3,9

Muy bueno

Suele responder en menos de 24 horas

Wreszcie mam porządek z kablami

Najpierw założyłem go przy biurku i po tygodniu zorientowałem się, że przycisk do każdego gniazdka faktycznie robi różnicę – stare rozgałęziacze zawsze miały luźne wejścia albo ledwo trzymały wtyczki. Tutaj wszystko siedzi sztywno i nie ma luzów, nawet ciut cięższy zasilacz nie wypada. Szkoda tylko, że lampka nocna jest trochę zbyt delikatna jak na mój gust, ale za to nie przeszkadza wieczorem.

7 de abril de 2026

leżą na dnie szuflady

najpierw je wyciągnęłam żeby włożyć do torby, potem zauważyłam jak przegródka jest ciasna i telefon już się nie rusza, do tej pory zero wystających nitek przy siatkach.

8 de abril de 2026

Nie otrzymał tego towaru co zamówiłem…

Nie otrzymał tego towaru co zamówiłem wysłaliście do mnie statyw do lasera i jest uszkodzony a ja zamówiłem maszynkę do płytek

11 de marzo de 2026
Logotipo de Supershopby

Respuesta de Supershopby

Szanowny Kliencie,
Otrzymaliśmy Twoją wiadomość i dowiedzieliśmy się, że nie otrzymałeś jeszcze żądanego przedmiotu. Cały nasz zespół jest tym bardzo zaniepokojony. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i szczerze przepraszamy za niedogodności.
Uroczyście obiecujemy, że każde zamówienie zasługuje na staranne traktowanie. Gwarantujemy, że weźmiemy na siebie pełną odpowiedzialność za Twoje zamówienie.
Prosimy o przesłanie szczegółów zamówienia na dedykowany kanał obsługi posprzedażnej: service@supershopby.com. Ta wiadomość e-mail zostanie przesłana bezpośrednio do naszego „Bezproblemowego zespołu obsługi posprzedażnej”, a przedstawiciel osobiście skontaktuje się z Tobą w ciągu 24 godzin i przedstawi jasne rozwiązanie.
Daj nam szansę upewnić się, że zamówiony przedmiot zostanie bezpiecznie dostarczony.