La empresa ha respondido
Var skeptisk till en början, men efter många olika varianter var denna "sista hoppet" efter att ha läst nöjda kunders omdömem och jag kan bara hålla med: funkar kanon! Jag sover bättre, blir mindre st... Ver más
La empresa ha respondido
Dessa är bland de bästa öronproppar jag testat för att minska ljud och buller. Man kan även ha en konversation och höra allt personen säger. Dock blir det väldigt svårt att äta med dom i. Blir job... Ver más
La empresa ha respondido
Kan inte välja 0 stjärnor tyvärr. Bara lurendrejeri. Väntar på dessa i flera veckor och de åkte i soporna direkt. Tar inte bort ljud utan förstärker och ger ett burkigt ljud. Bra marknadsföring och fö... Ver más
La empresa ha respondido
Vårt mål på SuperParents är ganska enkelt: Att erbjuda hjälpmedel till föräldrar som har barn med NPF-diagnoser.
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de SuperParents
INTET levede op til mine forventninger!
Der gik næsten en måned før de blev leveret. Man tror man handler på en dansk/svensk side - men det der kommer er sendt fra Kina, kunne ligeså godt have valgt temu eller SHEIN…
Og så virker de guhjælpemig heller ikke. Det er som om de øger lydene omkring mig, uanset størrelse på prop eller hvilken vej det “filter” sidder..
Bare lad være med at bruge tid og penge her..

Respuesta de SuperParents
Det var väldigt lång leveranstid. Jag var noga med att inte betala förrän jag fått min beställning. När den väl kom så frågar dom hur jag upplevt köpet. Förklarar att jag tycker det varit orimligt lång leveranstid. Som kompensation så skulle dom sänka fakturan med 25%. Något som dom aldrig gjorde så det var ju bara lögn!
Orkar inte bråka så fakturan är nu betald till fullpris trots skriftligt löfte om 25% avdrag som kompensation.
Kommer inte handla igen och kan inte heller rekommendera.

Respuesta de SuperParents
Jeg bestilte ørepropper d. 4 oktober. Pengene blev trukket d. 6 oktober og så gik ventetiden i gang.
Mine henvendelser blev svaret af en bot - dvs et standard svar lige meget hvad jeg skrev.
d. 23 oktober ankom de. 19 dage for at sende et par ørepropper og lousy kundeservice.

Respuesta de SuperParents
Super fornøyd kom fort god opplevelse med dem som jobba der og gode tilbakemeldinger jeg og guttene elsker dem og det er en helt annen hverden 🤩

Respuesta de SuperParents
Extremt dålig produkt som inte stämmer med info vid beställning. Låg kvalitet i kinesisk påse, exakt likadan som från liknande billigare men bättre produkter från andra företag som är öppna med var produkten kommer från.
Öronpropparna skaver i öronen, inte bara när de sitter i utan irriterar så man har problem med örongångarna ett tag efter att man provat. Förstärker ljud som sväljningar mm inne i kroppen och ger prassligt burkigt ljud men ingen ljuddämpning alls för ljud utifrån med large och medium (självklart med filter i).
Går inte att sätta in filtret i small. Passar inte.
Snöret är gjort av sladdrigt, klibbigt slajm-silikon-liknande material, är mkt kort och öglorna går inte att fästa vid öronpropparna. Ser 3D-printat ut.
Extremt dålig mailsupport från företaget. De ger yxskaftsvar, klarar inte formuleringar som inte redan finns publicerade på deras hemsida och tar inte till sig innehållet i en fråga utan klistrar in random förformulerade svar som inte har med frågorna att göra. Skickar också rena lögner som går ut på att de ska verka tillmötesgående men som i praktiken blir motsatsen eftersom de inte klarar av ömsesidig kommunikation. De fortsätter sedan skicka samma förformulerade grejer om och om igen utan anledning, som någon form av automatiska utskick.
Precis efter beställning skickade de ett mejl som såg ut som om de firade för att de lyckats lura ännu en person att köpa deras undermåliga produkt.
De skriver att de haft ett flertal kommuner som beställare, vilket ser förtroendeingivande ut. Man kan fråga sig om det inte snarare är personer bosatta i de kommunerna som beställt? Eller om de verkligen lyckats dupera för att sälja in till kommunala verksamheter?
Var noga med att läsa det finstilta innan beställning. De erbjuder att betala tillbaka om man inte är nöjd och returnerar, men de skickar ingen returlapp om du vill returnera produkten, du sköter det helt själv med valfri fraktmetod, betalar full kostnad för det vilket är dyrt om du ska få kvitto på att det är postat. Det verkar vara vanligt att postade returer inte anländer till dem och att de därför inte betalar tillbaka. Produkten måste också vara oanvänd för att de ska betala tillbaka vilket gör det svårt att prova produkten först för att se om den fungerar, vilket verkar vara poängen med att kunna returnera.
Var misstänksam om det är föräldrar som kanske själva har diagnoser som påverkar förmåga att lyssna in andras perspektiv som ger andrahandsinfo i kommentarer om att produkten funkar bra för deras minderåriga barn som har diagnoser som påverkar deras kommunikationsförmåga. Det är kanske inte så tillförlitligt.

