SUPERELEKTRONIKA Sp. z o. o. Opiniones

4,8

Poszukiwałem układu do ładowania akumulatora 13700. Chodziło mi o to by był SMD i posiadał możliwość programowania prądu ładowania. Przez przypadek natrafiłem na na firmę Superelektronika.pl która po... Ver más

Nie chcę podawać szczegółów, żeby nie zachęcić cwaniaków, ale podam tylko mój wniosek z pierwszego kontaktu telefonicznego: Niespotykana w tych czasach życzliwość i zaufanie wobec jeszcze nie znanego... Ver más

Wysyłka i odbiór osobisty (równiez po południu, co dla mnie było ważne) miła obsługa, szybkie skompletowane (nawet drobnego) zamówienia. W zasadzie nie ma już sklepów stacjonarnych z taką elektroniką,... Ver más

Bardzo fajni oraz kontaktowi ludzie :) Dobór elementów które były mi potrzebne przebiegł szybko i sprawnie, a odbiór jeszcze szybszy :) Polecam serdecznie.

1. Proveedor de piezas electrónicas

Online and in-store sales, wholesale and retail. In our offer you will find electronic and electromechanical components, electronic modules, assembly elements, workshop accessories, chemistry for electronics. It is possible to collect the ordered goods immediately in Minsk Mazowiecki. We offer low-cost shipping with 24-hour delivery. We import hard-to-find electronic components on request. We invite you to cooperate with us. Large discounts for regular customers.

Expresowo

Expresowa wysyłka, towar pierwsza klasa. Wszystko jak należy a nawet lepiej (6 gwiazdek)
Zdecydowanie polecam!!!

28 de noviembre de 2025

Dobra cena

Dobra cena, bardzo szybka dostawa, mimo że PP i dobre zabezpieczenie przesyłki zgodne z ekologią. Brawo!

10 de noviembre de 2025

Szybko i sprawnie

U mnie nie da się zdobyć podzespołów, to zamówiłem online. Propsy dla nich, że chce im się wysyłać dwa oporniki, bo inaczej zostałbym z niczym :)

1 de septiembre de 2025