Superbiksen Opiniones 150

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde for 9 mdr sidem købt nogle termo- og hygrometre. Displayet pået blev defekt. Sendte foto af fejlen. Få dage efter modtog jeg et nyt uden besvær eller udgift for mig. Behøvede ikke at sende defe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 5 lyskæder, en pakkefejl gjorde at der kun kom 1. Ringede til firmaet - imødekommende personale, der fluks sendte de manglende varer afsted på en haster og de var leveret med PostNord kl 9.30... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i sin fineste orden, hurtigt leveret og pakket på bedste vis🤗. Købt opladelig lampe ,som var opladet kunne bruges med det samme👏. Fuld tilfredshed🙂, køber gerne her igen👍.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var super søde! Fik først en lyskæde med fejl hvilket bekymrede mig og de svarede med det samme og gav mig mulighed for rabat eller en ny lyskæde. Jeg ønskede en ny lyskæde som med det samme blev s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica
  2. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  3. Tienda de regalos
  4. Juguetería

Sobre Superbiksen

Escrito por la empresa

Gadgets, smart hjem, livsstil, belysning og mobiltilbehør.

Fragt

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super hurtig levering!

Super hurtig levering, fik pakken 1,5 dag efter jeg bestilte.

28 de abril de 2023

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse - Vi er glade for at du giver dig tid til at bedømme din købsoplevelse.

Good service 👍

19 de marzo de 2023

Respuesta de Superbiksen

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Godt gået!

Smadder hurtig levering, gode priser og et godt produkt. Jeg vil med garanti handle hos jer igen!

12 de marzo de 2023

Hej Jasmin.

Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os!

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Fine priser og virkelig hurtig ekspedition... Jeg giver 6 stjerner 🙏👍👍

26 de enero de 2023

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse, den er vigtig for os. Vi håber at du bliver glad for produktet.

Mvh. Superbiksen.dk

God oplevelse

Fik den rigtige vare, hurtig levering .
Vil anbefale virksomheden til andre

20 de noviembre de 2022

Hej Per.

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De var meget dårlige begge 2.

De var meget dårlige begge 2.
En dåseåbner der kunne skære en øl / vand dåse op inden fra.
så en god levering og en for produktet.
Bh.
Claus Hansen Århusgade 2100 Ø

10 de noviembre de 2022

Hej Claus.

Tak for din anmeldelse, jeg er dog ked af at det kun bliver til 2 stjerner.

Jeg kan se i vores system at du ikke har forsøgt at kontakte os? Ud fra din anmeldelse, kan jeg ikke helt se hvad der er galt med produktet, om det er et fejl køb eller en defekt. I begge tilfælde har du dog mulighed for at sende produkterne retur, via kundeservice eller returportalen, og få din penge retur.

Du er fortsat meget velkommen til at sende os en mail på info@superbiksen.dk, så vi kan få løst problemet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en lyskæde ved…

Jeg bestilte en lyskæde ved Superbiksen, og det er gået over al forventning. Jeg bestilte den i går, og den er allerede kommet i dag. Den er præcis som beskrevet på hjemmesiden og virker perfekt!
Det et ikke sidste gang, jeg handler her.

Opdatering den 25/4-23!
Der har igennem noget tid haft problemer med lyskæden, (nok pga. en løs forbindelse) så jeg kontaktede Superbiksen og for at gøre en lidt længere men ukompliceret historie kort, så sender de en ny kæde uden problemer. Jeg bebrejder ikke Superbiksen for en fejl i kæden, elektronik kan fejle, men deres kundeservice er helt i top!

19 de octubre de 2022

Hej Maria,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og for at du ville tage dig tiden, til at give din feedback. Det betyder meget for os.

😉👍

Nem hjemmeside.
God og hurtig levering.
Sød hilsen i pakken.

7 de octubre de 2022

Hej June.

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Var super søde

Var super søde!
Fik først en lyskæde med fejl hvilket bekymrede mig og de svarede med det samme og gav mig mulighed for rabat eller en ny lyskæde. Jeg ønskede en ny lyskæde som med det samme blev sendt.
Mega god kundeservice som er super lyttende og svarer med det samme!

29 de septiembre de 2022

Hej Julie.

Vi er glade for at høre om din positive købsoplevelse, trods at der har været en fejl på det første fremsendte produkt. Vi ønsker at det skal være så "smertefrit" som muligt at handle hos os.

Vi håber at se dig igen en anden gang.
Du ønskes en rigtig god dag!

Super gode priser

Super gode priser, hurtig ekspedering og gode produkter

3 de septiembre de 2022

Hej Mai-Britt.

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og lever op til…

Hurtig levering og lever op til forventningerne😊

21 de agosto de 2022

Hej Betina.

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at du har haft en god købsoplevelse.

Super hurtig levering

Super hurtig levering! Pris ok. Sådan!

14 de agosto de 2022

Respuesta de Superbiksen

Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.

Bestilte torsdag aften

Bestilte torsdag aften. Afsendt fredag. Modtog mandag. Super service!

8 de julio de 2022

Hej Annemette,

Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.