Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de generación de energía solar

Escrito por la empresa

Hos SunTech Nordic tilbyder vi komplette og skræddersyede energiløsninger, der kombinerer nyeste teknologi med høj kvalitet og maksimalt besparelse for vores kunder. Vi hjælper både private hustande og virksomheder med at reducere deres elregninger, øge deres energieffektivitet og bidrage til den grønne omstilling. /Solceller/Batterilagring/Ai-styring/montering

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at jeg havde bestilt mit solcelle…

Efter at jeg havde bestilt mit solcelle anlæg fik jeg det leveret til tiden og alle aktører og håndværkere mødte op og arbejde til anlægget var færdig og klar til brug
Anlægget blev instaleret i slutningen af august og har uden problemer leveret strøm i det omfang det er muligt her om vinteren
I septemper var min elregning betalt og jeg fik ca.kr.600, tilbage via min produktionsaftale
Alt i alt godt tilfreds

25 de febrero de 2026

Batteri

Fik installeret batteri det er blevet rigtig godt og det kører bare fint af sig selv rigtig god service.

4 de diciembre de 2025

Stor tommel op

Stor tommel op. Fin service og humør fra første kontakt. Hurtig levering samt dygtige og glade montører udførte en rigtig godt stykke arbejde. Anlægget har kørt super siden det blev startet.
Mine bedste anbefalinger herfra.

22 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suntech Nordic var fra dag 1 meget…

Suntech Nordic var fra dag 1 meget seriøs. De vidste godt at de skal gøre det så godt for os lige fra starten.
Vi fik snakket systemet igennem og jeg var ikke itvivl om de vil følge hele processen til døres. Vi havde et gammelt solcelleanlæg siddende på taget i forvejen. Det var ingen problem! Der kom 3 unge fyre og tog det ned og opmålte til de nye paneler. Det tog ikke lang tid så lå der helt nye skinner og solceller på taget.
Inverteren blev fjernet og den nye blev sat op. Samt to store batterier. Kabler blev trukket,efter alle regler. Der er ikke noget at sætte en finger på. Jeg fik monteret det der skulle til og fik indstalier APP'en til systemet.
Jeg vil give dem tomel op!

16 de julio de 2025

Solcelleanlæg og service fra SunTech Nordic fungere upåklageligt

Har købt et komplet solcelleanlæg med montering ved SunTech Nordic. Jeg valgte SunTech Nordic, på grund af pris, leveringstid og komponenter og så fik jeg lidt for mange "sælger svar" ved nogen af de andre leverandører. Jeg var opmærksom at virksomheden var nystartede, men da de brugte erfarne håndværkere og teknikker, vurderede jeg at fordelene opvejede risikoen. Indtil videre har jeg været godt tilfreds med mit valg, tømreren har leveret et fint stykke arbejde, panelerne ligger pænt på taget og alu-profilerne er pænt afsluttet. Elektrikerne leverede et meget pænt stykke arbejde, væsentlig pænere end den lokale elektriker, og det selv om vi ikke helt var enige om hvor kablerne skulle trækkes og jeg mærkede op hvor der skulle bores igennem muren. Servicen fra SunTech Nordic's side har været fin og de er nemme at komme i kontakt med, jeg har flere gange ringet til Alex ved SunTech Nordic og er også blevet ringet op af en teknikker når Alex ikke har kunne svare. Anlægget køre fint og indtil videre har samarbejdet med SunTech Nordic virket upåklageligt, selv om jeg nok producerer flere spørgsmål end gennemsnittet :)

30 de junio de 2025

Det bedste firma

Det bedste firma.
Helt igennem fantastisk oplevelse. Hurtig levering og opstart og altid parat til at hjælpe hele vejen igennem uanset på hvilket tidspunkt du ringede til dem. Kan kun give SunTech Nordic mine bedste anbefalinger

19 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.