Super Move informerede mig om, at de var forsikrede i tilfælde af skader under flytningen. Desværre kom flyttemændene til at ødelægge en kommode og lave flere ridser på gulvet. Ridserne har jeg selv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I had booked a full move from two location to a third one in same go. No issues regarding my inquiry. The employees themself called me 15 min prior to arrival to let me know everything is going accord... Ver más
Deres bil punkterede, de kørte til en forkert start adresse og kom i alt næsten 2 timer senere end aftalt. Blev holdt opdateret via telefonen, men tidspunktet blev udskudt flere gange. De to unge flyt... Ver más
KAN VARMT ANBEFALES Gennemførte flytning inden for samme by. Alt var 100% perfekt. De er flittige, passer på vores møbler og utrolig søde. Gennemførte en flytning fra Randers til Kbh. Her var de me... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Supermove er en flytteservice, der beskæftiger sig med privatflytning og erhvervsflytning. Ring til 77 77 77 79 for at få en uforpligtende snak om din næste flytning!
Información de contacto
Hammerholmen 15 2650 Hvidovre, 2650, Dinamarca
- 77 77 77 79
- kontakt@supermove.dk
- supermove.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
KAN VARMT ANBEFALES
KAN VARMT ANBEFALES
Gennemførte en flytning fra Randers til Kbh. Her var de meget fleksible. Jeg måtte ændre adressen hele 3 gange, men alligevel gik det perfekt. Pga af Supermoves fleksibilitet, flid og MEGET store kundeservice.
Næste gang jeg skal bruge flyttefirma bliver det 100% sikker Supermove.
Fantastisk flytning af meget effektive…
Fantastisk flytning af meget effektive og erfarne flyttemænd. Adam og Michael, tusind tak for jeres store indsats
Super effektiv flytning
Super effektiv flytning med ingen skader, og til en super pris. Begge flytte mænd var positive og meget hjælpsom, tusind tak for hjælpen til Ali og Hassan :)
tak for en god flytning
Vi havde fornøjelsen af Ali, og han var bare effektiv og serviceminded. Tak for indsatsen Ali!

Var det hele værd!!
Flyttemændende ringede i god tid, og kom tidligere end aftalt, hvilket var dejligt.
Havde fornøjelsen af Abu Amar og Mohamed, som var flittige og grundige med deres flytning. Der var i hvert fald ikke en finger at sætte på. Meger fair pris, og uden nogen skjulte gebyr, som de lovede!

Respuesta de Supermove
Uden en tvivl en flytning jeg sent vil glemme
Uden en tvivl en flytning jeg sent vil glemme. Meget søde og imødekommende og forstående. Jeg er evig taknemmelig for jeres hjælp og det i gjorde for mig og mine piger. Tusinde tak!

Respuesta de Supermove
Søde og hjælpsomme flyttefolk til stærk…
Søde og hjælpsomme flyttefolk til stærk pris. Skulle flytte fra Nørrebro til islandsbrygge og det gik som smurt

Supermove redder min dag
Supermove redder min dag. Mit tidligere flyttefirma brændte mig af, og jeg var nød til at finde noget andet. Her fandt jeg supermove! Hurtige og serviceminded.
Stort ros.

Respuesta de Supermove
Super dygtige drenge med store muskler…
Super dygtige drenge med store muskler der klarede hele opgaven i rekordtid! Endda op til 4 sal! Udover det var det også en ganske glimrende pris! Kan varmt anbefales;)

Waooo !!
Waooo !!! Fantastisk oplevelse ... super friske og lynhurtigt - jeg er dybt imponeret over Ali og Danny, de gik bare direkte på opgaven trods 30 graders varme - op og med af trapper og fik flyttet alle mine ting til fuld tilfredshed ... .. igen waoo 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Kan SÅ meget anbefales til enhver tid ...
mvh em meget meget tilfreds kunde ....

Respuesta de Supermove
Det hjalp meget med alting de vil ikke…
Det hjalp meget med alting de vil ikke tage imod hjælp de var gode til at starte samtaler god service og kom til tiden

Respuesta de Supermove
Store tak for effektiv flytning og positiv oplevelse
Jeg har haft 2 flyttemand fra Supermove, Sajjad og Linius til delvis at flytte og til at smide ud møbler og ting fra en stor lejlighed på Nørrebro. Det var en positiv oplevelse, selv om opgaven var stor og tung. De kom præsis til aftalte tid, knoklede flere timer med at bære møbler/ting ned fra 3 sal uden elevator. De to behold ro og smil hele vejen igennem, også med uforudsete udfordringer. Jeg kan kun sige Tak og varm anbefale dem :)

Respuesta de Supermove
Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget…
Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget så uprofessionelt!
Aldrig aldrig aldrig mere. Jeg benytter ALDRIG et flyttefirma igen, efter den oplevelse.
Super fed flytning med Supermove
Super fed flytning med Supermove, som transporterede et 2 tons mejeri-industrimaskine for mig i Give :-)

Respuesta de Supermove
Super god service af to flyttefyre med…
Super god service af to flyttefyre med højt humør!
Mehmet.

Tak for rigtig rigtig go service
Tak for rigtig rigtig go service
Og specielt til den stærke VIKING (Sonny)

1.De kom til tiden
1.De kom til tiden
2. De monterede og afmonterede hurtigt.
3. Stærke mænd som Sonny vil jeg altid anbefale. TAK for en go oplevelse

Super Service.
Super søde, venlige og hjælpsomme flyttefolk.
Giver dem min bedste anbefaling.
👍👍👍👍👍

Respuesta de Supermove
Jeg har i dag fået flyttet mine ting…
Jeg har i dag fået flyttet mine ting fra Sjælland til vestjylland, og de kom tidligt om morgenen, med et fantastisk dejligt humør. De var nogle skønne mennesker, og meget effektive, et billigt flyttefirma med en fantastisk dejlig service, og dejlig nynnende flyttefolk, også selv om det måske driller lidt.
Meget anbefalings værdig.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.