Värdelösa
Tar inte bort störande ljud. Testat i skola.

Respuesta de SuperParents
Dock blir det väldigt svårt att äta med dom i. Blir jobbigt ljud i huvudet o man hör inte vad omgivningen säger. Men man kan lätt bara dra ut dom lite lite så är problemet löst. 👌
Det enda som drog ner betyget är att de drar åt sig av färgen från öronvaxet trots bra öronhygien. Blir gula efter bara nån månad. Jag köpte de vita.

Respuesta de SuperParents
Jag tror aldrig jag har känt mig så lurad. Från Kina efter 2 veckor. Fullständigt värdelösa. Kunde lika gärna stoppa fingrarna i öronen på mig själv. Bedrägeri!! Fy fasen!!

Respuesta de SuperParents
Det er en scam side! Køb igennem Loop i stedet, dem modtager man i hvert fald! 200 kr til ingenting desværre!

Bestil ikke her.
Pengene trækkes med det samme.
Varen leveres ikke, trods man får en mail om at den er på vej.
“Kundeservice” svarer ikke.
Svindel.

Respuesta de SuperParents
BESTIL IKKE FRA SUPERPARENTS!
Bestilte den 20. august.
-Modtog bekræftelse på mail.
27. August modtog jeg en mail som beskrev at nu var min vare angiveligt på vej.
Den 7. September (dd.) modtog jeg en forespørgsel per mail om jeg var tilfreds med varen!?
Har aldrig modtaget varen!
Når jeg sporer den i deres system står der at den er på vej, til trods for at ‘Julia’ skriver spørgende indtil den angiveligt modtagne vare.
BESTIL IKKE FRA SUPERPARENTS!
Pengene er trukket, varen aldrig modtaget.
Svindel og humbug.

Respuesta de SuperParents
Jeg har lagt hovedet fra mig i 2 sek, ligger en bestilling og tænker det lyder smart, bestiller og læser derefter anmeldelser. Herefter skriver jeg en mail
Hej
Jeg vil gerne afbetille min ordre jeg lige har lagt med ordre nr 26724 da jeg ikke føler mig tryg i bestillingen og produktet, da det er til mit barn. Jeg forventer at i ikke sender og at I ikke trækker pengene jeg ringer til banken og afmelder samtidig.
Vh Sabrina
Svar jeg får:
Hej Sabrina!
Bare rolig! Vi har nu fået adgang til din ordre og annulleret den.🙏
Hav en god dag!
Med venlig hilsen
Julia
2 timer efter dette svar kigger jeg på min konto, også er pengene trukket tiltros for min ordre burde være annulleret.
Nu venter jeg på svar fra dem igen, for at få mine penge retur, da ordren jo er annulleret og varen aldrig kommer.
Dybt useriøst og grimt salgs som man altid bliver advaret om i dag. Køb aldrig her. Jeg tror ikke jeg får mine 278,60kr du skal ikke også tabe dine penge.

Respuesta de SuperParents
Köp inte från detta företag! Problem med betalningen och då slutar dom svara på meddelanden.

Respuesta de SuperParents
har fortrudt min bestilling, der er sindsyg lang leveringstid...har endnu ikke modtaget mine 2 sæt. og er det som andre skriver billig kina skræl, så kunne de sgu da bestille et læs hjem så de i det mindste kunne levere... fup og fidus

Respuesta de SuperParents
Jeg bestilte 2 sæt ørepropper i god tro om at det var europæsisk.
Fik to sæt fra Kina. Jeg skrev til dem, at det undrede mig, jeg fik “temu-skrammel” og de kom med lange søforklaringer om, at deres lager i Sverige var løbet tør.
Og så stoppede de med at svare 😵💫

Respuesta de SuperParents
Jag såg reklamen och hade höga förhoppningar på dessa, men de har ingen speciell effekt. De är bara vanliga öronproppar, och jag kan köpa dem billigare någon annanstans.

Respuesta de SuperParents
Bestil aldrig hos dem!!!!! De tager din order og bestiller direkte fra Kina også stopper de med at svare når man har fundet ud af det, havde bestilt hørepropper mod adhd til min datter, billig plastik som absolut ingen effekt har!!!! De tager ens penge på bekostning af fx børn med adhd skam jer🤮

Respuesta de SuperParents
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.