Na 3 erg leuke ervaringen met het huren van een SUP in Den Haag wilde ik ook graag een eigen SUP om het water mee op te gaan. In de watersport winkels in Den Haag werd ik doorverwezen naar de Sup Sh... Ver más

Goede prijs en artikel verhouding, service is accuraat en snel. Na melding in het weekend per mail, werd ik maandagochtend direct gebeld en is alles opgelost.

Het duurde heel lang voordat de zending binnen was. Daarna nog bij een ander bedrijf hetzelfde artikel besteld (4 dagen later) en uiteindelijk kwam alles tegelijk binnen

Mooie winkel met breed aanbod. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Ze hebben veel kennis van zaken.

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre

Sup Shop specialiseert zich in de verkoop van sup boards en andere watersport artikelen. Ook voor kleding en andere leuke accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de online winkel hebben wij ook een fysieke winkel in Warmond aan de herenweg 2. Wij hopen u hier snel te ontvangen.

4,5

De sup planken waren top

De sup planken waren top.
Jammer dat de start vertraagd was omdat de planken te laat aanwezig waren.
Verder vond ik de uitleg en de begeleiding erg summier!

22 de junio de 2023