Zamówiłam butelki o pojemności 100ml z grawerem - nic dodać nic ująć . Po prostu są piękne, takie jakie sobie wymarzyłam. Zdziwiła mnie bardzo szybka dostawa , nastawiałam się na dłuższy czas realizac... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kupuję w sklepie superbutelki.pl od 2 lat. Zamawiam tu butelki na nalewki, ponieważ Firma oferuje największy wybór kształtów i pojemności butelek oraz wszelkie akcesoria. Polecam sklep wszystkim pasjo... Ver más
Dostawa szybka, dobrze zabezpieczona. Zestaw butelek wieża prezentowałby się doskonale, gdyby można było tę wieżę utworzyć. Niestety z dołączonymi korkami to niemożliwe, ponieważ są one zbyt wysokie i... Ver más
Wszystko sie zgadza zgodnie z zamówieniem dalsze zamówienia jesli beda realizowane pod względem innego smaku badz innych zakupów wszystko jest do dogadania POLECAM Serdecznie.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dostawa
Dostawa: deklaracja wysłania tego samego dnia przy złożeniu zamówienia do 12.00. Tak zrobiłem. W środę rano. zamowienie otrzymałem w poniedziałek wieczorem.
Miła i kompetentna obsługa
Miła i kompetentna obsługa, szybka dostawa, towar bardzo dobrej jakości.
Polecam!!!
Zamówione butelki są ok etykiety super
Zamówione butelki są ok etykiety super. Polecam!
Super produkty ✨ szybka realizacja
Super produkty ✨ szybka realizacja, świetnie zapakowane, polecam serdecznie!
Słoiki są super
Słoiki są dla mnie super, pasują idealnie do moich przetworów (tak w sam raz na raz).
Buteleczki do nalewki serduszka czy też…
Buteleczki do nalewki serduszka czy też wieża Eiffla zgrabne małe tak jak chciałam i też korek korkowy. Dziękuję bardzo dotarły całe
Wszytko jest ok. dobry kontakt. Szybka realizacja
Polecam, szybki kontakt, szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem
Bardzo dobre słoiki
Bardzo dobre słoiki. Już wszystkie stoją w piwniczce zapełnione przetworami na zimę :)
Towar przyszedł uszkodzony nie mam…
Towar przyszedł uszkodzony nie mam czasu na reklamacje bo to był prezent. Więcej nie kupię
wszystki zgodne z zamówieniem
wszystki zgodne z zamówieniem. szkło dobrze zabezpieczone. bardzo sprawna realizacja zamówienie
Wszystko ok
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, miła obsługa. Zapakowane tak, że nic się nie wykruszyło. Polecam
Solidna firma
Solidna firma.
To już moje kolejne zakupy.
Towar dobrej jakości.
Solidnie zapakowany.
Realizacja bardzo szybka. Paczka zabezpieczona pierwsza klasa. Polecam
Produkt zawsze taki jaki zamawiam
Produkt zawsze taki jaki zamawiam, super zapakowany, terminowo , wszystko ok.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.