså at de kan se at det er det telefonnummer som jeg har, alt uden at jeg kender det mindste til disse opringninger.
Tankevækkende at alt dette sker efter at jeg afbrød et opkald fra “Sundfornuft”.
Jeg kan jo ikke bevise at det er initieret af “Sundfornuft” men det er jo påfaldende alligevel, og jeg tænker at jeg har ret - også da jeg kan se her, at andre har haft lignende episoder.

Respuesta de Sundfornuft
Bliver ringer op af sundfornuft eller hvad det er (svindel).
Bliver informeret om en app, der kan alarmere hvis mine oplysninger bliver misbrugt, dette takkede jeg self nej tak til - alligevel ville de have jeg skal betale via MobilePay for at prøve dette.
Pas på derude

Respuesta de Sundfornuft
Hurtig levering og så fik jeg en ekstra gave med små vareprøver på cremer - super lækkert ☺️

Respuesta de Sundfornuft
Helsekost butik får fem stjerner!
Trustpilot får 0 stjerner for ikke at være i stand til at rydde op for sådan noget svineri over for anstændige små næringsdrivende.

Respuesta de Sundfornuft
Fantastisk service og masser af gode samples 👌👌

Respuesta de Sundfornuft
bliver konstant ringet op af dem selv om jeg har bedt dem om at lade være men de bliver bare ved så nu lægger jeg bare røret på, gider dem ikke mere

Respuesta de Sundfornuft
Der er desværre sket en beklagelig fejl angående anmeldelsen af firmaet SUNDFORNUFT.
Vi har fundet ud af, at det er andre folk som brugte samme telefon nummer som Sundfornuft.
DFet er beklageligt. Jeg må ikke oplyse mere, kun at firmaet SUNDFORNUFT leverer varen som købt og opfører sig pænt over for køber.
Alle mumre bliver Stemplet som SPAM.
Sælgeren taler pænt, men man skal være på vagt.

Respuesta de Sundfornuft
Rimelig pris på det produkt
Jeg købte
Så herfra tak for det.

Respuesta de Sundfornuft
Blev ringet op af en person der kunne fortælle mig at min mail konto blev overvåget af "the dark net". Det havde Sundfornuft konstateret fire gange. På grund af denne trussel burde jeg beskytte mig og mine data. Hvis jeg ikke tegnede en forsikring ville mine data blive stjålet når jeg kom til min tandlæge næste gang.
Det er at gøre folk utrykke og dermed næmme kunder. Han havde meget svært ved at forklare hvad "forsikringen" dækkede. Jeg skal ikke være kunde i Sundfornuft det har jeg selv.
Der findes et andet firma som bruger navnet Sundfornuft som sælger helsekost det er ikke dette firma jeg bedømmer
Det er dette firma:
Carsten Lylloff
Til Sund Fornuft: du har ret jeg ændre det
god dag.

Respuesta de Sundfornuft
Godt nok en .....! taktik i bruger for at få kunder i kassen at ringe rundt og ligge jer ud for at lave undersøgelse og så ringe igen kort efter for at sælge et produkt, og lade som om hvis man går stille med døren at prisen er bedre for dig end andre...har været i salg i mange år og det rene salgs tricks.

Respuesta de Sundfornuft
Sund fornuft ringer dig op under dække af, at bede dig svare på få spørgsmål i en kort undersøgelse om it-svindel, men spørgsmålene er designet til at vække bekymring hos dig, om hvorvidt dine nuværende forsikringer mon dækker dig i tilfælde af, at du bliver udsat for elektronisk svindel. Nogle dage senere ringer de tilbage og vil nu gerne sælge dig en forsikring. Jeg bad dem slette mit telefonnummer og aldrig ringe igen. Dagen efter ringer de til min kæreste og forsøger sig igen med en "undersøgelse".

Respuesta de Sundfornuft
Más información sobre otros tipos de reseñas.